• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Korkularının üzerine git ben bunu yaptığımda ilk adımlarımı atmıştım kalan 3 senem ise ertelemekle geçtik . Çok afedersin eşimle sevişirdik herkes hazzı son noktasına kadar yaşardı ama asla onu denemezdik anı mahvetmeyelim derdik bugün yorgunuz iş var misafir geldi vs vs bi baktım 4 sene olmuş o_Oartık yeter dediğim gün herşey daha güzel olmaya başladı:KK50:erteleme hastalığı bu sakın erteleme sakın Hoppa
Kesinlikle öyle ya bir kez korkuyorsun ve o bi daha cesaretlenene kadar geçmiyor sürekli bahaneler bahaneler bugün öyle oldu yarın başka türlü oldu derken aylar gelip geçiyor bizde de 15 ay oldu artık :KK43: sen daha da çekmişsin ya 3 koca sene az mı :( çook yıpratıcı

Kesinlikle öyle ya bir kez korkuyorsun ve o bi daha cesaretlenene kadar geçmiyor sürekli bahaneler bahaneler bugün öyle oldu yarın başka türlü oldu derken aylar gelip geçiyor bizde de 15 ay oldu artık :KK43: sen daha da çekmişsin ya 3 koca sene az mı :KK43: çook yıpratıcı
4. Senede çözdün dimi 3ten de çok hatta :( ama neresinden kurtarsak kardır ya kurtulalım artık.. Spreyi nerden aldınız bu arada internetten mi

Kızlarr müjdeeee eşimle denedim ve tamamı girdi bu kez çıkardı geri soktu yine girdi ben popomun altına ufak yastık koydum tık die girdi tamamı hemde zerre acımadı sadece baskı hissettim o da ilk zamanlara göre 10 da 1 bile değil aparatla denıyormusum gibi ama bi iki git gel yaptı baska yapamadı o da hala hafif kasıon rahat davranamıorum dedi ama eski denemelere göre bu kez baya rahattın dedi insallah bidahakine git gellerde olur Allahımmm çok mutluyum

Kızlarr müjdeeee eşimle denedim ve tamamı girdi bu kez çıkardı geri soktu yine girdi ben popomun altına ufak yastık koydum tık die girdi tamamı hemde zerre acımadı sadece baskı hissettim o da ilk zamanlara göre 10 da 1 bile değil aparatla denıyormusum gibi ama bi iki git gel yaptı baska yapamadı o da hala hafif kasıon rahat davranamıorum dedi ama eski denemelere göre bu kez baya rahattın dedi insallah bidahakine git gellerde olur Allahımmm çok mutluyum
Çok sevindim canım inşallah devamı da olur darısı başımıza artık:KK9: bu arada herhangi bişey kullandın mı sprey ya da kayganlaştırıcı vs

İiinşallah bizde de işe yarar ya işyerimin yanı eczane ama soramıyorum:KK70: bilinmedik bi yerden almam lazım sanırım fırsat bulup gidebilirsem
Ben hastahanenin yakınlarından aldım yani orda mutlak olur diye sonuçta hastahane var diye buldum.bende ilacın fotosu vardı onu gösterdim aldım.cekinme bende çekiniyodum. :)

Bende çok sevindim cnm rahatlamışındir artik ınşallah hep.guzel deval eder bizede nasip olur inşallah nasıl oldu yani arkadaşın sorduğu gibi biseyler kullandın.mi ? :)

Canım fotoğrafı bana atabilir misin peki internette doğrusunu bulamadım sanırım
vemcaine-pump-sprey-10-50-ml-sis

Bu cnm ben buranın fotosunu çektim eczacıya gösterdim aldım.
vemcaine-pump-sprey-10-50-ml-sis

Canım fotoğrafı bana atabilir misin peki internette doğrusunu bulamadım sanırım[/QUOTE
Buldumda cnm burdan fotoyu yükleyemiyorum ya
Sen ilacın ismini google yaz sonra görsellere tıkla zaten fotosu çıkıyor.spreyin sadece rengi değişmiş o kadar cnm yoksa aynı ismi cismi falan

Canım fotoğrafı bana atabilir misin peki internette doğrusunu bulamadım sanırım
Buldumda cnm burdan fotoyu yükleyemiyorum ya
Sen ilacın ismini google yaz sonra görsellere tıkla zaten fotosu çıkıyor.spreyin sadece rengi değişmiş o kadar cnm yoksa aynı ismi cismi falan

Çok sevindim canım inşallah devamı da olur darısı başımıza artık:KK9: bu arada herhangi bişey kullandın mı sprey ya da kayganlaştırıcı vs
darısı herkese inşallah ben ilk birleşmede emla kullanmıştım girmişti ama sonra emla ile yine yapamadım çünkü korkum devam edıodu ve emla iyileşirken cok kaşınıyordu nefret ettim aparat aldım sırasıyla büyükten küçüğe denedim ve sokmayı başardım en büyüğü de tabi bunları denerken sadece bebe yağı kullanıyorum. son aparatıda başarıyla sokunca o gün eşim yoktu zaten ertesi gün yine sırasıyla aparatları soktum hepsi rahat girince bildiğiniz içeri gittim tv izledim uyumadan once yıne denedik ve oldu şükür valla aparatlar olmasa ben başaramazdım.

Canımmidrar

Canım

girdi canım bir sıkıntı olmadı fazla deneyemedik 2 deneme yapabildim regl oldum
nasıl yani canım 2 parmak aldıktan sonra denedin ve ilişki mi oldu ay ne kadar güzel
Çoğunluk üstte diyor vajina daha çok açılıyor ve kontrol sende oluyor. Ben bir türlü deneyemedim o pozisyonu aklım kabul etmiyor:kızgın:
Seninle benzer durumdayız U Umay0569 bende pe.. yarısını alabılıyorum ve su ustte olan pozısyonu bı turlu yapamıyorum kendım aparatla sımdı oyle calısıyorum ve nasıl desem onceden hıc yerı bulamıyordum kı hala ılk etapta kalbım hızlı atmaya baslıyor o pozısyon bana adrenalın yasatıyor resmen :D ama dün yenıden denedım ve ben genelde oturur sekılde deneme yapıyorum yerı anlamak ıcın ustte oldugumu farz edıp denedım ve aynı olcude ıcıme alabıldım ama ıste acı degıl artık baskı da degıl ıcerı ıtmeye cesaret edemıyorum nedense ozellıkle dun sankı bırsey olucakmıs gıbı geldı bu aksam yenıden oyle denıcem ınsallah yapabılırız

Öncelikle merhaba ..
Kızlar şu spreyi buraya ilk kim yazdıysa Allah yedi ceddini güldürsün. :))
İşe yarar mı yaramaz mı umuduyla denedim ve olumlu yanı alabildim....
Birde şöyle bir şey mümkün mü; vajinm böyle lastik gibi kavrıyor p.. bu zamanla açılır mı? Çünkü müthiş bir acı veriyor gitgel yapmaya mani oluyor.
Birde bu spreyi kullananlar arkadaşlar ne kadar sürede normale döndü ? Spreyee alışmak istemiyorum açıkçası ama spreyle de olsa sevindirici ya hû.. :) Allah'ım her birinize yardım etsin. Böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi .. çok şükür ki nasip oldu...
Tam olarak nasıl oldu canım spreyle deneyenlerin çoğu yapabıldı bende alıp once kendım mı denesem dıyorum olursa esımle denıyım dıye şimdi hazır aramız düzelmişken birde bu sprey için burun buruna gelmek istemiyorum :)

Back
X