• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ve denerken sırtıma yastık koydum oturur sekıldeydım azcık asagı kayıp bacaklarımı actım o kasların yogun oldugu bolgeye ıtınce once gecmedı dedım bıraz popomu kaldırsam belkı yerını ayarlamıs olurum cok az popomu kaldırdım ve dırek ıtınce gırdı burdan anladığım popoya yastık koyarak denemek benım ıcın eslı denemede de kolaylık saglayacak hoş aksam keşke bır kerede ustte oldugumu farzedıp deneme yapsaydım dedım hazır ıyıce orayı alıstırmısken ogrenmem ıyı olabılırdı

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı bulantılarım var belim çok ağrıyor ama daha regle 13 günüm var acaba hamile miyim zamanı değil diye testte alıp yapmak istemiyorum çıkmayacağını biliyoruz çünkü bu belirsizlik kahrediyor beni.
Bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki ?

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı bulantılarım var belim çok ağrıyor ama daha regle 13 günüm var acaba hamile miyim zamanı değil diye testte alıp yapmak istemiyorum çıkmayacağını biliyoruz çünkü bu belirsizlik kahrediyor beni.
Canım bu sitede farklı formlar var oraya yazarsan sorununa daha net bir çözüm bulursun. Buradakilerin çoğu yeni girişimde bulunuyor :110:hem yenememiş arkadaşlar için de moral bozukluğu olmaz. Düşünsene sen hamilelik konuluyorsun bizler p.. aldık alamadık derdindeyiz :olamaz:

Canım bu sitede farklı formlar var oraya yazarsan sorununa daha net bir çözüm bulursun. Buradakilerin çoğu yeni girişimde bulunuyor :110:hem yenememiş arkadaşlar için de moral bozukluğu olmaz. Düşünsene sen hamilelik konuluyorsun bizler p.. aldık alamadık derdindeyiz :olamaz:
Ben de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.
Insan çoğu şeyi ilk kez tecrübe ederken bu kadar heyecanlı ve meraklı olabiliyor ondandır bu sorularım ve yanıt arayışlarım lütfen mazur görün teşekkür ederim.

Ben de bu sitede yendim canım bırakmak istemiyorum eğer öyle bişey varsa da sevincimi sizlerle de paylaşmak istiyorum ve sizin içinde dua ediyorum çünkü bu illeti ben de aylarca yaşadım. Diğer forma da yazdım inşallah Hayırlı haberler alırım ve inşallah siz de yenersiniz canım.
Insan çoğu şeyi ilk kez tecrübe ederken bu kadar heyecanlı ve meraklı olabiliyor ondandır bu sorularım ve yanıt arayışlarım lütfen mazur görün teşekkür ederim.
inşallah güzel haberlerini alırız canım hepimizin istediği senin telaşına bir an önce düşmek ne gusel bu sorunu yenip yepyeni bir heyecana atılmışsın umarım gonlunden geçtiği gibi olur hersey

inşallah güzel haberlerini alırız canım hepimizin istediği senin telaşına bir an önce düşmek ne gusel bu sorunu yenip yepyeni bir heyecana atılmışsın umarım gonlunden geçtiği gibi olur hersey
Amin canım çok teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için inşallah yeneceksin inanıyorum ben sana yazılarını okuyorum herşey yavaş gelişiyor belki ama ha deyince olmuyor bu illetle mücadele ederken anladım belki de sabırlı olmayı öğretti bir nebze. Hepimiz inşallah anne oluruz o duyguyu tadariz Allah'ın izniyle.
Inşallah alırsam güzel haberi müjde vericem sizlere de herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah. :KK200::21::KK37:

Merhaba kızlar bugün yüzümde güller açıyor resmen dün aparatın en küçüğünü alamıyorum dıye mızmızlanırken şimdi onu tamamen içime almanın mutluluğunu yaşıyorum hiçbirşey kullanmadan denedim ve dün arkadaşların içeri itmiyorsun sözü kulağıma küpe oldu çok baskı hissettiğim bi yer oldu tabi alışıyor mu ne önceki denemelere göre o baskı azalmıştı burayı geçersen olucak it dedim kendime ve kasıldığım anda durdum kendımı kontrol altına aldıktan sonra ıttım tamamen ıcıme gırdı emın olmak ıcın ayna ıle baktım gırmıstı :KK39: sonra aklıma orayı esnetmek için yapılan hareketler geldi hazır içimdeyken deniyim dedim ama nasıl desem ben sıktığım için midir nedir aparatı gel git rahat yapamadım çıkarırken hele baya zorlandım :KK70: diyorum seni içime almak çıkarmaktan daha kolay oldu :KK70: dün sürekli eşim gelene kadar 1.aparatı alıp çıkardım ama çıkarken hep zorlandım ve gel git hareketlerini yapamadım bu akşamda tekrar 1.aparatı alıp gel git yapmaya çalışıcam ve bunu yaptıktan sonra 2ye geçicem aslında ne kadar kolaymıs eşli denemede de ben o bölgeye gelirdim ve kendimi dünkü gibi kasardım serbest bırakınca ve ıtınce orayı gecmek cok kolay oldu acı bıle hıssetmedım hele dıger denemelerde hıcbısey hıssetmedım ıtmem yeterlı oldu takılma bıle olmadan gırdı :) ve baska haberım dun eşim eczane poşetiyle geldi ama bu farklı bır eczaneydı ıcındekılerden bırınde majezık oral sprey yazıyordu ucu ınce aynı burada bahsedılen sprey gibi diş için kullanılyor görünce acaba o amaç için mi aldı diye düşünmedim desem yalan olur :KK70: hiç ne için aldın diye sormadım denemede yapmadık zaten ben 3üncü aparatıda rahatça aldıktan sonra deneme yapmak istiyorum ama olurda eşim deneyelim derse denerim :KK70::KK68:
oley de olleey oh be sana it it it demekten bi hal olmustum :D
Aferin kız sana işte böyle devam
Sokmaktansa çıkarmak daha zor gelmsri banada denerken :) alışıyor korkma devam

Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erken

zehra1809 tebrikkk ederim :) ittirmiyorsun demiştik iyi olmuş inanki ilk aparatı sokunca diğer aparatları daha kolay sokuyorsun alışıyor vajina. Bu arada ben ilk ilişkimi eşimle yaşarken popo altına yastık koymuştum yarı oturur vaziyette tık diye girmişti. sen eşli denerken de öyle yap aklında olsun. Ben de parmak egzersizinde sokmaktan cok çıkarırken rahatsız olmuştum çünkü sokarken yavaş yavaş sokuyorsun tık die çıkarınca için bi hoş oluo :D acayip

Amin canım çok teşekkür ederim yüreğinin güzelliği için inşallah yeneceksin inanıyorum ben sana yazılarını okuyorum herşey yavaş gelişiyor belki ama ha deyince olmuyor bu illetle mücadele ederken anladım belki de sabırlı olmayı öğretti bir nebze. Hepimiz inşallah anne oluruz o duyguyu tadariz Allah'ın izniyle.
Inşallah alırsam güzel haberi müjde vericem sizlere de herkesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah. :KK200::21::KK37:
Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimki :KK39:
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :anne::KK37::KK36:

Canım psikolojikte olabilir umarım bebek vardır ama Yok ta olabilir ı o yüzden çok umutlandirma kendini yoksa uzulmeni istemem kesinlikle yanlış anlama bu yüzden böyle söylüyorum herkesin yapısı farklıdır kimi ilk basta da bulanabilir ben ilk kez 7 haftalikken bulanmaya başlamıştım daha erken olanlarda var 4 haftada falan ama senin bebek varsa da henüz 4 haftalik bile değildir çok erken
Evet haklısın kendimi kaptirmiyorum asla sonradan hayal kırıklığına uğramamak için eşim çok umutlu sürekli karnımı elliyor sanki bebek varmış gibi ben de umutlanma olmayabilir daha yeni başladık diyorum ama bi yandan da içim içimi yiyor doğurgan dönemde yaptık ya ondan bu kadar hevesli ve meraklıyım inşallah vardır hesap yapıyorum hem adet günümü hem de yumurtlama günlerimi ne biliyim öyle bir his var içimde ve olumlama yapıyorum bi de kendimi rüyamda hamile gördüm üstüne tuz biber oldu açıkçası inşallah güzel Allah'ım hayırlısını nasip eder.

Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun ben bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim şimdi daha güçlü hissediyorum kendimi geç olsun güç olmasın hesabı bizimki :KK39:
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :anne::KK37::KK36:
Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dualarım sizinle siz de beni hatırladığınızda lütfen duanızı esirgemeyin herşeyin her zaman hayırlısı olması dileğiyle ..:nazar::KK200:

oley de olleey oh be sana it it it demekten bi hal olmustum :KK70:
Aferin kız sana işte böyle devam
Sokmaktansa çıkarmak daha zor gelmsri banada denerken :) alışıyor korkma devam
Canımsın ya görmeden nasıl sevdim seni bir bilsen dün aklıma geldi it it it dedim kendime dedim bu seferde ben sonuna kadar alamadım dersen topa tutarlar beni diye :D sıkıca sarılıyor sanki vajina çok değişik bir duyguymuş ama aparat uzun olsa ittikçe gidecek gibiydi :D burası gerçekten çok farklı tek bir söz bile ne kadar etki ediyor insana iyiki varsın-ız :KK36:

zehra1809 tebrikkk ederim :) ittirmiyorsun demiştik iyi olmuş inanki ilk aparatı sokunca diğer aparatları daha kolay sokuyorsun alışıyor vajina. Bu arada ben ilk ilişkimi eşimle yaşarken popo altına yastık koymuştum yarı oturur vaziyette tık diye girmişti. sen eşli denerken de öyle yap aklında olsun. Ben de parmak egzersizinde sokmaktan cok çıkarırken rahatsız olmuştum çünkü sokarken yavaş yavaş sokuyorsun tık die çıkarınca için bi hoş oluo :KK70: acayip
evet canım sen ve kittenlyy kittenlyy bana it it demekten usanmıştınız :D evet canım ya denersem bende senin gibi popoya yastık koyarak denicem çünkü baya rahat giriyor inşallah diğerleri de dediğin gibi rahat olur :D evet ve vajina sanki sıkı sıkı sarılmış gibiydi çok tuhaf oldum gerçekten :D

Merhaba kizlarr:KK200: bir gun bende buraya gelip yendim diyebilir miyim derdim ve imkansiz gelirdi. Sanki yillar gececek herkes basaracak bi ben kalacagim gibiydi. Evleneli 2 yil oldu, yarim iliskiyle gebe kalali 8 ay oldu ve ben yeni YENDİM!:oha: :olamaz: Belki gec oldu guc oldu ama sukurler olsun dogumdan once oldu. Normal dogumu denemeyi çok istedim insallah oda nasip olur dua edin bizim icin:dua: Ben başlarda burayi okurken parmak egzersizinden bahsederkerdi ASLA yapamam derdim. Sonra bakiyorum yenen yeniyor ben oldugum yerde kaliyorum bi deneyeyim diye basladim. İste anlatilanlar ikinarak nefes vererek parmagi iteklemek vs idi baktim oldu ben sok. Bir parmak iki parmak derken p.. denemesi yaptik oda zamanla oldu yarim olarak ve hamis oldugumu ogrendim. Birkac ay yarim dahi yapmadik bebege bir sey olur diye. 4. Aydan sonra her denemede biraz daha rahattim ama hala tamami olmuyordu. Bu boyle olmayacak deyip dilator seti satin aldik. En kucuk ve bir buyugu kolay oldu sonra daha buyugune gectim 1 hafta falan onu yapabildim en buyugu yine imkansiz geliyordu:110: sonra ikinarak bi sekilde onuda yapabildim zamanla. En son p..se gectik ve hic ummadigim zamanda oluverdi ve herkes gibi bu muydu dedim. Ne aci ne kan hicbir sey olmadi sanirim egzersizlerle zari esnetmisim. Nolur bu hastaligin ustune gidin vajina ile ne kadat r hasir nesir olursaniz o kadar basite indirgiyorsunuz bu iliskiyi. Organinizi tanimak icin icinizde uzunca bi bosluk olduguna inanmak icin dilatoru siddetle tavsiye ederim. Parmaga baslayamayanlar icinde once aynada bakip dokunmakla baslamalarini oneririm zamanla o parmak deneniyor. İnsallah hepiniz tez vakitte kurtulur bebek haberlerinizi yazarsiniz:KK68:

çocuğun benim gibi bir yay burcu olarak doğacak :D çok şanslısın. Şaka bi yana Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ben de bu site sayesinde yendim parmaktı dilatördü bir şey sordum hemen cevap verilmelerdi. bir başkası bunları anlayamazdı.

Allah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorum:KK50: ben de çok istiyorum bebeği ama yinede 2.plana itmeye çalışıyorum çünkü o psikoloji çok zor bi durum ben 4 ay üzerine boşalma denedim ona rağmen regl dönemimde karalar bağlıyordum şimdi vazgeçtim hiç bebeği kafaya takmıyorum henüz yumurtlama döneminde denemedik ama bu naçisene tavsiyem

Allah yardımcın olsun sana tavsiyem bebek denemesi yapıyor gibi değil de böyle ilişkinin hazzına varmak için dene zira beyin bebeğe kitlenince vücut kendini kasıyor bu da strese sebep oluyor heyecanını anlıyorum:KK50: ben de çok istiyorum bebeği ama yinede 2.plana itmeye çalışıyorum çünkü o psikoloji çok zor bi durum ben 4 ay üzerine boşalma denedim ona rağmen regl dönemimde karalar bağlıyordum şimdi vazgeçtim hiç bebeği kafaya takmıyorum henüz yumurtlama döneminde denemedik ama bu naçisene tavsiyem
Tavsiyelerin için sağol canım öncelik olarak haz ve zevk almaya bakıyorum üstüme boşalma olsaydı bu kadar önemsemezdim çünkü binde bir ihtimal tutacağı lakin
2 kez vajinama boşalınca hem de yumurtlama döneminde ister istemez heyecan yaptım olur mu diye yoksa kafa olarak ona odaklanmadim zaten benim bu illeti yenme sebebimden bi tanesi de zevke odakladım beynimi ve ilişkide de somut olarak tecrübe ettim. Kasma falan yok şu anda rahat ilişki yaşıyoruz psikolog ta ilişkide erotik şeyler düşünün hatta eşin hoşuna gidecek şeyler fisildasin kulağına ve penisin yarısı girince klitorisinle oyna gibi tavsiyelerde bulunmuştu hepsini yaptım ve çok büyük bir haz ve zevk aldım ilk 2 ay yarısını alabiliyordum sadece ve gebelik o zaman aklımda bile değildi zevk suyu gelir mi kalır mıyım gibisinden çünkü tek dileğim tamamen yenmekti sorunsuz ilişki yaşamaktı ve penisi tamamen alabilmekti her şeyi kullandım kremler, jeller ama son 2 ay bıraktım hepsini alıştığım için bebeğe karar verdik yani demem o ki ben bu süreçlerden önce de 11 ay bu illeti çektim ağladım sızladım boşanmaya kadar bile gider dedim bu mesele ama çok şükür Rabbime yendim ve 4 aydır çok mutluyum yani yenmemin hemen o ayı içinde bebek hayalleri kurmadım bilakis alışma evrelerini geçirmek istedim cinselliğin tadına varmak istedim ama yaş geçiyor ben 32 eşim 40 yaşında daha fazla bekleyemezdik ondan bu heveslerim bi de üstüne doğurgan dönemde boşalma olduğu için meraklıyım heyecanlıyım inşallah tutar ve inşallah herkesin Allahım gönlüne göre verir.

Back
X