- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.141

Azcık yanmalara falanlara dayan kuzum
Eşinde sende cok mutlu olcaksınız inş
Korkusuzca alıştırma yapman şart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ön sevişmeyi yeterince uzun tutmuyor olabilirsiniz. Onu geçtim bi süre kayganlaştırıcıyla devam et canım ne mahsuru var :) şükür ki yendinBende yeneli 1 ay oldu ama hala kayganlaştırıcısız veya prezervatfsiz gitmiyor gibi ya yeternce ıslaklık olmuyor bende neden acaba kzlar
bak mesela aparatı soktun içerde kalsın beklet baktınki rahatsın o esnada aparatı dairesel hareketlerle çevir sağa çevir sola çevir ki hala rahat olcaksın emin ol çünkü ağrı olmadığını gördükçe rahatlıyorsun sen bile farkında olmadan sonra hafif hafif içinden tamamen çıkarmadan hafif çıkar geri sok bunu da bi kaç yap sonra aparatı komple çıkarıp geri sok bikaç kez yap bu vajina girişindeki kasları esnetiyor bende öyle oldu1 öyle oluyor sanki onu alamayan ben değil mişim gibi hop gidiyor ancak benım hala öğrenemediğim nefes ve kendımı rahat bırakmak bunu ancak aparat gitmeyince hatırlıyorum sonrası hemen oluyor :)gerçekten deneyerek alışıyoruz önceki gibi baskı bile olmadı sadece anüse deydiğini hissettim demekki öğreniyorum :)
Bilemedim ki tatlım zarı aynayla görebilir miyim ki ? Vajina girişi var ya benimki hurma çekirdeği kadardı tam o kadarcık şimdi o giriş alt kısma doğru tam senin dediğin gibi çentik oldu eşim de ben yırtık göremiyorum diyor ama anlamaz ki o adam bakarken utanıyor parmak egzersiziyle bile yapmadı ben 1 senedir aynayla bakmaktan anatomimi ezberledim inş. Zardır ama zarı o şekilde görebileceğimi sanmıyorumcanım bu yırtılma zar değil değil mi kimisinin zar daha kalın olur yırtılması zor ve ağrılı olurmuş ne bilim tamamını sokmadığın için zar hala tamamen yırtılmamış olabilir mi? Beni biliyorsun zar yırtılınca ilk çok kanamıştı içeriye senin gimi baktığımda çatal çatal yırtıklar vardı iyileşti tabi 3 gün dokunmayınca
Buradaki doktora gidiyim diyorum yanında sağlık meslek öğrencileri çalışıyormuş.Yani duyulmasından korkuyorum burası küçük mir ilçe her şeyin duyulması an meselesiBilemedim ki tatlım zarı aynayla görebilir miyim ki ? Vajina girişi var ya benimki hurma çekirdeği kadardı tam o kadarcık şimdi o giriş alt kısma doğru tam senin dediğin gibi çentik oldu eşim de ben yırtık göremiyorum diyor ama anlamaz ki o adam bakarken utanıyor parmak egzersiziyle bile yapmadı ben 1 senedir aynayla bakmaktan anatomimi ezberledim inş. Zardır ama zarı o şekilde görebileceğimi sanmıyorum
bak şöyle söylim en dış dışardan görünen kısım var acık pembe parmakla aralayınca içteki deliğin çevresi işteBilemedim ki tatlım zarı aynayla görebilir miyim ki ? Vajina girişi var ya benimki hurma çekirdeği kadardı tam o kadarcık şimdi o giriş alt kısma doğru tam senin dediğin gibi çentik oldu eşim de ben yırtık göremiyorum diyor ama anlamaz ki o adam bakarken utanıyor parmak egzersiziyle bile yapmadı ben 1 senedir aynayla bakmaktan anatomimi ezberledim inş. Zardır ama zarı o şekilde görebileceğimi sanmıyorum
hayır tam tersine korkulacak hiç bir şey olmadığını söylüyorum. Herkes benzer durumları yaşıyor diye rahatlayabilirsiniz.tamam kızlar korkumuz 2 kat artıyor bu yorumlarınızla![]()
öylede eşimle denerken yada denemeye niyetlendiğimiz an panik yapıyorum sözlüye kalkan öğrenci gibi oluyorum aklımdan bir sürü şey geçiyor hazır o ikna olmuşken onu doktora götürmekte aklımı kurcalıyor çünkü o benım durumumu tam ıdrak etmıs degıl aparatlara hala karsı o yüzden ona bunu anlatacak bır doktor bulmam da lazım hep aklımda olan 2 yer ama doğru tercıhte bulunmalıyım benım dusuncem su ılk etapta o spreyı aldırayım ama once spreysız deneyelım baktık olmadı o zaman sprey sıkıp deyelım yıne mı olmadı spreylıyken parmak denesın sonra pe.. denemesi bunda da mı olmadı o zaman doktora gıdelım dıcem cunku bunlar dısında ona soyleyecegım bırseyım yok aparatla calıstıgımı bılse bu seceneklerı bıle ret eder. kendi düşünceleri o kadar sacma kı yok orayı daraltma amelıyatı varsa esnetme amelıyatıda varmıs dedım oradan cocuk kafası cıkıyor bır dusun bakalım pe.. mi büyük bebek kafası mı :) sustu kaldı :) narkozla yaparmısta ıgnenın etkısınden korkuyormus dedım sprey al o daha kolay nereyı uyusturdugu bellı en azından dıye yıne sesı cıkmadı :) gerekırse ozele gıderım borca gırerım ben baba olmak ıstıyorum dedı bu seferde benım sesım cıkmadı :) dün o kadar ağlayıp içimi döktüm ki yukarıdakı secenekler dısında bırsey bulamadım sabahta bu dusuncelerle denedım kendımı çok çaresız hıssettıgım ıcınzehra1809 bence doktorsuz ve spreysiz sen kendin çalışarak yapcaksın ama korkak olma acımasada durduruyosun kendini
Azcık yanmalara falanlara dayan kuzum
Eşinde sende cok mutlu olcaksınız inş
Korkusuzca alıştırma yapman şart
yapıcam canım ama benım aklımın köşesinde doktor kaldı :)bak mesela aparatı soktun içerde kalsın beklet baktınki rahatsın o esnada aparatı dairesel hareketlerle çevir sağa çevir sola çevir ki hala rahat olcaksın emin ol çünkü ağrı olmadığını gördükçe rahatlıyorsun sen bile farkında olmadan sonra hafif hafif içinden tamamen çıkarmadan hafif çıkar geri sok bunu da bi kaç yap sonra aparatı komple çıkarıp geri sok bikaç kez yap bu vajina girişindeki kasları esnetiyor bende öyle oldu
canım valla bikaç sayfa once geriye gitmen lazım az biri atmıştı ama bi 10 sayfa geride kalmış olabilirSelam kızlar dilatör videosundan bahsedilmiş bilen varsa tekrar gönderebilir mi? Baktım bulamadım da
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Q5mS7smh65Y&has_verified=1 link bu canımSelam kızlar dilatör videosundan bahsedilmiş bilen varsa tekrar gönderebilir mi? Baktım bulamadım da
canım 10bin isteyen cok kazıkmış onlar dert çözmek değil ticaret derdindeler ben hala senın yeterince antrenman yapmadığını erteledıgını düşünüyorum ve bence egzersizleri düzenli yapsan hıcbirine gerek kalmicak bukadarda eminim hiç isyan etme bak bi sürü insan var bunu yaşayan bi de böyle düşün oyuzden çözmeye odaklan moralini bozma
canım bence senin hiç dr gitmene gerek yok. zaten bayağı yol katettin.
o değilde bu kadının vajinası çok faarklı sanki ameliyat olmuş kesilmiş gibi
tamam kızlar korkumuz 2 kat artıyor bu yorumlarınızla![]()
arkadaşlar burda herkes birbirini rahatlatmak adına yazıyor. Ama ben de çaresizliğimden yazıyorum amacım korkutmak değil kim bununla ilgili bir şey yaşadı bunu tek tek özelden yazamam ki ben de henüz bu hastalığı yenmiş değilim her zaman şunu diyorum korkulacak bir şey yok. Ama keşke ben de daha önce bu konuyla ilgili bir paylaşım okusaydım da bu kadar cahil olmasaydım bakınyırtılan zar mı giriş mi bunu bile anlayamıyorum bıkmadan usanmadan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederimtamam kızlar korkumuz 2 kat artıyor bu yorumlarınızla![]()