aparatlar daha uzun olduğu için daha ileri gidiyor baskı hissetmen normal ama denemeler yaptıkça o baskı da kayboluyor emin ol ben yendim buna rağmen eşimden once aparatla bi iki çalışıyorum sonra eşim giriyor yani düşününki içine girdi şimdi de nasıl baskı olmadan git geller yaparız moduna girdik bunların hepsi bir aşama. Ha benim kısa sürdü biraz neden derseniz ben vajinusmus olduğumu evlenmeden önce biliyordum zaten bu siteyi de biliyordum ama evlenip iş ciddiye binmeden deneme yapıp başarısız olmadan bir adım atmışlığım yoktu ne zamanki baktım hiçbir şekilde girmiyor orda dur dedim ilkin sayfada tarif edildiği gibi parmak egzersizlerini yaptım tabi önce serce parmak ama ben direk tamamını sokmuştum gözümü kapatıp

deli cesareti aşırı yanma baskı sonra sevıncten ağlamalar derken 2. parmağa geçtim o da rahat oldu ama p.nisi hala alamıyordum hemde hiç ucunu bile sonra emla krem sürdüm 1 gun eşim tamamını zorda olsa soktu zar yırtıldı oley yendım dedım bidahakı sefer emla sürdüm gene yok girmiyor naptıysam olmuyor ondan sonra dilatör satın aldım. Allah o dilatörleri yapandan razı olsun

1. dilatör 2. dilatör derken 3 4 ve şimdi tamamı giriyor yani ben tüm dilatörlere alışana kadar p.nis girmedi maalesef bu yüzden denerseniz ve olmazsa umutsuzluğa kapılmayın hepsini tek tek deneyin sonuç mükemmel ve inanın doktorda aynı bunları vercek.