• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa ben sefer pes etme raddesine geldim kızlar :KK43: akşam yine sinirden ağladım yok gitmiyor o acı bitmiyor. Sanırım hiç bi zaman olmayacak. İlerleyen arkadaşlarım siz bari yenin
Canım diğer arkadaşlarda demişde kesinlikle parmak yetersiz geliyor
Aparatla güzelce çalış ama artık aparatı rahatca git gel yapana kadar olsun yani
Sonra eşle mutlu son inş

Ya acaba boşamı parmakla vakit kaybettik en iyisi dilatör bence yada aparat cnku parmak eni ve boyu yetersiz kalıyor 3 parmak bile olsa 3 boyutlu aparat gibi olmuyor.
Ben 2 parmak aşırı rahattım ama eşimle yarıya kadar olurdu ve öyle bi acırdıki sanki kalbime batıyo derdim :D yarıya kadar olunca ağrı oluyo kastıgımz için
ama tamamen olup biraz git gel sonrası çok rahat
Snra aparatla çalıştım bikaç gün iyice alıştım eşimle hiç acımadı aparatla denerkende acı yoktu

Doktora beni goturucrk ama kendi gorunmek istemiyor. Anladigim kadari ile bunu gurur meselesis haline getirdi. Erkekligine yediremiyor. Bu konuda kendini kotu hissetmesini anliyorum. Begenilmedigini,sevilmedigini hatta aklimda baska biri olabilecegini dusunuyor ancak yaklasimi cok yaralayici. Surekli catisma halindeyiz. Anlayisli ol diyorum. Cok insan var boyle. Hatta arkadasimin annesis de yasamis xamaninda. 1 ay olmamis. Doktora gitmisler doktor da gez toz. Kafani bu konuya yorma demis olmus. Ama benimki hicbir ornedgi kabul etmiyor. Ufacik tefecik kadinlar 2 cocuk yapmislar diyor. Yolda gordugumuz bieilerini ornek gosteriyor. Kendimi kotu hissediyorum baliyle
eşin benim iç sesim gibi ben onu kendı kendıme dıyordum o bıle yapmıs bu kesın yapmıştır dıye benımkı tamamen kendıme olan kızgınlıgımdandı ama esımden hıc duymadım senın esınde bence senı byle tesvık edecegını dusunuyor ondan soyluyor benımkı nasıl karım olarak gormuyorum dedıyse bu da oyle bırsey sen sozlerıne cok takılma ben bıle kızgınken herseyı soyluyorum ama sonra pısman oluyorum suan o da sende hassas donemdesınız ama dedıgım gıbı onun anlaması lazım o suan baska seyler dusunuyor bunun rahatsızlık oldgnn farkında degıl

Ya acaba boşamı parmakla vakit kaybettik en iyisi dilatör bence yada aparat cnku parmak eni ve boyu yetersiz kalıyor 3 parmak bile olsa 3 boyutlu aparat gibi olmuyor.
Ben 2 parmak aşırı rahattım ama eşimle yarıya kadar olurdu ve öyle bi acırdıki sanki kalbime batıyo derdim :KK70: yarıya kadar olunca ağrı oluyo kastıgımz için
ama tamamen olup biraz git gel sonrası çok rahat
Snra aparatla çalıştım bikaç gün iyice alıştım eşimle hiç acımadı aparatla denerkende acı yoktu
Ayy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum :63::dua:

Ayy aynı benim durumum eşim aparatı kesinlikle istemiyor parmakla tamamdı ama aparat çok itici diyor. Bu kadaroldu ya o da zamanla olur dedi bir an önce tamamını alıp bu eziyetten kurtulmak istiyorum :63::dua:
Ben eşimden gizli çalıştım aparatla onada itici geliyordu ve utandm açıkcası saçma ama
Gizledm aparadı bitane yaptm kendm işten gelince hemen kayganlaştırıcı sürüp denerdm 10 dk bile yeterdi
Ama parmakda rahat oldugm için ben direk 2 parmak kalınlıgında aparatla baslamıştm snra kalınlaştırdım ve o lalalalaa
Smdi ben diyorum eşime hadi die :D

Evet doğru söylüyosun bi yerden başlamak lazım ama kendimi anlatamam eğer bi zarar gelirse dinlemez beni ondan kalkışamıyorum
o zaman anlatmayı deneyeceksın eger anlamazsa kadın doguma gıdın beraber canım durumu netlestır oyle basla bende zarı yırtmaktan korkup deneyemıyordum baslarda ya acıklayamazsam dıye sonra ona bı kere anlattım anlamadı ama ne yapıyorsan yap sen çözeceksın dedı bende ara ara basladım sonra o kızdı bı daha bıraktım basladım derken bırgun aramız cok ıyı oldu hıc kavga etmedıgımız bır gun o ıcerde otururken dedım bı kere denıyım belkı ıcıme alırım aparatı kendı uydurdugum aparatları denemeye basladım esımle hep bı yerde takılırdık oraya geldıgımde korktm basta kan gelırse ya ınanmazsa dıye sonra aklıma kan gelırse onu ıcerı cagırırım dedım ve denedım anestol surmustum uyustursun dıye ve kan geldı esıme gosterdım kızmadı aksıne sorun çözüldü sanmıştı

aparata geç canım parmakla bir yere kadar ilerliyor ben parmakla aparat kadar ilerleyemedım kı pe.. alırkende aparat gibi düşünmek daha kolay geldi bna

o zaman anlatmayı deneyeceksın eger anlamazsa kadın doguma gıdın beraber canım durumu netlestır oyle basla bende zarı yırtmaktan korkup deneyemıyordum baslarda ya acıklayamazsam dıye sonra ona bı kere anlattım anlamadı ama ne yapıyorsan yap sen çözeceksın dedı bende ara ara basladım sonra o kızdı bı daha bıraktım basladım derken bırgun aramız cok ıyı oldu hıc kavga etmedıgımız bır gun o ıcerde otururken dedım bı kere denıyım belkı ıcıme alırım aparatı kendı uydurdugum aparatları denemeye basladım esımle hep bı yerde takılırdık oraya geldıgımde korktm basta kan gelırse ya ınanmazsa dıye sonra aklıma kan gelırse onu ıcerı cagırırım dedım ve denedım anestol surmustum uyustursun dıye ve kan geldı esıme gosterdım kızmadı aksıne sorun çözüldü sanmıştı
Kadın doğuma gidelim diyorum ona da gelmiyor gerek yok diyor konuşucam tekrar kabul etmesi lazım bişekilde aparat olayını yoksa bu iş böyle sürüp gidecek

Kadın doğuma gidelim diyorum ona da gelmiyor gerek yok diyor konuşucam tekrar kabul etmesi lazım bişekilde aparat olayını yoksa bu iş böyle sürüp gidecek
Canım tatlı dille konuş tatlı tatlı izah et sert yapma ters tepebilir onun ne hissettiğini seninde aynı şeyleri hissettiğinden falan bahset ama sakın rest çeker şekılde davranma o zaman kabul edeceklerı varsa bıle etmıyorlar kendımden bılıyorum ben onu kendı halıne bırakınca yola geldı benım kı ama her fırsatta anlattım yerı geldı sert yaptım o zaman o ıyıce cekıldı aynı hatayı sende yapma canım ama baktın yanasmıyor mu sen kendın gıt ama soylesende o konu ıcın deme agrı vs var de bır gıt muayene ol cunku bazı kısılerde fızyolojık sorunda olabılıyor doktora bır gorun canım o zaten pskılojıkse sana dıyor o zamanda çözüm parmak aparat ve es destegı

Canım tatlı dille konuş tatlı tatlı izah et sert yapma ters tepebilir onun ne hissettiğini seninde aynı şeyleri hissettiğinden falan bahset ama sakın rest çeker şekılde davranma o zaman kabul edeceklerı varsa bıle etmıyorlar kendımden bılıyorum ben onu kendı halıne bırakınca yola geldı benım kı ama her fırsatta anlattım yerı geldı sert yaptım o zaman o ıyıce cekıldı aynı hatayı sende yapma canım ama baktın yanasmıyor mu sen kendın gıt ama soylesende o konu ıcın deme agrı vs var de bır gıt muayene ol cunku bazı kısılerde fızyolojık sorunda olabılıyor doktora bır gorun canım o zaten pskılojıkse sana dıyor o zamanda çözüm parmak aparat ve es destegı
Tamm canım biz bu konuyu pek sakin konuşamıyoruz ama bi denicem psikologa gidicez bi de yakında onun için bile zor ikna ettim işlerini ayarlamasını bekliyorum

Tamm canım biz bu konuyu pek sakin konuşamıyoruz ama bi denicem psikologa gidicez bi de yakında onun için bile zor ikna ettim işlerini ayarlamasını bekliyorum
onu kabul etmesi de güzel bir adım canım sen dedıgım gıbı tatlı tatlı konus surat asmadan kızmadan sesını yukseltmeden ıkna olacaktır

Canım bak parmak belli bir yere kadar girdiği için kesinlikle aparat kadar başarılı olmuyor aparat daha derine girdiği ve esnettiği için penis cok rahat giriyor o yüzden tamamının girmes için aparat dene inat etme

Ahahhaha benim eşime de ben aparatı gösterip bak kuman dedim senden önce girdi oraya diye takılıyorum aparatı sipariş verirken de denerkende sormadım bile ona neymiş ben burda bunla cebelleşiom bi de yok mu dicek

Canım diğer arkadaşlarda demişde kesinlikle parmak yetersiz geliyor
Aparatla güzelce çalış ama artık aparatı rahatca git gel yapana kadar olsun yani
Sonra eşle mutlu son inş
İnşallah ya. Parmak olunca bi sevinmiştim ama nerdee eşle anca yarıda kaldı acısı da cabası. Ne kadar sürdü aparatla yenmen canım ne kadar çalıştın

Back
X