- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.621
Ben dusjeli veya sampuan la yikiyorum sıcak suyla canımYarın sabah bi denesem diyorum. Bu arada temizlemesi nasıl yapılıyor kullanmadan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dusjeli veya sampuan la yikiyorum sıcak suyla canımYarın sabah bi denesem diyorum. Bu arada temizlemesi nasıl yapılıyor kullanmadan önce
Spreyin ucunu da sıcak suyla yıkamıştım ben o zaman bunu da duş jeliyle yıkayayım şampuandan daha az zararlı diye biliyorum canım. Sen naptın ne durumdasınBen dusjeli veya sampuan la yikiyorum sıcak suyla canım
Yarın sabah bi denesem diyorum. Bu arada temizlemesi nasıl yapılıyor kullanmadan önce
Ben suan gene başladim spreyimi sıktım akşam yapamadım sabah ki gibi kolaycacik itemedim bıraktım simdide cok yanma var icerde itemiyorum gene üzüldüm yaSpreyin ucunu da sıcak suyla yıkamıştım ben o zaman bunu da duş jeliyle yıkayayım şampuandan daha az zararlı diye biliyorum canım. Sen naptın ne durumdasın
Demekki ben sprey sayesinde hemencecik yanma olmadan sokabildim spreysiz yanma baskı hissediyorum yapamıyorum bekliyorum suandevam edicemSpreyin ucunu da sıcak suyla yıkamıştım ben o zaman bunu da duş jeliyle yıkayayım şampuandan daha az zararlı diye biliyorum canım. Sen naptın ne durumdasın
Bebek yağı falan sürdün mü pekiBen suan gene başladim spreyimi sıktım akşam yapamadım sabah ki gibi kolaycacik itemedim bıraktım simdide cok yanma var icerde itemiyorum gene üzüldüm ya![]()
Baya uğraşıyormuşsun sen. Her seferinde bu kadar zamanım olur mu bilemiyorum açıkçası işe gitmeden çalışabilirim ancak çünküBen her kullanımdan önce 1-2 dk da olsa kaynatıyorum. Yıkayacaksam da sebamed markasının özel bölge yıkama şampuanını kullanıyorum. Diğer türlü idrar yolu enfeksiyonum artabiliyor. Bir de jel, bebe yağı sürmeden önce batikonla dezenfekte ediyorum. Bu adım da mantar riskinden korunmak için. Daha önce vajinal mantar sorunu yaşamıştım. Hepsi doktorumun önerdiği şeyler bu arada, önlem amaçlı. Ben biraz hassas olduğum için bu şekilde kullanmaya dikkat ediyorum.
Dün oturdum 2 3 saat uğraştım baya nefesti rahatlamaydi bugünde öyle benimde sadece haftasonu iznim var ama bugunde pek başarılı değilim düne göre 2.yi yapamadım yanma var icerde geçmiyor nabicam bilmiyorum motivasyonum düştü geneBaya uğraşıyormuşsun sen. Her seferinde bu kadar zamanım olur mu bilemiyorum açıkçası işe gitmeden çalışabilirim ancak çünkü
Canım bak ben aparatı denemedim daha ama parmağımı çok iyi ilerletirken geçen akşam spreyin incecik ucunu alırken yönü bulamamışım neden olmadı diye kızıyordum meğer yanlış itmişim ondan acımış sende de öyle olabilirDün çok iyiydi ufak aparatı tamamen ittim ikinciyide tam olmasada bı iki santim dışarda kalacak şekilde itebildim bugun yarısından fazlayi itemedim bana bir akıl verin içerde cok yanma var dun yönü ayarladim da bugün ayarlayamadim mi bilmiyorum ki
Bende oyle düşündüm bu yonu hersefrinde tutturmak ne zormus ya bu idrar yaptigimiz yerde vajinanın içinde dimi o yanan gecemedigimiz bolge neresi acaba aslında yonu tutturunca kayı veriyosunCanım bak ben aparatı denemedim daha ama parmağımı çok iyi ilerletirken geçen akşam spreyin incecik ucunu alırken yönü bulamamışım neden olmadı diye kızıyordum meğer yanlış itmişim ondan acımış sende de öyle olabilir
O idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesiBende oyle düşündüm bu yonu hersefrinde tutturmak ne zormus ya bu idrar yaptigimiz yerde vajinanın içinde dimi o yanan gecemedigimiz bolge neresi acaba aslında yonu tutturunca kayı veriyosun
Bugunluk pes ettim canım ben yarın aksam yorgun olmazsam devam edicem bugün biraz modum düşük herhalde tam konsantre olamadım oraya bu arada senin ne kadar oldu evlisinO idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesi
Siz bir doktor kontrolunde mi ilerliyosunuzBen daha bir parmak boyu kadar aparati aldım dün bugün de yapicam
Vallahi icerisi deniz derya soyleyeyim.O idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesi
Belki gece fırsat bulursan denersin yine pazar günü rahat oluyor hafta içi daha zor. 15 ay oldu canım baya bi oldu yine daha uzun bu derdi çekenler var ama bana da yetti bu 15 ayBugunluk pes ettim canım ben yarın aksam yorgun olmazsam devam edicem bugün biraz modum düşük herhalde tam konsantre olamadım oraya bu arada senin ne kadar oldu evlisin
Valla benimde 3 yıl olmadan yenmek istiyorum artık usandimBelki gece fırsat bulursan denersin yine pazar günü rahat oluyor hafta içi daha zor. 15 ay oldu canım baya bi oldu yine daha uzun bu derdi çekenler var ama bana da yetti bu 15 ay
O ne demek oyle biraz detay versenizV
Vallahi icerisi deniz derya soyleyeyim.
Senin de az değilmiş canım. Yenen arkadaşların hepsi aparat sayesinde diyor bu kadar geldiğimize göre yaparız bence artık ya ne bileyim onlar yaparsınız diyorlar hep ben de o motivasyonla inanmak istiyorum yapabileceğimeValla benimde 3 yıl olmadan yenmek istiyorum artık usandim
Geniş vajinanın içi demek istemiş canım ama içerisi geniş biliyoruz da oraya ulaşabilmemiz mesele zaten bizimO ne demek oyle biraz detay verseniz