Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de dokunamayanlardandım asla asla asla derdim kesin dr a gitmeliydim int. Ebru Zülfikaroğlunu buldum asistanı en kötü hastamız 7 bini bulur dedi o gün karar verdim kendim yenmeye 7 bin az para mı bi fakire fukaraya versen 7 ay karnını doyurur

Paket olan yerler 5bin TL falan istiyor çok arastirdim bnde gizem pekcan diye bir doktor buldum oda 300 istiyor ve 5 seans dan fazla süren hasta yok demislerdi en fazla 5 seans surer demişti ben gene de kendim halletmeye bakıyorum bu işi bosa para vermek istemiyorum o parayla ufak bir tatile çıkarım para kolay kazanilmiyor bide bu işi ticarete döktüler resmen
Çok uzun değil tedavisi bunun. Zaten videoları mektupları kendim gördüm gittiğim doktora devam etsem kendimin 3 haftayı bilemedin 1 ayı geçmeyeceğini düşünüyorum artık baya yoluna koyduk çünkü canım. Ama kendimiz halledebiliriz doktor da aynı şeyleri verecek sonuçta yine biz yapacağız o sadece yönlendiriyor

Ben 7 ayda bitirdim benim aksakliklarim yuzunden. Cunku motivasyon dusuyor moraliniz bozuluyor bisey yapmak istemiyosunuz. Ama odevleri yapamayinca da dr a gidemiyosunuz
Doktor 4 yada 5 ay demisti ben aksamalar yuzunden 7 ayda bitirdim. Ama gittigim seanslara para odedim. Birde o 1 gunde 3 hafta da bitiriyoruzlara bende merak salmistim. Ama memnun olmayan yarida kalan bitiremeyen ve yenemeyen cok var cunku sabirla ve dogru sekilde ilerlemeniz lazim
Ödevler önemli yani tedavi tam anlamıyla yapıldığında derecesine göre değişse de çok uzayacağını sanmıyorum. Biz gidip görüştük çok da içime sindi iki buçuk haftaya hallederiz dedi muayeneden sonra ama eşim istemediği için randevu almama rağmen tedaviye gitmedim

Ben 7 ayda bitirdim benim aksakliklarim yuzunden. Cunku motivasyon dusuyor moraliniz bozuluyor bisey yapmak istemiyosunuz. Ama odevleri yapamayinca da dr a gidemiyosunuz
Doktor 4 yada 5 ay demisti ben aksamalar yuzunden 7 ayda bitirdim. Ama gittigim seanslara para odedim. Birde o 1 gunde 3 hafta da bitiriyoruzlara bende merak salmistim. Ama memnun olmayan yarida kalan bitiremeyen ve yenemeyen cok var cunku sabirla ve dogru sekilde ilerlemeniz lazim
Canim bende doktorla 4 günde yenmistim.acikcasi bende inanmiyodum o 3 5 günlere hatta doktorada demistim.sihirmi yapiyosunuz diye gülmüstü.gercekten yenilebilir bisey yani 3 4 gunde

Esimle yine denedik yine olmadi aparatla da calisamadim o evde diye.. 3u denemek yarina kaldi olmayinca esim sprey getiricem yarin dedi umarim onunla olur artik deneme yapmak istemicem bu gidisle olmamasi zoruma gitsede 2yi denerken zorlandigimda ittigimde yanma degilde basinctan azck fazlasini hissettim bugun esimle denerken de onu hissettim o yeri esimle gecsem gerisi kolay ama orayi gecemedik ben bile dun aparatla zor gecmistim.2de ama 3 4 onlari rahatca yapinca anca iliski olur gibime geliyor

Esimle yine denedik yine olmadi aparatla da calisamadim o evde diye.. 3u denemek yarina kaldi olmayinca esim sprey getiricem yarin dedi umarim onunla olur artik deneme yapmak istemicem bu gidisle olmamasi zoruma gitsede 2yi denerken zorlandigimda ittigimde yanma degilde basinctan azck fazlasini hissettim bugun esimle denerken de onu hissettim o yeri esimle gecsem gerisi kolay ama orayi gecemedik ben bile dun aparatla zor gecmistim.2de ama 3 4 onlari rahatca yapinca anca iliski olur gibime geliyor
Sen üçe geçmiş miydin canım senden de cesaret alıyordum ben ilham veriyorsun nazar mı değdi ki ya

Canım olmadı derken giriş sağlanıyor demi?

Sen üçe geçmiş miydin canım senden de cesaret alıyordum ben ilham veriyorsun nazar mı değdi ki ya
Regl bitti dun canim bende esim yokken 1 2 3 olarak deneyecektim.ama 2 beni cok oyaladi neyseki tamamini almayi basardim.tam.3u elime aldim zil caldi yarin sabah denicem.ins 2yi bir alistirim pesine 3u denicem aksam yine ayni islemi yapicm.alismak lazim 1 cok kolay artik itmem.yeterli 2de oyle olmali

Bu arada aparatı kullanırken dışına bişey kullanıyor musunuz kayganlıştırıcı bebek yağı vs dışında direkt öyle mi sokuyorsunuz
Ben direk kullaniyorum canim birseye alismak istemiyorum uyusturma bende ilk denemem.disinda ise yaramadi simdi esim sprey getiricem.dedi ama ya olmazsa stresi basladi umarim basaririz da olur artik

Esim diger denemelerde yarisi girdi derdi ama bugunkunde basi anca girdi dedi ama ben o kaslarin yogun oldugu bolgeyi hissettim o iterken biraz daha itmesine musade etsem olcakti ama musade edemedim benden kaynakli olmadi canim
Bak canım o pozisyonu almaya cesaret edemeyenler de var yarısı girdi diyorsun. O kadarını almak bile bir mucize çoğu için sakın moral bozma bak ben de tamamını bile alamıyorum ama ne yapıyım yendim kabul ediyorum zamanla olur inş. Evli arkadaşlarım vardı normale dönmemiz 1 seneyi buldu derlerdi . Yarısını alınca git gel yapmaya çalışın o zaman milim milim ilerliyor yapamayanlar şakın moral bozmayın lütfen vazgeçmeyin

Esim diger denemelerde yarisi girdi derdi ama bugunkunde basi anca girdi dedi ama ben o kaslarin yogun oldugu bolgeyi hissettim o iterken biraz daha itmesine musade etsem olcakti ama musade edemedim benden kaynakli olmadi canim
Bilmem mi tatlım ben de müsade etmiyorum eşim içerisi boşluk bırak gireyim diyor ama yok dayanamıyorum çok az bi kısmı dışarda kalıyor şu birkaç gün ni geçsin pozisyon değiştirsem ben çünkü herkesin korktuğu alt pozisyonda yapıyoruz biz spermler çabuk ulaşabilsin diye

Bak canım o pozisyonu almaya cesaret edemeyenler de var yarısı girdi diyorsun. O kadarını almak bile bir mucize çoğu için sakın moral bozma bak ben de tamamını bile alamıyorum ama ne yapıyım yendim kabul ediyorum zamanla olur inş. Evli arkadaşlarım vardı normale dönmemiz 1 seneyi buldu derlerdi . Yarısını alınca git gel yapmaya çalışın o zaman milim milim ilerliyor yapamayanlar şakın moral bozmayın lütfen vazgeçmeyin
Bu sefer ucunu almisim.esim oyle dedi canim ama emin degilim yok bu sefer moral.bozmuyorum.da olur sanmistim.acikcasi biraz daha vakti var demekki

Back
X