Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cidden ya parmak fikrini falan asla kabullenemiyordum hayal bile edemiyoedum

Cidden ya parmak egzersizini hayal bile edemiyordum asla yapamam diyordum bi gün denedim alıştım ama o bi gğngün gelene kadar aylarım geçti. Hep bu konulardaki kapalılıktan cahilliğimizden ileri geliyor bunlar nerdeyse 30 yaşında öğreniyoruz biz de napalım:KK70:
biz biraz geriden geliyoruz ama bilinçli geliyoruz çok şükür :D ilişkiye girmiş ama parmak vs sokamayanlarda var buradakı ablaya anlatırdım ne cesaret ben hayatta dokunamam derdı :D bende senın yaptıgını yapamıyorum der gülerdim :) bende önce dokunamadım sonra sonra alıstırdım kendımı esım suan parmak denemek ıstese ıtıraz etmıyorum onceden huylanıyordum

Lisede üniversite de öyle şeyler konuşulurdu ki ortam değiştirirdim ben
Lisede benım kanka olarak yanında olduklarımda öyleydi erkek muhabbetlerı falan fılan ben sevmezdım o tıp seylerı soylemeyı anlatmayı dınlemeyı kacmaya calısırdım bana senın bu gıdısle cocugunda olmaz derlerdı unıv de anlatmalarına gerek yoktu herseyı net goruyorduk sevgılı bıle edınmemıstım o yuzden esım cocukluk askımdı ama sevgılı degıldık cok uzun yıllar sonra bır araya geldık aklımdada kalbımde de bır o vardı cok sukur onunla evlendım ki kadermiş herşey ama ben ürkerdim ya arkadasımın biri p.no acmıstı sınıfta lisedeyken hoca yoktu ve midem bulanmıstı eşimle bile yakınlasmamız oldugunda aklıma o kısım gelınce cekılırdım yanı ben adını bılmesemde aslında cok onceden bellıydı boyle olacagım hatta esıme de derdım bak ben bılmıorm bısey korkuorm dıye o da ben ogretırım korkuck bısey yok der gecerdı garıbım bazende keske nısanlıyken deneseydık bır kerede ben uysaydım seytana dıyorum :) cogu arkadasım nısanlıyken denemıstı hatta bırı yapamamıstı ve evlenene kadr deneye deneye alıstırdı kendını ılk gecesı zehır olmadı he sordum sonra ben buna hıc hatırlamadı bıle ben yanlış hatırlıyormusum öyle dedi :) zaten vajılılerın esı sakın anlayıslı olurmus bızlerde urkek alıngan cocuk ruhlu olurmusuz kı dogru

Aslında bende bugün farklı heyecan var o yuzden buraya da baktıkca heyecanım daha da artıyor :D bakmadan da duramıyorum merak edıyorum yazdıklarınızı :) işe bile odaklanamıyorum :) dün denedik olmadı ya eşim o spreyi sana getiricem dedi o sözü duydugum andan beri böyleyim biraz olup biticek gibi geliyor biraz karamsarlık var umarım sprey bizde de etkılı olur da yaparız artık

biz biraz geriden geliyoruz ama bilinçli geliyoruz çok şükür :KK70: ilişkiye girmiş ama parmak vs sokamayanlarda var buradakı ablaya anlatırdım ne cesaret ben hayatta dokunamam derdı :KK70: bende senın yaptıgını yapamıyorum der gülerdim :) bende önce dokunamadım sonra sonra alıstırdım kendımı esım suan parmak denemek ıstese ıtıraz etmıyorum onceden huylanıyordum
Aynen ya önceden dokunsa huylanırdım gıdıklanırdım kızardı bana ay napayım alışkın mıyım sanki:63: bence daha iyi böyle ya bilinçlendik iyice. Bak o kadın kegeli falan bilmiyordur normalde bile doktorlar öneriyor tuvaletini yaparken sık bırak yapmayı yaşlanınca sorun yaşamamak için ve biz şimdiden biliyoruz :sampiyon:

Aynen ya önceden dokunsa huylanırdım gıdıklanırdım kızardı bana ay napayım alışkın mıyım sanki:63: bence daha iyi böyle ya bilinçlendik iyice. Bak o kadın kegeli falan bilmiyordur normalde bile doktorlar öneriyor tuvaletini yaparken sık bırak yapmayı yaşlanınca sorun yaşamamak için ve biz şimdiden biliyoruz :sampiyon:
Ben sürekli olmsada yapmaya özen gösteriyorum adını bıle bılmıyorlar :)

Çok afedersiniz ama bazı bayanlar resmen boyut atlamışlar çılgın gibi her şeyi bilip yapıyorlar. Biz daha sakin hanım hanımcık tipler olduğumuz için yaşadık bunları :hamarat:
Doğru söylüyorsun hislerime tercüman olmuşsun ya kimler neler yapıyor. Ama olsun biz daha özeliz iyi ki de onlar gibi değiliz tamam biraz sıkıntı çekiyoruz ama sonu güzel olacak ve pişmanlık duyacağımız anılarımız olmayacak:KK73:

Kegel falan desen o neymiş öyle diycek tipler ahkam kesiyorlar ya sen şöylesin yok ten uyumunuz yok vıdı vıdı komik geliyor ya:KK70:

banada komik geliyor yok ateşle barut yan yana durmazmış iyi yanından bak bizim eşlerimiz demekki daha sadık :D demekki doğru adamlarlayız :) aklı fikri orada olan tipler olsa zaten zorla bile yaparlardı eminim buna ki ben zorla yap dedıgım halde bana kıyamadıgı ıcın yapmıyor yoksa o da bılıyor neyın ne oldugunu ama onlar ustumuze o anda gelmekten bızı ıyıce korkutmaktan kacınıyorlar kızıyorum falan ama ıyıde o benım kocam olmus aşka geldım bugun hahah :-):-)

O
Kiskanclikmi.merak mi sebebi bende cozemedim.canm.banada cok sordular aradilar ozellikle.oldu dedim onlara bir tanesini cok yakin gordgm icin icimi doktum o da pisman etti tek bu degil iyi kotu hicbirseyi anlatmamak lazim ben sevgili oldgmz andan itibaren anlatmamaya basladim.arkdslarm.hep sorardi nasil gidiyor diye bildgn gibi der gecerdim nazar kiskanclk hersey olabiliyor kimse masum degil malesef oyle yerden kazik yenilir ki anlamayiz bile
Oooo bizde de oyleydi. Nisanlandigimizjn ertesi gunu insanlar basladi nikah ne zaman demeye. Hergun soran arkadaslarim vardi. Niye soruyorsun dedigimde zamani bilelim de butcemizi ona gore ayarlayalim dedi bir tanesi. Dugune geldiginde de 100 tl takti :) onemli olan ne taktigi degil tabi asla oyle seyleri onemsemem de zaten bu arkadaslarla aksam is cikisi yemege filan ciktigimizda bile bubparalari öduyorduk. Yani butce ile ilgili olamaz sormalarinin nedenleri. Insanlar bi tuhaf olmus ben de anlamaidm

Ben eşim çok sabırlı bana çok değer veriyor demiştim de birisi aldatıyordur dedi yooo kesinlikle hayır dedim o zaman yakında aldatır dedi hiç unutmam pis kokane kıskanç varlık:skandal:

banada komik geliyor yok ateşle barut yan yana durmazmış iyi yanından bak bizim eşlerimiz demekki daha sadık :KK70: demekki doğru adamlarlayız :) aklı fikri orada olan tipler olsa zaten zorla bile yaparlardı eminim buna ki ben zorla yap dedıgım halde bana kıyamadıgı ıcın yapmıyor yoksa o da bılıyor neyın ne oldugunu ama onlar ustumuze o anda gelmekten bızı ıyıce korkutmaktan kacınıyorlar kızıyorum falan ama ıyıde o benım kocam olmus aşka geldım bugun hahah :-):-)
Ay gel gel daha ne olsun kuzum onlar konuşsunlar biz her koşulda bizim yanımızda olan adamlarla beraberiz. Yoksa çoktan zorla morlaolmuş bitmişti bu iş ve hiç unutmiycaktık kara bi anı olarak kalıcaktı ben kendimde olmasam da yapsam diyordum da yok artık ben sana sırf olsun diye bile yaklaşmıyorum aşkla yaklaşıyorum sen ne diyosun diyip kızmıştı:KK70:

Ben eşim çok sabırlı bana çok değer veriyor demiştim de birisi aldatıyordur dedi yooo kesinlikle hayır dedim o zaman yakında aldatır dedi hiç unutmam pis kokane kıskanç varlık:skandal:
O nasıl bir mantık yahu kendisi de eşine anlayışlı davrndığında aldatıyor bu diyelim o zaman:63:

İyi geceler öncelikle. Bizde aynı konudan muzdariptik. Atlattık çok şükür. Sizlere yardımcı olabilir belki diye yazıyorum. İnanın çok zor bir süreç ve eşlerin birbirine yardımcı olmasıyla daha kolay atlatilabiliyor. Biz bir ayda yendik. Süreci anlatayım isterseniz. Düğünü yaptık ilk gece balayında ilk denedik olmadi. Oysa bize çok basit geliyordu bu süreç dört gün boyunca denedik sanki bir kaya var olmuyor bir türlü. Dönünce hemen bir kadın doğum uzmanına gittik o tanıyı koydu. Ve piskolaga yönlendirdi. Bize bir hafta boyunca denemeye devam ettik olmuyor en sonunda piskolaga gittik. Verdiği egzersiz kegel egzersizi önce bir boğum parmak bunu on gün boyunca denedik. Sonra parmak iki boguma çıktı bir hafta bunu denedik. Sonra iki parmak .ve en son iki parmağı sokup açma .tedavi tamamlanmadan bir aksilik oldu ve eşim in on günlüğüne il dışına gitmesi gerekiyirdu. Tam ne yaparız ederiz derken eşim gitmeden denerken oldu çok şükür atlatali bir ay oldu ve bir sıkıntı yok şükür. Öncelikle piskolag çok önemli. Hiç bir şey olmasa dahi sizi normal karşılayan dinleyen birinin olması insanı çok rahatlatıyor. Eşlerin birbirini desteklemesi çok önemli. Umutsuz olmayın çözümü basit. Öyle söylendiği gibi üç bin beş bin lira para vermeye gerek yok. Biz üniversitede iki seansai 120 lira tutan bir yere gittik ve bir ayda sonuclandirdik

Back
X