Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sizlerde eslerinizinkini bilip onun uzunluğunda dikkate almaniz gerekir, ornegin esininki 11 cm ise 3. Boy yeterli alistirma icin
Oturup olcucem en sonunda :) 4u alinca garanti oluyor ama kuzum bana gore oyle tabi ama benm duydugumda ozel klinikler 3den sonra denemeye izin verioms 4u pek kullandirmiolrms ama o kadr cok olmasini istiorz ki riske atmak istemiorz bak ben 3 olmadi diye denemeye cesaret edemiorm olsa o zaman esimle.de olck dicem

Kızlar ben de bir ara bebe yağıyla deniyordum. Enfeksiyon yapmıştı. Doktor içinde parfüm olduğu için enfeksiyona yol açtığını söyledi. Saf zeytinyağı veya çikolata yağı önerdi. Ben zeytinyağı ve ultrason jeliyle deniyorum şu an. Bilginiz olsun. Herkeste sıkıntı olmuyordur belki ama oldu mu da oluyor yani.

Yaa bu 14cm tamamını alanlar nasıl alıyor? Ben de mumdan aparat yaptım. Zorlarsam en fazla 11.5 bilemedin 12cm giriyor. Ötesi sızlıyor. Kızlar eşimle denemeye cesaret edemiyorum. Ani hareketleri oluyor. Ama artık evliliğim çatırdamaya başladı, hissediyorum... ilişki sırasında herkesin rahim boyu uzar mı? Ya bu kadarsa... değildir dimi... uzaması için zevk almak gerekmez mi? Ben tedirginlikten zevk filan düşünemiyorum ki...
Canım 7-8 cm den sonrası önemli degil. Önemli olan genişlik veya çap kaç cm alabiliyosun
Zaten eşle yaparken vajina boyu uzuyor ister istemez meral etme ona takılma bide

Oturup olcucem en sonunda :) 4u alinca garanti oluyor ama kuzum bana gore oyle tabi ama benm duydugumda ozel klinikler 3den sonra denemeye izin verioms 4u pek kullandirmiolrms ama o kadr cok olmasini istiorz ki riske atmak istemiorz bak ben 3 olmadi diye denemeye cesaret edemiorm olsa o zaman esimle.de olck dicem
Olcmene gerek yok ama 25 cm olacak değil ya yaklaşık bilirsin herhalde 3 numarayı tam aliyosan bence olay tamamdır gerisi esli denemeye kalir

Uyarılmamış bir vajinanın ortalama derinliği 7.5 ‐ 10 cm kadar. Ancak uyarılma halinde rahim etrafındaki kaslar kasılarak, rahmin yukarı çekilmesine ve vajinanın genişlemesine neden olur. Cinsel ilişki sırasında uyarılan vajina bu derinliği 2 katına kadar çıkarabilir. Seksten sonra vajina normal derinliğine geri döner. Bu durum erkeklerin ereksiyon olması ile oldukça benzer.
Boyle bir yazi buldum.canim uyarilmak gerekiyormus ama bence biz farkinda olmadan da deneyerek kendimizi uyariyor olabiliriz yoksa 4.aparat nasil girsin ki 10 cm ise uyarilmams hali ister istemez vajina etkileniodur bence ki ben 3uncu aparati yapamadgm da esimi dusunmeye calistim hos o bende gerilim etkisi yapmisti baskasinda baska etki de yapabilir bu tip seyler yada uzunlk farkli da olabilir
Tükendim. İnşaAllah cesaret bulabilirim ve rahim boyu da dediğin gibi uzar.

Ayyy kızlaaar neler yazışmışsınız:KK76:mutluluktan uçanlar jelsiz egzersiz yapanlar daha neler daha neler :duduk:hadi durmak yok güzel haberler gelsin :dua:benim eşim narin bünyelim yine hasta oldu ne güzel günaşırı deniyorduk. Ara verince sıkıntı olur mu ki acaba:hasta:

Ayyy kızlaaar neler yazışmışsınız:KK76:mutluluktan uçanlar jelsiz egzersiz yapanlar daha neler daha neler :duduk:hadi durmak yok güzel haberler gelsin :dua:benim eşim narin bünyelim yine hasta oldu ne güzel günaşırı deniyorduk. Ara verince sıkıntı olur mu ki acaba:hasta:
Yok canım ya zannetmiyorum reglde bile olmuyorsa onda da olmaz eşin de iyileşir zaten o zamana. Ben de ilk iş üst pozisyonda aparat deniycem inşallah yapabilirim

Bebe yagi aldim aparati denedim ama yok 3 4 cm kalio sadece onu tamamen alamiyorum cok vakitte ayiramadim sabah erkenden kalkip esim gider gitmez deneme yapicam olana kadar bana durmak yok

Biraz 4.aparata alışsam mı diyorum korkuyorum açıkçası yine olmaz gibi geliyor eşlide
Hayır bak şöyle yap aparatla dene baya hatta içinde beklet bastır gir çık yap git gel yap hemen eşini çağır o hazırlanırken aparat içinde olsun beklesin yani eşin hazır olunca hani sertleşince hemen aparatı çıkar eşin denesin göreceksin ve oldu diceksin

Back
X