Vemcaine spreyle ilgili ilk deneyimimi paylaşıcam. Kullanmayı düşünenlere faydası olur belki. Kullananlara da birkaç sorum olacak, bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.
Ben birkaç denemede emla kullanmıştım daha önce. Benim sorunum işaret parmağının iki boğumunu alıp son boğumu alamamaktı. Bi yerde takılıyordum, aparatla da yapsam parmakla da yapsam orayı geçemiyordum. Ve her vajinismuslu gibi “tamam, bitti yol, benim vajinam kısa, bende bi sorun var” diyordum. Bu yüzden emlayı aparata ya da parmağıma sürüp soktuğumda faydası olmuyordu, nihayetinde parmağımın gidebildiği yere kadar uyuşturuyordu. Yani sadece girişi uyuşturuyordu. E bana bi faydası olmadı çünkü zaten oraya kadar gidebiliyordum. Aksine, bişiler sokup orayı hissedememek ama ileri ittiğimde bi rahatsızlık hissetmek daha da endişelendirmişti.
Aslında bir klinik araştırıp buldum ve gitmeye kararlıydım. Sonra dedim ki şu vemcaini bi de ben deneyeyim ne kaybederim.
Kutunun içinden cam şişede su gibi bi sıvı ve uzun, ince başlıklı bir çubuk çıkıyor. Çubuğu ilk kullanım olduğu için 3-4 dk kaynattım. Her zamanki gibi uzandım ve daha rahat erişebilmek için belimin altına yastığı koydum. Vemcainin aparatını o takıldığım yere kadar soktum ve bir fıs sıktım. İlk 2-3 sn “bu ne be böyle” dedirtiyor ama sonra yerini hafif bi yanmaya bırakıyor, bikaç dk sonra tamamen yanması da geçiyor. İlk sıkışımda yanma hissiyle panik olunca hemen çıkardım refleks olarak. Sonra dedim ki madem başladın bu işe, bi kez daha sık. 2-3 dk geçmeden tekrar soktum. Hemen etkisini göstermişti bile, zar zor hissettim çubuğu. Bir fıs daha sıkıp yine 2-3 dk bekledim. Sonra en küçük boy aparata bepanthol sürdüm (vemcainin yanma etkisi tahriş falan yaparsa onarsın hemen diye) ve içeriye ittim. Hiiiiç bir şey hissetmiyorsunuz kesinlikle. El alışkanlığı, takıldığım yere gelince bi durdum nefes aldım ve yavaşça verirken ittim. Yürüdü gitti! Resmen inanamadım! “Nasıl ya, nasıl olur, benim vajinam iki boğumluktu” diye diye şok içerisinde git gel yaptım. Hiçbir acı, sızı, yanma olmadan. Dedim al ikinciyi, gönder bakalım nolacak. (Normalde birincinin tamamını asla alamıyordum) İkinci aparatı da soktum, yine hiç bişi hissetmeden. Hatta ikisini de her soktuğumda içimde sağa sola yukarı aşağı döndürdüm, bastırdım, açsın genişletsin kaslar alışsın diye. İkincinin tamamını alamadım ama uyuşukluğa rağmen. Çünkü vajinam uyarılmış halde değildi. Uyarılmamış vajina 7-10 cm aralığında. Bunu bildiğim için ve ilk kez ikinci boyu denediğim için kendimi zorlamadım.
Dedim ki dur birinciyi bi daha yapayım, iyice alışsın beynim onun girebildiği fikrine. Birinciyi tekrar soktum, birkaç dk içimde tamamını beklettim. Burası inanılmaz faydalı oldu çünkü çok hafif uyuşukluk geçmişti, biraz hissetmeye başlamıştım. Bilerek, hissedeyim diye git gel yaptım ve şunu anladım: vajinayı esneyen bi boru gibi düşünün, girişten iki boğum sonra kadar kasların yoğun olduğu, bi tık daha sıkı bir bölüm var. Penisteki gibi aslında. Penisin de en hassas, sinirlerin en bol olduğu asıl zevk veren kısmı penis başının hemen altıdır. Vajinada da aynı mantık var sanırım. Yani o çook hafif kas yoğunluğunun amacı, ki belki kas yoğunluğu bile değildir, sinirlerin en bol olduğu yerdir, bize daha çok zevk vermek için. Vajina içine giren şey her ne ise orayı geçtiğiniz an resmen bir havuzun içine düşüyor ve (derlerdi inanmazdım) vajina vakum gibi aparatı içine çekerek resmen kabul ediyor. Her git gel yapışımda o bölgede daha sıkı biri sarmalama ama ilerisi bomboşmuş hissi yaşadım. Hatta birinci boy aparatı iyice ittim, işaret parmağım ve baş parmağımla tutarak, parmaklarım bile bi tık içeri girdi, kocaman yuvarlak çizdim, döndürdüm, evirdim çevirdim, daha da itsem gidiyordu. Şaka gibiydi! O takıldığım yer kesinlikle sinirlerin bol olduğu yer, arkadaşlar bilir, sanki açık yaraya dokunuyorum gibi acıyor bi yerde diyordum, hatta şu çiş gelmiş hissettiren yer de tam orası. Muhtemelen sinirler bol ve idrar kesesine bi yere baskı oluyor. Çünkü egzersizi bitirdiğimde ve yavaş yavaş his geri geldiğinde bi yarım saat kadar sanki çişimi tutuyormuşum gibi hissettirdi. Sonra geçti o his.
Lütfen ama lütfen, çaresiz hissetmeyin ve bunu deneyin. Lütfen. 15 lira bir şey zaten. Diş uyuşturmak için de kullanılıyor, eczaneden en kötü çekiniyorsanız 20lik diş ağrısı için deyip alın, lazerde kullanıcam deyip alın, arkadaş istedi deyip alın. Ama lütfen deneyin. Kullanım alanlarında doğum anında oluşan minik dikişlerde de kullanılır diye bir şey yazıyordu yani vajina içine de güvenle sıkabilirsiniz. 2 fısta uyuştu.
Benim vajinam iki boğumluk, boyu kısa, bende anatomik sorun var diyen ben, kuş gibi uyudum gece. Her şeyi deneyip ilerleyemeyenler. Bi vemcaine bi kayganlaştırıcı, tek ihtiyacınız bu.
Bi sonraki denememi de yine spreyle yapıcam. Bu kez parmağımı da sokup anlayabilirsem uyarılmamış halde boyunu anlamaya çalışıcam. Sonraki denemeleri spreysiz yapıp boyunu bilerek ona göre zorlıcam kendimi.
Kullananlara sorum: kaç denemeden sonra zararlı olabilir acaba sprey. Yani 3 kereden fazla spreyle yapma, vajinana zarar verir diye bişi var mıdır atıyorum. Zaten alışmak için bırakıcam ama belki penisi de böyle denerim ilk etapta, beynim iyice ikna olana kadar. O yüzden soruyorum.
Ay çok uzun yazmışım ama ben kendi adıma detaylı tecrübeleri okumayı çok seviyorum burada. Şunu okuyup kendinde benzer sorunu gören bi kişiye bile faydam olursa ne mutlu. Çünkü gerçekten bunu çeken biliyor.