- 15 Kasım 2018
- 83
- 26
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #239.481
Evet resimlerde de gordugum dilatorler bana da ici bos pilastik oyuncak bebek gibi gelmisti.hic olmadi dilatoru esimw alistirip alacagim demek kl.Ya da ben egzersize başlayıp sonra hemen mi çağırayım denemeye. Çünkü benimkide psikolojik oluyor anlıyorum ben korkunca dur falan diyince gidiyor doğru diyorsun.hatta kendi de şaşkın.benden o bile bıktı bak diyorum :) her şeyde beklettim adami malum .evlenirken sevgiliyken kaç sene...Burada benim kadar icine abuk subuk sey sokan yoktur sanirim :) mum allik fircasi tarak sapi hepsini denedim en cok dilatorden memnun kaldim cunku mum falan cok sert dilator o kadar sert degil bildigin plastik kuzum hani kucukken belimizde cevirdigimiz bir halka vardi ya heh tamda onun gibi :) mum cok sert bence o da seni rahatsiz ediyorduk ki bende mumu almayi cok denedim ama sicagima dayanamayip eriyordu zavalli :)) ve anlamadigim birsey var daha dogrusu dusunup durdum ne desem sana diye cunku esinlede parmak denemissin olmus benim esimde de o sorun vardi nasil ortaya cikiodu ona dokunursam dur falan dersem ki dikkati dagilio sinir oluodu o yuzden cunku suan ayni seyleri diorm sertlik gitmio. Sen soyle guzelce uzansan vajinani elinle aralasanda esin giris yapmayi denese nasil olur hic dur vs demeden aksine it diyerek onu da cesaretlendirerek zaten girisi yapip o kasli yere bi gelseniz orada tek yapilick sey senn cis yapar hissine kapilman ve esinin itmesi