Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben şimdi 2 de zorlanıyorum ozaman rahat alana kadar bununla devam edicem
Aynen devam et yavaş yavaş ilerle birde ben çok sık çalıştım ondan dolayı hızla ilerledim. Devamı mutlaka gelir.Bende burdakı yazılanlar sayesinde yendim.

İnşallah yaa çok istiyorum normal bir hayatım olsun çok bunaldım artık gerçekten
Normale dönecek inşAllah ben şuan diyorum neden o kadar korktum erteledim gerçekten kolaymış gözümüzde büyütmüşüz

Ama 2.aparatı sonuna kadar itince sanki orda birşey varmış da daha ileri gitmiyor gibi hissediyorum

Ama 2.aparatı sonuna kadar itince sanki orda birşey varmış da daha ileri gitmiyor gibi hissediyorum
aynen yaaa ben de öyle hissediyorum 😭😭 bir de bir şey soracağım. tampon denesem her gun kizlik zarim esner mi? çünkü bendeki sorun bence vaginismus degil ben iceri alabiliyorum sadece sanırım kizlik zarim esnek olmadıgı icin o yanma yapıyor. kizlik zarimi nasil esnetebilirim? tampon kullanmak ise yarar mi sizce?

aynen yaaa ben de öyle hissediyorum 😭😭 bir de bir şey soracağım. tampon denesem her gun kizlik zarim esner mi? çünkü bendeki sorun bence vaginismus degil ben iceri alabiliyorum sadece sanırım kizlik zarim esnek olmadıgı icin o yanma yapıyor. kizlik zarimi nasil esnetebilirim? tampon kullanmak ise yarar mi sizce?
Bence onu deneyene kadar eşli deneme yapın dediğiniz şeyle alakası yok yada aparatla egzersiz yaparak nefes kegelle destekleyip kaslarınızı daha rahat kullanabilirsiniz.

Olsa 1.aparatlada aynı sorun olurdu.siz orda kasıldığınız için ağrı oluyoor.Birde orası boşluk ittirin yolunu bulacak o

Birde acaba enfeksiyon kapmış olabilirim çünkü 3 gündür afedersiniz çok akıntım var enfeksiyondan da acı yada yanma olur mu

Selam kizlar bende bu akşam yendim çok şükür aslında 2 ay öncesi tam birleşme olmuştu ama daha sonrasında hep bı aksilikler oldu erteledik ve yarım ilişki yasiyodum çok yanma oluyodu yapamıyordum bu gün denedik oncesinde 3 ve 4 dilatorle denedim 10 dkka falan sonra birleşme oldu yine aynı şekilde yandı ama sonra sonra düzeldi hiç acı hissetmedim sevinçten ağladım rabbim bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun elimden geldiğince sizede yardimci olmak isterim

Selam kizlar bende bu akşam yendim çok şükür aslında 2 ay öncesi tam birleşme olmuştu ama daha sonrasında hep bı aksilikler oldu erteledik ve yarım ilişki yasiyodum çok yanma oluyodu yapamıyordum bu gün denedik oncesinde 3 ve 4 dilatorle denedim 10 dkka falan sonra birleşme oldu yine aynı şekilde yandı ama sonra sonra düzeldi hiç acı hissetmedim sevinçten ağladım rabbim bu durumdaki herkesin yardımcısı olsun elimden geldiğince sizede yardimci olmak isterim
Harika cnm gozun aydın. güzel günler senin olsun ins.. yanma sızı gecer zamanla :KK19::KK19:

Tebrik ederim canım gün aşırı devam et ilişkin düzene girsin inşAllah 😍

Ya denedikçe her geçen gün daha çok ümitleniyorum dün 2.aparatı alırken yanma hissediyordum bugün 3.aparatı denedim 3.de yanma hissettim hepsini alamadım ama olsun ona geçtim ya bu bile yetti bana
Canım aynen bu şekilde düşünmeye devam et çünkü bu sorun fizyolojik değil psikolojik

Ya denedikçe her geçen gün daha çok ümitleniyorum dün 2.aparatı alırken yanma hissediyordum bugün 3.aparatı denedim 3.de yanma hissettim hepsini alamadım ama olsun ona geçtim ya bu bile yetti bana
Süpersin bende öyle olmuştun başta yanma hafif sızı olan şey ona takılı kalma hiç o takıldıgın ilerlemeyen noktada derin nefes al hafif ıkınıp ittiriyordum ben sende öyle dene

Back
X