Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bence emla krem denemelisin mutlaka ben atlatmış biri olarak ilk denemede keşke önerilseydi bana. Ön aşadama biraz gevşeme yaşayınca o bölgeye iyice yedir kremi. Anında etki yapıyor. Eşim deneme yaparken kayganlaştırıcı ile birlikte emla kremi de sürdü uyuşma etkisi baya uzun oldu ve rahatça oldu. Pozisyon için netten bak o bölgeye bence. Parmağın ile içeriyi hissetmeye çalış. Hiç bilmediğin yere ulaşmak daha zorlayıcı
Teşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artık ☺️ Anestol kullanarak başarılı oldum ancak parmak egzersizi yapmadim yapamazdim halada yapamam açıkçası o bölgeye parmak sokmaya çalışınca daha cok kendimi kapatıyorum

Teşekkür ederim cevabin icin. Bende yendim artık ☺️ Anestol kullanarak başarılı oldum ancak parmak egzersizi yapmadim yapamazdim halada yapamam açıkçası o bölgeye parmak sokmaya çalışınca daha cok kendimi kapatıyorum
Çok mutlu oldum kuzum benim gerçekten😍😍😍

3ude sokmayı basardım tesekkur ederim destekleriniz icin simdi alistirma yapayim çok zor oldu benim için 3 bile yarın aksam insallah 4e geçerim🙈
SEN Çok Güçlü Kadınsın Başaracaksın 💪 Acele Etme Kuzum Yavaş Yavaş Güzel Haberlerini Bekliyorum😍😍😍💟 M Mery92mery

Bi yerde çok kötü takılıyor gitmiyor yogun bi baski acı hissediyorum
3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zaten

3. Dilatorde mi bunu hissediyorsun ? Anestol kremle denemeni tavsiye ederim bende öyle hissediyordum anestolle denedim 3. Aparatta kas gibi bi yer var orada takılıyor kendini cok serbest birak hic düşünme o kası gectigini hissedeceksin zaten

Evet dedigin gibi takıldım orda sonra sprey sıktım anlamadan gectim simdi de anestezik etki gecince alistirma yapacagim alissin orası

Back
X