- 9 Şubat 2022
- 237
- 285
- 33
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #252.481
Aslında her egzersizin amacı beynimize, bilinçaltımıza orada bir duvar olmadığını açık ve boş bir tünel olduğunu göstermek. Bu nedenle vajinismus psikolojik bir durum ve tamamen beyinde bitiyor. Eğer ben yaparım tamamım diyorsan elbetteki eşinle dene. Olumsuza şartlama kendini olacak diye düşün. Olmazsa gel burdayız ama sen zaten artık orada bir duvar olmadığını görmüşsünKızlar günaydın 1,5 yıllık evliyim ve vajinada bir delik olduguna inanamayanlardandım oraya bir kulak çöpü bile girmez nasıl girecek derdim parmak falan hayali hele dilatör imkansız….. dün hırs yaptım ve sürekli ertelediğim denemelere geçtim.biraz videolarla kendimi şevke getirdim ve kulak çöpünün ne kadar rahat girdiğini görünce inanamadım daha sonra parmak da soktum ve inanamadım ilk defa vajinamın içindeydim(yaşım30) gerçekten upuzun hissiz bir koridor içeride sıfır his derlerdi de inanmazdım sonra yavaşça 2 parmak birden sokmayı denedim oldu
Size sorum şu haftasonu cinsel ilişki denicem bu kadar ilerlemişken hala başaramama durumum var mı? İçeride parmağımla bu kadar gezinebilmişken penisi de alabilirim değil mi? Nolur cesaret verin