Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mutlu sona uladmissiniz ne güzel maşallah darısı bebeğinize inşallah tabii bir de bizlere. İlk evlendigimde ayları duyunca çok geliyordusimdi yılları duymak çok üzüyor beni umarım tez zamanda biter tüm hastalara Allah şifa versin biz de doğru şifa yollarını arayıp deneyebilirsin umarım
Sende bitireceksin inan kendine güven asla yeterki pes etme eşin için değil kuzum kendin için yen bitir

Umutlumm bak nereden nereye evet hepimiz kolay şeyler yaşamadık ama ilişki konusunda hepimiz gayet bilinçli insanlarız daha da bir şeyler öğreniyoruz inşallah Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikte nasip eder tamamlanırsın kuzucummm 💕❤️🥰
Ben bu konuda hassasım.Vakti zamanında buralarda çok kişiye yazdım destek istedim.Olan da var da olmayan da ama bir gün yenersem elimden geldiğince herkese yardım edeceğim dedim O günden bugüne buralardayım.İnşallah hepimiz her şekilde burda destek vermeye devam ederiz🥰❤️sende iyiki varsın kuzum💕
İyi ki varsın güzel kaplim kurban olduğum rabbim senin o güzel kalbindeki saklı duanı kabul etsin insallh seni seviyorum. Çok 🤲🤲🤲🤗

İyi ki varsın güzel kaplim kurban olduğum rabbim senin o güzel kalbindeki saklı duanı kabul etsin insallh seni seviyorum. Çok 🤲🤲🤲🤗
Oy bu dua bana yetti arttı bile bende seviyorum ki :dua: :KK60: :KK60: :KK36: :KK19: Teşekkür ederim kuzucumm.Her birimizin ne sıkıntısı varsa Rabbim gidersin amiinnnnn:KK200:

Back
X