- 20 Eylül 2022
- 45
- 121
- 8
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.241
Hahahajajahah sen çok yaşa :) Geçen sene bir ameliyat oldum ve ameliyattan sonra sonda takıldığını gördüm onun içimden çıkış sahnesi iznim olmadan takılması o geldi geçen gece aklima eşli denemede oraya mi giricek diye bile düşündüm. Bu 2 hafta içersinde sadece iki girisimizin olduğunu daha iyi kavradim Vajen Anatomisini inceleyince.Ben hala bile yanlış yere sokma diyorum düşünki biliyorum yani girmesi kolay tek bir delik var, idrar deliği zaten pirinç kadar bir şey, anüs desen baya çaba gerektirir bence. Doktorumda böyle demişti. Aparat parmaktan daha kolaay
İç Mimarim, o kadar detaya indim ki penis vajene girdiğinde yandan görünüş o birlesme esnasinda ne nereye denk geliyor ona bile baktim googledan anotomi sayfalarina bakip. Çalıyı dolandiğimin farkındayım :) Mesela elimle de yaparken dilatörle de yaparken son raddeye kadar gitmiyorum bir yere kadar girer geri kalanini eşim halledicek o zarın ötesine gecmemeliyim gibi bariyer varmis gibi hissediyorum. Bazen oyle bir kafaya geliyorum ki acaba doğru tasvir edebiliyo muyum yasadıklarimi diye kendi zihnimden bile süphe eder oldum bu ızdırap yuzunden