- 13 Ekim 2022
- 20
- 44
- 3
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.241
Bende önce doktora gitmiştim iyi bir doktor araştırması yaparken burada yazılan bir yazıya denk geldim ve sonra burada araştırma yapınca bir çok kadının bu problemi burada yendiğini gördüm baya okudum sordum her yaşadığım problemi burada sordum önce kendim deniyim dedim olmazsa zaten doktor kaçmıyor ya diye düşündüm iyiki başlamışım hemen dilatör aparat sipariş ettim geldi kayganlastirici sürerek en başta çok çok zor aldım aşırı hassas vücudum var eşim destek oldu hatta ben yapamadım eşim soktu çok acı hissettim ama ikinciyi denedim hemen acısı geçince sonra üçüncü kanamalar oldu 4.e geçmedim ama bir süre hep denedim sonra 4.u de aldım bu sefer onu almakta her denediğimde zorlandım bir süre sürekli yapınca onu da rahat almaya başladım eşli denemeye geçtim ve beceremedik eşimle deliği bulamadık sandım tekrar 4. Aparat çalıştım buraya sordum parmak egzersizi ile 3 4 parmak sokmaya çalış dediler kendim parmaklarimla daha da genişletmeye çalıştım orayı 4 parmağı mı sokunca eşimle denemeye geçtik bugün olacak bu dedim ve uyuşturucu hem sprey sıktım hemde krem sürdüm ve oldu eşimle başardım geriye dönüp baktığımda çok uzun zaman olmadı ama asla yapamayız diye düşünüyordum çok zor imkansız geliyordu bence denemelisin yapacak olan sensin zaten doktor psikolojik destek de bulunacak sanaEvde yenebiliyor muyuz gerçekten bunu :) bugün bir doktor görüşmem oldu ama yazdıklarınızın aynısını söylüyorlar. Gitmeli mi gitmemeli mi bilemedim. Fiziksel olarak her şey normal. Sadece 5. Derece vajinismusmuşum. Yenebilir miyim?![]()