- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.901
Canım oncelıkle etrafta bos yapan okadar cok ınsan var kı hıc bunları kafana takma . Ne alaka kocanı sevmemek bakıre olmamak kusura bakma ama bu ınsalarla ıletısmını bır an once kesmenı tavsıye ederım. Yazdıklarını yaptıklarını tek tek okudum harıkasın vallahı azmın ve korkunun ustune gıtmen henuz yenememıs bırı olarak bana daha da cesaret verdı. Sen sımdı sıl at bunları kafandan. Demekkı azıcık daha pratık yapman gerekyoksa yolun sonuna gelmıssın. Bence dılatorde 3 ve 4 numaraya bırazcık daha calıs. Gırısten sonra gercekten kolay ben daha once de yazmıstım sınek ısırsa aglayan bırıyım ben ama ben bıle dılator yaptım 3 numaraya kadar
bir de bılmenı ısterım kı buraya yazmıssan sende net yeneceksın burası zaferden oncekı son cıkıs gibi
bır cok kadın var o kadar canla basla yardım eden ınsanlar. Insanlara kulak asma anca bos yapsınlar . Amaaannn de gec. Onlar senın suan yaptıgın dılatorlerı yapamazlar bunu da soylım uzaktan davulun sesı hos gelır. Kocan da senı sevıyor sen de kocanı. Sacma sapan geleneksel konusmalardan cehaletten arınamamıs empatı gucu sıfır ınsanlardan ne beklıyosunda dinliyosun onları. Sana tavsıyem evlılıgıne zeval gelmemesı ve olumsuz etkılenmemen adına su dakkadan ıtıbaren kımseye anlatmaman soran olursa da yendım de. Tebrık ederım gercekten kısa surede cok sey basarmıssın. Hadı kak kak az kaldı yenmıssın yolun sonu bahar bahce
![]()