- 26 Ağustos 2017
- 3.840
- 11.563
- 208
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.301
Çok teşekkürler
Arkadaşlarım yardımcı olun
Alıntıladığım yorumu bi oku@noname99 canım yukarıda olan notlara tıkla ve oku

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler
Arkadaşlarım yardımcı olun
Alıntıladığım yorumu bi oku@noname99 canım yukarıda olan notlara tıkla ve oku
Seni böyle cümlelerle görmek mutlu etti beniTeşekkür ederim şimdi daha iyiyi şükür o günden sonra böyle hişi yaşamadıkumarım tüm arkadaşlar başarır vajinismus için az ağlamadom. Ama geçti gitti hepsi
Geri dönüşlerin en güzeliGünaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
![]()
Günaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
![]()
Çok teşekkür ederimçok mutlu oldum canım tebrik ederim
![]()
Amin canım bundan sonrası daha güzel olacak inşallahÇok teşekkür ederimbütün dualarım çabalasa da çabalamasa da bununla uğraşan herkese
![]()
Amin canım bundan sonrası daha güzel olacak inşallahinsanın kendine özgüveni geliyo bu sadece Vajinusmus değil başaramadığı bir şeyi halt edince
harikayız biz
Yavv senin Allahına kurbanGünaydın arkadaşlarımvajinismusu yenmiş bir arkadaşınız olarak geri dönmüş bulunmaktayım
![]()
Sen de iyi ki varsın Çiçeğimmm.
Ben de Google üzerinden giriyorum devamlı çıkmış görünüyorum kuzum sayfaya girince görüyorum her yazılan bildirim olarak da gelmiyor,kadınlar kulübünü tlf indirdin mi canım öyle yaparsak çıkış olmaz düzenli gelir bildirimler diye düşünüyorumSen de iyi ki varsın Çiçeğimmm.Kuzum ben bu sayfadan sürekli çıkmış bulunuyorum ya neden öyle oluyor acaba.? Ben de kimse bir şey yazmıyor demek ki diyordum. Bana gelmiyormuş meğer.
![]()
Bana da aynısı oluyor hiç bildirim gelmiyorSen de iyi ki varsın Çiçeğimmm.Kuzum ben bu sayfadan sürekli çıkmış bulunuyorum ya neden öyle oluyor acaba.? Ben de kimse bir şey yazmıyor demek ki diyordum. Bana gelmiyormuş meğer.
![]()
Kadınlar klübü uygulaması var mı?Ben de Google üzerinden giriyorum devamlı çıkmış görünüyorum kuzum sayfaya girince görüyorum her yazılan bildirim olarak da gelmiyor,kadınlar kulübünü tlf indirdin mi canım öyle yaparsak çıkış olmaz düzenli gelir bildirimler diye düşünüyorum
Bakim var mı :)Kadınlar klübü uygulaması var mı?
Bence yokBana da aynısı oluyor hiç bildirim gelmiyor
Evet ben de bakmıştım yokBence yokuygulamaya şimdi yazdım dekolte-kadınlar kulübü diye bi uygulama çıktı
Nedense olur diye düşündümEvet ben de bakmıştım yokböyle devam yapıcak bir şey yok