- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.381
Kızım ben sana evli olmadığımı zaten yazdığın bir sürü özel mesajda söylemedim mi? Şimdi aklı sıra beni bel altı mı vurmaya çalışıyorsun. Evli bekar bu sorunu yaşayan bir sürü kadın var ve sorunu yaşayanlar çözüm bulmaya çalışıyor. Sen kendine ayna tut biraz özeleştiri yap. Ben de sana bin defa cevap verdim yok anlamak için çaba göstermiyorsun. Olumsuz bir vaka duymak istiyorsun gittim ama yenemedim diyen. Umarım duymazsın da bir atak yaparsın kendin için. Özelden bir sürü soru sordun hepsine cevap verdim. ALLAH BENDEN DE RAZI OLSUN.Ne kadar paralara kıydık tabiki sorucam burda önceki sayfalara gidip bakın isterseniz neler neler defalarca soruluyor olumsuz bişey duymayı değil de kendimi avutacak güçlendirecek sürekli olumlu şeyler duymak istiyor diye düşünebilirsiniz siz neden hemen olumsuz yönden düşündünüz anlamadım. Ben oraya burda bir kişi de bana ben yenemedim dese yine gidicem ne duymak istediğimi şimdi siz kestirin. Bu psikolojiyi de yaşamadıgınız çok belli muhtemelen evli olmadığınız için evli olunca insan çok daha farklı oluyo emin olun kimse de rahatsızlık duymuyo sormamdan özelden de burdan da ayrı cevap veriyorlar Allah bin kere razı olsun