- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.401
üzgünüm ama diğerleri haklı, seni de bir yandan anlıyorum 1 olumsuz mesaj seni tereddüte düşürebilir,ben burada bir hoca araştırmıştım hakkında olumlu yorumlar vardı yalnızca bir tane olumsuz vardı ve o şüphe ettirmişti, sonra gittim o hocaya seanslara başladık ve kendisine bunu söyledim biri vardı böyle demiş diye, bana ilk gittiğimde eğer tedaviyi kabul ediyorsa devam ediyorum burada önemli olan kişinin hasta olduğunu bilmesi ve iyileşmeyi kabul etmesi. hazır değilse tereddütü varsa git 2 ay sonra emin olunca gel diyorum demişti, sonra bu olumsuz yorumu hatırlayınca belki de o hatalarından biriydi dedim, kendisi çok haklıydı. önce sen inanacaksın, doktor çok büyük destekçi, şimdi iyi ki o olumsuz yoruma bakıp gitmemezlik yapmamışım diyorum... O yüzden araştırdığn bu alanda uzman kadın doğumcuya git, bir an önce iyileş 2 yıl ertelersen 5 de 10 da olur, kendin yenemiyorsan daha fazla eziyet etme vereceğin para da helal olsun boşver şu gerginliğine hayatını zehir etmene değmez, daha fazla zaman kaybetme...Ne kadar paralara kıydık tabiki sorucam burda önceki sayfalara gidip bakın isterseniz neler neler defalarca soruluyor olumsuz bişey duymayı değil de kendimi avutacak güçlendirecek sürekli olumlu şeyler duymak istiyor diye düşünebilirsiniz siz neden hemen olumsuz yönden düşündünüz anlamadım. Ben oraya burda bir kişi de bana ben yenemedim dese yine gidicem ne duymak istediğimi şimdi siz kestirin. Bu psikolojiyi de yaşamadıgınız çok belli muhtemelen evli olmadığınız için evli olunca insan çok daha farklı oluyo emin olun kimse de rahatsızlık duymuyo sormamdan özelden de burdan da ayrı cevap veriyorlar Allah bin kere razı olsun