• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 seans da yeneceğinize inaniyo musunuz peki yani o kadar kısa sürede bu kadar ilerlediniz mi gerçekten? Bilgilenmek için soruyorum yanlış anlamayın bende gitmeyi düşünüyorum da.
Yani bilemem belki 4 seansıda bulabilir bu bizim hırsımıza ve verilen ev ödevlerimizi ne kadar çalıştığımızada bağlıdır ama ruhsal olarak bile artık kendimi iyi hissediyorum kendime inancım ve güvenim geldi korkularımın üstüne gidiyorum, inanın ama seanslar çok rahat ve kolay geçiyor umarım hepimiz başarırız

Yani bilemem belki 4 seansıda bulabilir bu bizim hırsımıza ve verilen ev ödevlerimizi ne kadar çalıştığımızada bağlıdır ama ruhsal olarak bile artık kendimi iyi hissediyorum kendime inancım ve güvenim geldi korkularımın üstüne gidiyorum, inanın ama seanslar çok rahat ve kolay geçiyor umarım hepimiz başarırız
3.seansta yenersin 🤩

Merhaba ben 4 boyu da alıyorum ama hala eşlide başaramayınca yapay p**** aldım baya kalın ve büyük olduğu için ancak 8-9 cm kadarını itebiliyorum. Bugün eşli denemede p****in %70 i girdi ama kanama yoktu git gel fazla oldu bazen kendşmş yşne çektim tam anlamıyla gerçekleşmesi için %100 mü ilerlemesi gerekiyor? Ne yaşadık bilmiyorum :) Zar vajinanın kaç cm ilerisinde?
Merhaba tebrik ederim bizde bu durumdayız♥️ bendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)

Merhaba tebrik ederim bizde bu durumdayız♥️ bendede kanama olmadı, zar yapımız esnek olduğundan olabilir diye düşünüyorum çünkü zardan geçiyor 1buçuk 2 cm ilerisinde vajinanın. Tam ilişki olduğunda olurmu kanama bilmiyorum. Ama zaten kanama dediğimiz şey salgıladığımız sıvıyla karışan pembe bir şey. Foşur foşur gelecek bir kan değil :)
yıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyor :KK48: aslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diye

yıllardır duyduğumuz hurafelerden foşur foşur bir beklenti oluşuyor :KK48: aslında olmaması daha iyi kendi adıma beni kan tutuyor premses bünyem :) tekrarlayamadık adet olacağım diye
Ah bu premses bünyelerimiz düşürdü zaten bu illete😄 yeterli kayganlık olduğu, kendimizi sıkmadığımız sürece hiç kanama olmaması mümkün diye düşünüyorum. Biraz fizyolojik bir durum aynı zamanda elbette

Siz gittiğiniz de vajinismus dereceniz neydi? Ve tedavi olarak ne yapılıyor acaba söyleyebilir misiniz? Parmak veya dilatör tarzı birşey mi
Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyor

Parmak bile sokamiyordum o dereceydi. Tedavi olarak parmak ve dilator. Zaten başka bir yöntem yok her doktor aynı yöntemi uyguluyor
Ben gittim dün Nazife hanıma. Muayene etti ve vajinismusumun çok hafif derecede olduğunu söyledi bazı tavsiyeler verdi öyle deneyin olmazsa gel zaten 2 seans da biter seninkisi dedi.

Back
X