• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bende bu gece bu dertten kurtuldum oldu yendim bitti oldu ama hala şaşkınım zerre birşey hissetmedim ne ağrı ne acı hiç birşey eşimin girdiğini bile anlamadım inanamadım ama hem altta denedim hemde üstte oldu eşimde boşaldı ben şok
Nasıl yendiniz zar yırtılırken acı hissetmediniz mi

Tamam önermedim sayın ne yapıyorsanız yapın. Rahat bırakın beni. Yorumu değiştiremediğim için silemiyorum, etiketlemedim varsayın.
Bişeyin açıklamasını yapmadan direkt bunu yapın demek doğru gelmiyor bana anlıyor musunuz ben neden soruyorum siz bunu yapmanız gerekiyor diye hemen bi vatıfta bulunuyorsunuz önce neden sonra sonuç olur

Bişeyin açıklamasını yapmadan direkt bunu yapın demek doğru gelmiyor bana anlıyor musunuz ben neden soruyorum siz bunu yapmanız gerekiyor diye hemen bi vatıfta bulunuyorsunuz önce neden sonra sonuç olur
Bakın etiketlendiğiniz sayfanın başlığını okuyabiliyor musunuz?

“Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim“​

13389 sayfa yazışma var yani yüzlerce kadın burada vajinismusu öğrendi ve egzersizlerle yendi veya yalnız yenemeyeceklerini düşündükleri için buradan doktor tavsiyesi alarak yendiler.
Ben de o kadınlardan biriyim sizi kısa yoldan buraya etiketledim ki gelip ilk sayfaları ve istediğiniz yorumları okuyup bilgi edinin diye ama pişman oldum. Etiketlememden rahatsız olduğunuz için diyorum ki yok sayın etiketlemedim varsayın. İyi forumlar size.

Bakın etiketlendiğiniz sayfanın başlığını okuyabiliyor musunuz?

“Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim“​

13389 sayfa yazışma var yani yüzlerce kadın burada vajinismusu öğrendi ve egzersizlerle yendi veya yalnız yenemeyeceklerini düşündükleri için buradan doktor tavsiyesi alarak yendiler.
Ben de o kadınlardan biriyim sizi kısa yoldan buraya etiketledim ki gelip ilk sayfaları ve istediğiniz yorumları okur bilgi edinin diye ama pişman oldum. Etiketlememden rahatsız olduğunuz için diyorum ki yok sayın etiketlemedim varsayın. İyi forumlar size.
Ben bunu kullanmayı bile bilmiyorum benim k
Ekranımda bile bişey çıkmıyor geçmiş olsun

Ben bunu kullanmayı bile bilmiyorum benim k
Ekranımda bile bişey çıkmıyor geçmiş olsun
Neden bu kadar terslendiniz anlam veremedim. Bu sayfa da birbirimize destek oluyoruz. Bende burada konuştuğum insanlar sayesinde hastalığımı yendim. Önce bi düzgün şekilde konuşsaydınız keşke. Ve evet hanımefendinin dediği doğrı dilatör çalışmanız lazım onu da çoğu kadın burdan birbirine destek olarak yapıyor tecrübelerini anlatıyor

Back
X