• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus, normal doğum, ilk ilişki

Eternal_8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
712
1.050
63
30
Kızlar kızlaar.. vajinismustum ve ilk bir iki başarılı denemede hamile kaldım normal doğum yaptım ama hem hamilelik hem doğum sonrası 1 yıl oldu hiç ilişkiye giremedim psikolojik olarak bitmiştim çünkü. Kendimi motive ettim biraz kendime geldim ve denemeye karar verdim. Başarılı da oldum şükür 🙏🏻 çok yavaş ilerledik eşim oldu dedi bir süre devam etti hatta ama ben bir şey hissetmedim. Doğum öncesi denememizde girişte girdiğinde baskı hissetmiştim ama bu sefer baskı acı ağrı vs hissetmedim sadece çıkarken çıktığını hissettim. Yani bu iyi bir şey ama ne biliyim eşim beni kandırmıyordur inşallah demi😂 yeminler ettirdim adama bir sürü girdi demi vs diye 😂 herkes doğum sonrasını o kadsr abartıyordu ki çevremde. İlk ilişkiden bile daha ağrılı acılı diye. Benim tam tersi olması şok etkisi yarattı bende

Benim baya acıdı açıkçası. Doğumdan 2 ay sonra denemiştik. Ama biraz vakit geçince alıştı. Onun üzerine sadece 2 kez birlikte olabildik gerçi. Uyumayan bebek ve evde aile büyüklerinin olması vs derken. Bebeğim şu an 15 haftalık. Ne zaman normale döneceğiz allah bilir.

Siz yine de eşinize girdi mi falan sormayın, adam kendini bamya hissetmesin.

Benim baya acıdı açıkçası. Doğumdan 2 ay sonra denemiştik. Ama biraz vakit geçince alıştı. Onun üzerine sadece 2 kez birlikte olabildik gerçi. Uyumayan bebek ve evde aile büyüklerinin olması vs derken. Bebeğim şu an 15 haftalık. Ne zaman normale döneceğiz allah bilir.
Arkadaşlarım da öyle demişti yani normalde ilk ilişkimizde acımıştı baya baskı oldu sonrasında da acısı bir gün sürdü hatta ama bu sefer böyle olunca bi anlamlandıramadım. Sizin de henüz yeniymiş psikolojik olarak da hazır olmak gerekiyor sanırım bir de emziriyorsanız cinsellik hormonları da ona göre azalıyormuş kuruşuk vs oluyormuş

Siz yine de eşinize girdi mi falan sormayın, adam kendini bamya hissetmesin.
Öyle olsa hiç sormazdım zaten ya ama önceki ilişkilerde baya acımıştı baskı vs ama şimdi böyle olunca ister istemez sordum 😂 doğumla mı alakalı diye düşündüm ama herkes daha zor oldu derken benimkinin normale göre daha kolay olması aklıma takıldı. Daha rahattım belki bilmiyorum. Hayırlısı😐

benim doğum öncesi ile sonrası arasında hiçbir fark olmadı. hatta doktorum ilk ilişkide kanama olabilir, kayganlaştırıcı kullanın demişti. biz kullanmadık ve ağrı vs de olmadı.

Kızlar kızlaar.. vajinismustum ve ilk bir iki başarılı denemede hamile kaldım normal doğum yaptım ama hem hamilelik hem doğum sonrası 1 yıl oldu hiç ilişkiye giremedim psikolojik olarak bitmiştim çünkü. Kendimi motive ettim biraz kendime geldim ve denemeye karar verdim. Başarılı da oldum şükür 🙏🏻 çok yavaş ilerledik eşim oldu dedi bir süre devam etti hatta ama ben bir şey hissetmedim. Doğum öncesi denememizde girişte girdiğinde baskı hissetmiştim ama bu sefer baskı acı ağrı vs hissetmedim sadece çıkarken çıktığını hissettim. Yani bu iyi bir şey ama ne biliyim eşim beni kandırmıyordur inşallah demi😂 yeminler ettirdim adama bir sürü girdi demi vs diye 😂 herkes doğum sonrasını o kadsr abartıyordu ki çevremde. İlk ilişkiden bile daha ağrılı acılı diye. Benim tam tersi olması şok etkisi yarattı bende
Yani 1 yıl geçmiş koskoca. O acıyor diyenler 40 ı çıkınca ilişkiye girmiştir hemen az bir acısı olabilir tabi. Ben iki doğum yaptım, lohusa kanaması bitince normal devam ettik acı vs olmadı aynıydı. Belki de siz biraz vajinal olarak genişlik yaşamışsınızdır hiçbir şey hissetmemek de kötü bir durum. Hiçbir şey hissetmeyen zevk de alamaz. Doğum sonrası kegel egzersizlerinizi düzenli yapmışsınızdır umarım

Back
X