- Konu Sahibi kolonyali_mendil
-
Öncelikle Rabbim tüm vajililerin yardımcısı olsun...vajinismus rahatsızlığını yenmeden mi bebek düşünüyorsunuz anlamadım ben tameğer öyleyse bence önce bu sorunu halledin bende bu sorunla 3 ay uğraştım bu site sayesinde yendim bu illeti sitede vajinismusu kendi kendime yenenler bölümüne gir ve orda oku canım hepimizin başarı hikayeleri var...Ama bu illeti yenmeden bebek düşünme bence
canım ben hastalığı yendim..fakat şu an eşimden kaynaklı sorunlar nedeniyle ilişkiye giremiyoruz.ereksiyon sorunu var olamıyor.olsa da bu durumu sürdüremiyor daha ilişkiye girmeye çalışırken hop eski haline dönüyor bunun için ilaç kullanıyor ama onunla bile zor ben vajinin tedavisini oldum dr vaji senin için tarih oldu dedi ama benimde ilişkiye tam olarak girip bunu görme şansım olmadı...yani durum o kadar kötü ki..38 yaşındayım çocuk istememe rağmen ben vajiden kurtulmadan bunu yapmak istemedim kurtuldum şimdi de eşten kaynaklı sebeplerle bekledim.onda da gelişme yok ne yapacağımı şaşırdım dahaa genç olsam mutlaka beklerdim ama bebek için olan tedaviler de yaş ilerledikçe güçleşiyor
Merhaba ben vajinismus hastasıyım ben 33 yaşındayım maalesef yenemiyorum. Aşılama tedavisi yapabilir miyim bu şekilde cocuk sahibi olabilir miyi
Eşimi ikna edip erenköy e gittik bizi tanıdılar ayrı ayrı görüşmeler yaptık fakat 3. Seans ta doktorun değişeceğini öğrendik eşimde sinirlendi yani ben zar zor zaten mahremimi birine anlatırken şimdi bambaşka birine mi anlatacağım dedi. O günden sonra gitmedi bende gidemedim. Şimdi bu şey yüzünden eşimde de bazı sorunlar çıktı muhtemelen anlıyorsunuzdur. Biliyorum psikolojik olarak bir tedavi sürecine girmem daha mantıklı bunu kabul ediyorum fakat bunu tek başına yapamam. O yüzden bu çözümü araştırmaya calıstımMerhaba bu arada. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Maddi durumunuz yok ise devlet hastanesinde vajinismus tedavisi var mı araştırabilirsiniz. Bunları söylemek kolay nasıl gideceğim doktora dediğinizi veya herşeyi denedim ne bileceksiniz siz dediginizi dutar gibiyim ama yardım etmek isterim
Vajinismusla ilgili bi grubumuz var burda ben dahil bi cok arkadasimiz yendi sizi de alalim ister misiniz 200 kisi kadariz hepimiz yaptiklarimizi tecrubelerimizi paylasiyoruzEşimi ikna edip erenköy e gittik bizi tanıdılar ayrı ayrı görüşmeler yaptık fakat 3. Seans ta doktorun değişeceğini öğrendik eşimde sinirlendi yani ben zar zor zaten mahremimi birine anlatırken şimdi bambaşka birine mi anlatacağım dedi. O günden sonra gitmedi bende gidemedim. Şimdi bu şey yüzünden eşimde de bazı sorunlar çıktı muhtemelen anlıyorsunuzdur. Biliyorum psikolojik olarak bir tedavi sürecine girmem daha mantıklı bunu kabul ediyorum fakat bunu tek başına yapamam. O yüzden bu çözümü araştırmaya calıstım
Eşimi ikna edip erenköy e gittik bizi tanıdılar ayrı ayrı görüşmeler yaptık fakat 3. Seans ta doktorun değişeceğini öğrendik eşimde sinirlendi yani ben zar zor zaten mahremimi birine anlatırken şimdi bambaşka birine mi anlatacağım dedi. O günden sonra gitmedi bende gidemedim. Şimdi bu şey yüzünden eşimde de bazı sorunlar çıktı muhtemelen anlıyorsunuzdur. Biliyorum psikolojik olarak bir tedavi sürecine girmem daha mantıklı bunu kabul ediyorum fakat bunu tek başına yapamam. O yüzden bu çözümü araştırmaya calıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?