vajinismus olup aşılama veya tüp bebek yaptıranlar yardım eder misiniz

kolonyali_mendil

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
44
6
16
Edirne
vajili olup bebek tedavisi için doktora gittiğinizde bu durumu doktora nasıl ifade ettiniz. insanlar genelde fiziksel problemlerle gittiklerinde durumlarını daha rahat anlatabilirler.Fakat bu farklı bir durum..bu durumda dr nasıl bir tedavi süreci izler..vajinal muayene yapıyor mu doktor..yapıyorsa nasıl yaptırdınız zorlandınız mı ..benim de başka çarem kalmadı çünkü

Öncelikle Rabbim tüm vajililerin yardımcısı olsun...vajinismus rahatsızlığını yenmeden mi bebek düşünüyorsunuz anlamadım ben tam eğer öyleyse bence önce bu sorunu halledin bende bu sorunla 3 ay uğraştım bu site sayesinde yendim bu illeti sitede vajinismusu kendi kendime yenenler bölümüne gir ve orda oku canım hepimizin başarı hikayeleri var...Ama bu illeti yenmeden bebek düşünme bence

canım ben hastalığı yendim..fakat şu an eşimden kaynaklı sorunlar nedeniyle ilişkiye giremiyoruz.ereksiyon sorunu var olamıyor.olsa da bu durumu sürdüremiyor daha ilişkiye girmeye çalışırken hop eski haline dönüyor bunun için ilaç kullanıyor ama onunla bile zor ben vajinin tedavisini oldum dr vaji senin için tarih oldu dedi ama benimde ilişkiye tam olarak girip bunu görme şansım olmadı...yani durum o kadar kötü ki..38 yaşındayım çocuk istememe rağmen ben vajiden kurtulmadan bunu yapmak istemedim kurtuldum şimdi de eşten kaynaklı sebeplerle bekledim.onda da gelişme yok ne yapacağımı şaşırdım dahaa genç olsam mutlaka beklerdim ama bebek için olan tedaviler de yaş ilerledikçe güçleşiyor

Bnece doktora gidin canım çünkü zaman geçmiş bayağı inşallah Rabbim biran önce sana bu mutluluğu yaşatır..Çok geçmiş olsun

bende çok düşündüm aşılamayı..ama hep muayenedeki sıkıntılardan kaldı..rahat olmak lazım.yada gereksiz yere anestezi almak..
çaresizlik ne zor bu konuda...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Bnde vajinuamisim ve geçen ay tuo bebek tedavisine başladım 4 kere anesteziyle muane oldum ve yumurtalık larim toplandi.. esimde o gun sperm verdi..emriyoalrim da donduruldu sanırım bu ay yada şubatta koyarlar ...toplumda çok yargılıyor lar kocandan mi die..yani tup bebek olunca başkasının seyin mı koyacaz yada koyacakalr ne saçma..hem koca da buna izin vermez bizde isteriz normal yoldan hamile kalmak ama ne psikologlar ne tedaviler yaptırdım olması..bebek özleminden buna başvurduk ama insanlarımız sanki kötü bisey gibi kötü bakıyor ve eşinden mi die ssoruyorlar

Merhaba ben vajinismus hastasıyım ben 33 yaşındayım maalesef yenemiyorum. Aşılama tedavisi yapabilir miyim bu şekilde cocuk sahibi olabilir miyiz

Aşılama tedavisi hakkında bir bilgim yok ama şunu söyleyebilirim herşey beyinde bitiyor. Çok zor bir süreç ama sonradan insan neymiş ki bu diyor. Vajinismus için doktora gittiniz mi? Bence bunu yenmeye çalışın. Kendiniz için eşiniz için. Cinsellik sadece çocuk için değil ki.

Merhaba bu arada. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Maddi durumunuz yok ise devlet hastanesinde vajinismus tedavisi var mı araştırabilirsiniz. Bunları söylemek kolay nasıl gideceğim doktora dediğinizi veya herşeyi denedim ne bileceksiniz siz dediginizi dutar gibiyim ama yardım etmek isterim

Eşimi ikna edip erenköy e gittik bizi tanıdılar ayrı ayrı görüşmeler yaptık fakat 3. Seans ta doktorun değişeceğini öğrendik eşimde sinirlendi yani ben zar zor zaten mahremimi birine anlatırken şimdi bambaşka birine mi anlatacağım dedi. O günden sonra gitmedi bende gidemedim. Şimdi bu şey yüzünden eşimde de bazı sorunlar çıktı muhtemelen anlıyorsunuzdur. Biliyorum psikolojik olarak bir tedavi sürecine girmem daha mantıklı bunu kabul ediyorum fakat bunu tek başına yapamam. O yüzden bu çözümü araştırmaya calıstım

Vajinismusla ilgili bi grubumuz var burda ben dahil bi cok arkadasimiz yendi sizi de alalim ister misiniz 200 kisi kadariz hepimiz yaptiklarimizi tecrubelerimizi paylasiyoruz

Gerci alinmissiniz gruba simdi baktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…