• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajınısmus olup tup bebek tedavisine baslayanlar

naznaz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
114
68
48
vajınısmus olup tup bebek tedavisine baslayan var mı acaba? ben diğer tedaviden umudu kesince, eşiminde aşırı baskısıyla tüp bebek tedavisine başladık..tabi buarada adet düzensizliğimde var. bunun için doktorum adet duzenleyici verdi önce. suan bu asamadayım..bakalım sonuç nolcak :( varmı benim durumda olanlar acaba :(

vajınısmus olup tup bebek tedavisine baslayan var mı acaba? ben diğer tedaviden umudu kesince, eşiminde aşırı baskısıyla tüp bebek tedavisine başladık..tabi buarada adet düzensizliğimde var. bunun için doktorum adet duzenleyici verdi önce. suan bu asamadayım..bakalım sonuç nolcak :KK43: varmı benim durumda olanlar acaba :KK43:
Yok cnm öyle bir sıkıntım ama allah yardımcın olsun İnşallah senin durumunda olanlara da cnm sifa versin

amin canım dua edin lutfen :KK43:
Ederim he p ediyorum cnm bnmde ablamn olmutor esnde sorun vr anlıyorum sizi hayrlısıyla inşllah olur oda tüp bebek denedi tutmadı ikinciye hazrlanıo sende onaa et cnm kac yıılk evlisin

allah yardımcısı olsun. ben bes yıllık evliyim :( durumumuzdan hiç kimsenin haberi yok. herkes bebek te bebek die baskı yapıyor. çok zor gunler yasıyorum

allah yardımcısı olsun. ben bes yıllık evliyim :KK43: durumumuzdan hiç kimsenin haberi yok. herkes bebek te bebek die baskı yapıyor. çok zor gunler yasıyorum
Cnm ama ilişkiye girmeyi denesenz ya cidden korkucak bişe yok eşinede yazık cnm bnm istersen rahatlamak için kas gevsetici içebilirsin yada cok az alköl

Okuyunca yazmak istedim. Aslında bu korkularimiz gercekten kulaktan dolma şeyler. Ben sırf bu korkudan dugunumu ertelemiş bi insanim.... Evlendik bi kac ay benzer korkuyu yaşadım. Allahtan anlayışlı eşim var ufak ufak alıştırdı beni. Senin dr maşallah eşin cok anlayışlı bi insanmişki gecrn zamanda hiö zorlamamiş seni. Ama gercekten ve gercekten korkma. Ezelden beri var olan bi durum bu zaten. Kendını elbette zorlama ama az bi korkularından sıyrıl. Sennkendını sıkarsan zorlarsan zaten hiçbi şey olmaz korkuna korku biner. Ben usg ile alttan muaynede bagaran cagırqn bi insanım. O derece ben de bi de Rahîm yolu darlıgı var dusun...

vajınısmus olup tup bebek tedavisine baslayan var mı acaba? ben diğer tedaviden umudu kesince, eşiminde aşırı baskısıyla tüp bebek tedavisine başladık..tabi buarada adet düzensizliğimde var. bunun için doktorum adet duzenleyici verdi önce. suan bu asamadayım..bakalım sonuç nolcak :KK43: varmı benim durumda olanlar acaba :KK43:

hayırlı olsun canım bende 1 yıl bu sıkıntıyı çekmiş bir insan olarak seni çok iyi anlıyorum.umarım tutar.doktorun kim bu arada?

Canım vajinusmus isen tüp bebek tedavisi nası olucaksn? Yumurtalık kontrolleri alttan muayneyle yapılıyor. İlk muaynede yani adetin 2. günÜ alttan muayne oluyosun yumurta sayımı yapılıyor, sonrasnda iğne kullanmaya başlıyosun ve yumurtaların büyümesini kontrol etmek için yine alttan muayene yapılıyo hemde 2 günde bir
Vajinusmusla bende ilk evlendiğim 5 ay uğraştm hergün ağlıyordm kendimi kadın gibi hissetmiyordum eksikmişim gibi. Eşim çok anlayışlıydı; ama ben bu hususta anlayışlı olmasını istemiyodm çünkü o anlayışlı oldukça ben kendimi daha kçtü hissediyodm, kavga edip duruyodm iyice psikolojim bozuldu o dönem. Sonrasnda yendim bu illeti çok şükür. Kendime kızıp duruyodm bu dünyadaki tüm kadınlar bunu başarıyorsa ben neden yapamıyorm die en çok da bunu düşünerek kendimi cesaretlendrdm. Sana tavsiyem bu illeti yenebilirsn gerçekten nası bi durumda olduğunu anlayabiliyorm. Cesaretini topla ve egzersiz yap sürekli.
Tüp bebek zorlu bi süreç hem eğer sağlık sorununuz yoksa hormon iğnesi stres vs.. hiç gerek yok canm.

Canım vajinusmus isen tüp bebek tedavisi nası olucaksn? Yumurtalık kontrolleri alttan muayneyle yapılıyor. İlk muaynede yani adetin 2. günÜ alttan muayne oluyosun yumurta sayımı yapılıyor, sonrasnda iğne kullanmaya başlıyosun ve yumurtaların büyümesini kontrol etmek için yine alttan muayene yapılıyo hemde 2 günde bir
Vajinusmusla bende ilk evlendiğim 5 ay uğraştm hergün ağlıyordm kendimi kadın gibi hissetmiyordum eksikmişim gibi. Eşim çok anlayışlıydı; ama ben bu hususta anlayışlı olmasını istemiyodm çünkü o anlayışlı oldukça ben kendimi daha kçtü hissediyodm, kavga edip duruyodm iyice psikolojim bozuldu o dönem. Sonrasnda yendim bu illeti çok şükür. Kendime kızıp duruyodm bu dünyadaki tüm kadınlar bunu başarıyorsa ben neden yapamıyorm die en çok da bunu düşünerek kendimi cesaretlendrdm. Sana tavsiyem bu illeti yenebilirsn gerçekten nası bi durumda olduğunu anlayabiliyorm. Cesaretini topla ve egzersiz yap sürekli.
Tüp bebek zorlu bi süreç hem eğer sağlık sorununuz yoksa hormon iğnesi stres vs.. hiç gerek yok canm.
haklısınız..oldukca zor bir surece girdim. ben ıkı kere tedavıye basladım ve ıkısındede yarım kaldı. yani hıc bisey yapamadan tup bebege basvurduk degıl. alttan muayene zamanı anestezi alıcam.ıkı kere onun için anestezi, ıkı kerede transfer falan toplamda dort kez.dr umla konustuk.meseleyi biliyor.o da önce tedaviyi teklıf etti tabi ama umutsuz vaka olduğumuz için yapacak bisey yok malesef :( çoooook sıkıntılı gunler geciriyorum, ve cözümü yok benim için biliyorum. belki bu tedaviden sonra yani inşallah hamileleğim gerceklesirse ıkıncısı belki normal olur.teselli işte :( haliyle bu duruma rapor da cıkmıyor. maddi anlamdada zordayız. dua ediniz :(

haklısınız..oldukca zor bir surece girdim. ben ıkı kere tedavıye basladım ve ıkısındede yarım kaldı. yani hıc bisey yapamadan tup bebege basvurduk degıl. alttan muayene zamanı anestezi alıcam.ıkı kere onun için anestezi, ıkı kerede transfer falan toplamda dort kez.dr umla konustuk.meseleyi biliyor.o da önce tedaviyi teklıf etti tabi ama umutsuz vaka olduğumuz için yapacak bisey yok malesef :KK43: çoooook sıkıntılı gunler geciriyorum, ve cözümü yok benim için biliyorum. belki bu tedaviden sonra yani inşallah hamileleğim gerceklesirse ıkıncısı belki normal olur.teselli işte :KK43: haliyle bu duruma rapor da cıkmıyor. maddi anlamdada zordayız. dua ediniz :KK43:
geçmiş olsun canım doktorun anlayışlı biriymiş umarım hakkında hayırlısı olur ve bir an önce atlatırsın:KK51:bende vajinal ultrason korkumu yendim fakat spekulum korkum var transferim ve yumurta toplanması anestezili yapcak doktorum:KK9:

haklısınız..oldukca zor bir surece girdim. ben ıkı kere tedavıye basladım ve ıkısındede yarım kaldı. yani hıc bisey yapamadan tup bebege basvurduk degıl. alttan muayene zamanı anestezi alıcam.ıkı kere onun için anestezi, ıkı kerede transfer falan toplamda dort kez.dr umla konustuk.meseleyi biliyor.o da önce tedaviyi teklıf etti tabi ama umutsuz vaka olduğumuz için yapacak bisey yok malesef :KK43: çoooook sıkıntılı gunler geciriyorum, ve cözümü yok benim için biliyorum. belki bu tedaviden sonra yani inşallah hamileleğim gerceklesirse ıkıncısı belki normal olur.teselli işte :KK43: haliyle bu duruma rapor da cıkmıyor. maddi anlamdada zordayız. dua ediniz :KK43:
Sizde veya eşinzde sağlık problemi var mı ? Kısırlık teşhisi konuldu mu ? Yoksa sadece vajinusmus durumundan ötürü tüp bebeğe başvurdunz?

Merhaba canım. Ben de seninle aynı dertten muzdaribim ve tüp bebek yaptırdım. Ama tüm tetkiklerim normal hastalarla aynı şekilde yapıldı. Tüm vajinal muayenelerim ve embriyo transferi anestezi olmadan yapıldı.

Merhaba canım. Ben de seninle aynı dertten muzdaribim ve tüp bebek yaptırdım. Ama tüm tetkiklerim normal hastalarla aynı şekilde yapıldı. Tüm vajinal muayenelerim ve embriyo transferi anestezi olmadan yapıldı.
anestezi olmadan olduysa süper sizin..hafif asamadasınız sanırım. peki durumunuz nasıl suan, bebegınız falan :)

canım sen vajinismusu atlatmışsın o zaman:KK50: çünkü vajili olanlar kesinlikle muayene olamıyor.benim de spekulum korkum var vajinal ultrasona alıştım ama bakalım transferde cesaret edip anestezisiz olabilecek miyim:KK48:

Slm.vajili arkadaslara bir iki bişi yazmak istiyorum. 7 yıllık evliyim.ilk 2.5 yıl maalesef ben de bu sorunla uğraştım ki Allahtan eşim çok anlayisliydi.Allah ondan razi olsun. Sonra eşimle birlikte parmak alistirmalari yaptık. Ben de vajina ya gitmeden dışına vs eşime emla diye bir krem var uyuşturan. Ondan sürdürdüm. Uyusuyo hiçbir şey hissetmiyorsun. Parmak ve sonrasında p...s. inan arkadasim. Sadece bacağını aç ve bekle. His yok. Yapabildiğini görünce kafada bitiyor inan. Bebe yağı da sür. Birkaç ay böyle yaptık. Sonra i kremi sürmedim bile. Ben de çok korkuyordum. Bacagimi aCamazdim. Geçen sene de tüp bebek yaptirdik. Sorunumuz Yoktu yaşım 35 olduğu için beklemek istemedik.ilk seferde Tuttu bebisim 6 aylik. Opu anestezili oldu. Transferinde de tüm cesaretimi topladım anestezi almadım. Bebek için her şey feda diyerek dayandım 10 dak... diyeceğim o ki aslında her şey kafada bitiyor.yeter ki kararlı ol.bu arada vajiyi ben bu sitede yendim. Vajinismus grubu var. Orada dertleserek deneyerek her gün bir kişinin yaptık demesi bize güç verdi inan. Cesaret biraz. Allah yardımcın olsun

Slm.vajili arkadaslara bir iki bişi yazmak istiyorum. 7 yıllık evliyim.ilk 2.5 yıl maalesef ben de bu sorunla uğraştım ki Allahtan eşim çok anlayisliydi.Allah ondan razi olsun. Sonra eşimle birlikte parmak alistirmalari yaptık. Ben de vajina ya gitmeden dışına vs eşime emla diye bir krem var uyuşturan. Ondan sürdürdüm. Uyusuyo hiçbir şey hissetmiyorsun. Parmak ve sonrasında p...s. inan arkadasim. Sadece bacağını aç ve bekle. His yok. Yapabildiğini görünce kafada bitiyor inan. Bebe yağı da sür. Birkaç ay böyle yaptık. Sonra i kremi sürmedim bile. Ben de çok korkuyordum. Bacagimi aCamazdim. Geçen sene de tüp bebek yaptirdik. Sorunumuz Yoktu yaşım 35 olduğu için beklemek istemedik.ilk seferde Tuttu bebisim 6 aylik. Opu anestezili oldu. Transferinde de tüm cesaretimi topladım anestezi almadım. Bebek için her şey feda diyerek dayandım 10 dak... diyeceğim o ki aslında her şey kafada bitiyor.yeter ki kararlı ol.bu arada vajiyi ben bu sitede yendim. Vajinismus grubu var. Orada dertleserek deneyerek her gün bir kişinin yaptık demesi bize güç verdi inan. Cesaret biraz. Allah yardımcın olsun
Merhaba sizi tebrik ederim çok şanslıısnız ama bu sorunuöyle hemen yenemeyneler var işte siiz greçketne tebrik ederim, bende vajinismusum eşimle tam birleşme olamıyor biraz destek aldım pisikolok olarak am aonu da yarım bıraktım öncelikle bunc asene hiç muayene olmadım yaşım 40 olunca çocuk için çok geciktiğimi anladım ve kalamış jinemede gittik aşılama için, zaten hep üsttne ultraosnla baktı iğnelerden dolyaı yumurtalar büyüyordu ve 9 mayıs aşılama işlemi yapıldı tabi o anda zarla tamamen kapalı olduğu görülüd aşılama bile yapılamazdı operasyon yapıldı dikişler vs. Tabi aşılamada yapıldı ama çok kanmama oldu 1 hafta yattım ameliyatlı gibiydim sonuç negatif... bu operasyondan sonra biraz olsun rahatlaıdm ama sonuç değişmedi greçekten kafada herşey 4 ay geçti ve şu anda tüp bebek araştırması yapıyorum alleklinik furkna kayabaşoğlu hiç yaptıran vra mı aranızda... uzun zamnadır buraya yazmadım umarım her kadın gibi bizde anneliği tadarız....sevgiler

Aynı durumdayken nasıl anestezisiz yapılmadı orayı anlayamadım

Back
X