vajinismus olupta hamile kalanlar varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi SYDMR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SYDMR

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
14
0
16
Şanlıurfa
merhaba arkadaşlar lütfen bana vajinismus olupta hamile kalan varsa cevap yazsın bana piskolejik destek için lütfen

arkadaşım ben 2 buçuk yıllık evliyim ve evliliğim boyunca vajinismusdum..değil ilişkiye girmek dokunamıyordum bile..ilk yıl tayin nedeniyle şanlıurfadaydım..orda doktora gittim ama muayene olamadım..hergün ağlıyordum kabustu:(( 2. yıl tayinimiz çıktı balıkesire ama yine doktoru reddettim..bi arkadaşımdan parmak egzersizlerini duydum ama benim için imkansızdı..dokunamazdım asla..sonra önce dokunmaya çalıştım aylarca uğraştım..2 yıl sonunda bebe yağı ve parmakla uğraştım durdum..öyle zor geliyorduki..herşeyi denedim..sonra bu uğraşların sonucu orta parmağın girdiğini gördüm..çok korkmuştum..çıkmaz orda kalır diye parmağım..sonra 2 buçuk yıl soonunda defalarca deneme sonucunda ben üstte eşim altta başardım..ve hiiiiiiiççç acımadı..3. kez yapışımda hamile kaldım..3 aylık hamileyim..şimdi beni tek korkutan şey alttan muayene ve doğum..sezeryandan başka çarem olmadığını düşünüyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

merhaba.vajili olup hamile kalan arkadaşlar var bu forumda.işine karışmak istemem ama nacizane tavsiyem vajiji çözmeden hamile kalma canım.vajinismus topiğne gel birlikte çözmeye çalışalım bu sorunu.

merhaba.vajili olup hamile kalan arkadaşlar var bu forumda.işine karışmak istemem ama nacizane tavsiyem vajiji çözmeden hamile kalma canım.vajinismus topiğne gel birlikte çözmeye çalışalım bu sorunu.

öyle ama şu anda öncelikle hmile kalmam lazım bana bu konuda yardım edermisiniz lütfen

merhaba, normal yolla hamile kalan var mı gerçekten yani bende merak ediyorum:(((

ben aşılama için bir jinekoloğa bile gitmeyi düşünüyorum fakat muayene bile olamazken bunu nasıl yaparım bilmiyorum gerçekten bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

arkadaşım ben 2 buçuk yıllık evliyim ve evliliğim boyunca vajinismusdum..değil ilişkiye girmek dokunamıyordum bile..ilk yıl tayin nedeniyle şanlıurfadaydım..orda doktora gittim ama muayene olamadım..hergün ağlıyordum kabustu:KK43:( 2. yıl tayinimiz çıktı balıkesire ama yine doktoru reddettim..bi arkadaşımdan parmak egzersizlerini duydum ama benim için imkansızdı..dokunamazdım asla..sonra önce dokunmaya çalıştım aylarca uğraştım..2 yıl sonunda bebe yağı ve parmakla uğraştım durdum..öyle zor geliyorduki..herşeyi denedim..sonra bu uğraşların sonucu orta parmağın girdiğini gördüm..çok korkmuştum..çıkmaz orda kalır diye parmağım..sonra 2 buçuk yıl soonunda defalarca deneme sonucunda ben üstte eşim altta başardım..ve hiiiiiiiççç acımadı..3. kez yapışımda hamile kaldım..3 aylık hamileyim..şimdi beni tek korkutan şey alttan muayene ve doğum..sezeryandan başka çarem olmadığını düşünüyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

tebrik ederim sizi gerçekten:))))) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X