Vajinismus sonrası hamilelik

Canim vajinal ultrason vajili arkadaslardan duyduguma gore aparat gibi kolay oluyomus yani ahri sizi olmuyomus. Doktorun sakinca gormezse iliskine de devam et bence en azindan haftada 2 kere iyi olur gibi vajinismusu yenmisken ara vermemis olursun dikkatli bi sekilde tabiki
Doktoruma sordum bir ay daha bekle sonra devam edebilirsiniz dedi o yüzden bekliyorum ve Bi sıkıntı olmaması için sonrasında devam edebiliriz diye düşünüyorum insallah

Ben de vajiliydim hem de öyle böyle değil tedavi sırasında ayılıp bayılmalı. 9 ay önce çatır çatır normal doğurdum. Çatı muayenesi olmadım ama normal doğum olduğu için açıklığa bakılıyor tabi ama yumurta kapıya gelince o en son düşündüğün şey oluyor. Doğuma kadar hiç alttan muayene olmadım. Gebeliğimde herhangi bir risk yoktu. Umarım senin de olmaz. Ama korkma sen en zor olanı başarmışsın zat

Vajinismus gecmisim var. Vajinal muayene kadar kolay bir sey yok. Ödüm koparak gitmistim ilk muayeneye. Hicbir sey hissetmedim. En son smear vermeye gitmeden benzer korkulari yaşıyordum. Kayganlastirici olmadan nasil girebilir diye. Onu da hiç hissetmedim. Korkulacak bir sey yok rahat olun.
Nasil yapiyorlar cnm Vajinal muayeneyi bende Yeni yendim vajinusnusu Vajinal muayene dendiginde korku oluyor istemeden pamuk musun nesin pamuk musun nesin

Nasil yapiyorlar cnm Vajinal muayeneyi bende Yeni yendim vajinusnusu Vajinal muayene dendiginde korku oluyor istemeden pamuk musun nesin pamuk musun nesin
Çatal denen bir koltuk var. Bacaklarini iki yana koyuyorsun oyle uzaniyorsun. Vajinal ultrason çubuğuna kondom takıp kayganlastirici sürüyorlar. Hiç farketmiyorsun bile. Orta boy bir havuç kalınlığında. Penisten cok cok ince yani. Parmaklarini sokup eliyle muayene edebilir. O da hiç acımıyor. Bir de smear testi var. Spekulum diye bir aleti icine sokup genişletiyor ve rahim agzini görüyor. Bunda da sıfır acı. Bana kayganlastirici olmadan yaptılar bunu. Bir damla bile acı olmadi. Her sey o kadar kolay ki. Tabi doktor da cok onemli. Vajinismus atlattim dersen daha dikkatli davranır.

Çatal denen bir koltuk var. Bacaklarini iki yana koyuyorsun oyle uzaniyorsun. Vajinal ultrason çubuğuna kondom takıp kayganlastirici sürüyorlar. Hiç farketmiyorsun bile. Orta boy bir havuç kalınlığında. Penisten cok cok ince yani. Parmaklarini sokup eliyle muayene edebilir. O da hiç acımıyor. Bir de smear testi var. Spekulum diye bir aleti icine sokup genişletiyor ve rahim agzini görüyor. Bunda da sıfır acı. Bana kayganlastirici olmadan yaptılar bunu. Bir damla bile acı olmadi. Her sey o kadar kolay ki. Tabi doktor da cok onemli. Vajinismus atlattim dersen daha dikkatli davranır.
Teşekkür Ederim Canımm🤗🤩 insan Ister Istemez Kasiliyor😑

Back
X