Vajinismus sonrası ilişki

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
29
Vajinismus tedavisi oldum vajinismus sonrası kasılmalarım hala devam ediyor sadece benim üstte olduğum pozisyon da ilişki oluyor ve bazen ilişki kasılmam yüzünden yarım kalıyor ne yapmam gerekiyor kendimi olabildiğince rahat bırakıyorum normalmi bu ilişkinin yarım kalması vs yaşayan kişiler yorum yapabilirmi , uzun süredir uğraşıyorum bununla .

Merhaba bende kasılarak sadece doggy pozisyonunda tam ilişki sağlayabiliyor um hala

Zamanla düzene giriyor kızlar merak etmeyin, biraz kendinizi rahat bırakmaya çalışin sadece biraz sabır

Bende öyle istemsizce kasmaktan oluyormuş hala canm aciyor

Birleşme esnasında doğum yapar gibi ıkının ve nefes alıp verin ıkındığınız zaman açılma oluyor giriş kolay oluyor. Her şey kafamızda aslında zevk almaya bakın sevişmeyi uzun tutun. Acıyacak düşüncesi ile kasılmalar devam ediyordur.

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için konuyu açtığım günden bu yana kasılmalarım büyük oranda azaldı anck hala tek pozisyonda yapabiliyorum inşallah onuda aşıcam zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…