Merhabalar. Evlendikten sonra ilişkiye yaklaşık 2 ay kadar girmekte çok zorlandık. İnternetten araştırdığımda kendi kendime vajinismus olduğumu düşündüm. Naparım derken uğraştım ve başardım. Sonrasında da ilişki kolay olmadı. Kendimi kastığım için diye düşünüyorum zor da olsa denemeye devam ettim. 2 ay sonrada hamile kaldım. Su an 12 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittiğimde vajinal muayene yapmak istediler. Çatala oturdum fakat daha parmağını ya da neydi bilmiyorum biraz içeri sokar sokmaz canım yandı ve refleksle kalçamı yukarı kaldırdım. Bi kaç kez aynı şekilde oldu yapamadım. Ultrasona aldılar bir daha ki sefere mutlaka muayene yapacağım diyerek gönderdi. Muayene biter bitmez ağlamaya başladım korkudan. Ben napıcam nasıl muayene olacağım en önemlisi de nasıl doğuracağım bebeğime Zarar verirsem diye sabahtan beri ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bu şekilde alttan muayene bile olamayıp normal Doğum yapan var mı ? Deneyimlerinizi paylaşmanız bana çok iyi gelecek ne yapacağımı bilmiyorum acı eşiğim mi düşük ne problemim var anlamıyorum artık