• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus sonrası tüp bebek öncesi....

agonist76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
19
0
36
İstanbul
Merhaba,

Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.İstanbul anadolu yakasındayım.
Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?Henüz kafamda netleşmedi.Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.

Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..

eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm

Merhaba,

Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.İstanbul anadolu yakasındayım.
Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?Henüz kafamda netleşmedi.Keşke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.

Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..

eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm

canım öncelikle geçmiş olsun anladığım kadarıyla hem sende hem eşinde sorun var.istanbulda bir çok merkez var ama karar verirken önemli olan senin gidip yüz yüze konuşup içine sinmesi yoksa burada okudukların bir yere kadar.
ben acıbademde yaptıracağım doktorum bülent tıraş...
1-memorial
2-acıbadem
3-bahçeci bunlar bildiğim isim yapmış gelişmiş lab ve teknolojiyi kullanıyorlar.neler istediklerine gelince öncelikle rapor istersen tüp bebek raporu çıkarabilirsin tabi şartları uyuyorsa 3 yıl evli kalma,3 defa aşılama yaptırma gibi şartları var.ücretleri genelde aynı 1800-2000 euro arasında ilaç dahil değil.1000-2000 arasıda ilaç tutar.senden rahim filmi ve eşinden de spermiyogram isterler ve tabi olmazsa olmaz kan testleri ve hormonlar....
4-adetin 2.günü başlanır.10-15 gün ilaç alırsın sonra yumurta toplama ve dölleme ve transfer....bundan sonra 12 geçmek bilmeyen gün...rabbim nasip etmişse hamilesindir.

dediğim gibi önce bu yerleri gez genelde öngörüşme ücretsiz ama hepsi muayene edelim bi yumurtalıklara bakalım der. o yüzden tedarikli git.hayırlısı olsun..

Back