Vajinismus sorunu

Tulipdaisy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
83
36
8
3 yıla yakın vajinismus sorunu yaşıyorum. Evliliğimizin ilk yılında eşimle denemeler yaptık ancak sonra zamana bıraktık ikimiz de ilişkiden soğuduk. Daha sonra eşim ısrar edince doktora gittim. Kızlık zarında septum var dedi. Ameliyatla alınması gerekiyormuş. Neyse ameliyatla aldırdık. Bir daha da doktora gitmedim. Daha sonra hiç denemedik. Buradan görerek dilatör seti aldım ancak en küçüğünü bile sokamadım sokmayı bırakın oraya dokunamıyorum bile bacaklarım kasılıyor titriyor orası da gıdıklanıyor huylanıyor. Lütfen akıl verin bana ne yapmam lazım. 4. dilatore kadar yapabilseydim eşimle deneyecektik ama olmuyor.

Vemcaine sprey ya da emla krem alıp dilatörleri birde onunla deneyin azim edip bu işe başlarsan ve ertelemeyip sık sık denersen yaparsın

Vemcaine sprey ya da emla krem alıp dilatörleri birde onunla deneyin azim edip bu işe başlarsan ve ertelemeyip sık sık denersen yaparsın
Nasıl kullanacağım spreyi? Vajina belirsiz oraya spreyin ucunu bile sokamam buradaki bazı yorumlarda spreyi içine sokup sık demişler ne yapmam gerekiyor bu durumda dışına mı sıkayım?

Ön sevişme yapın. Dilatörleri ıslandıktan sonra eşiniz denesin. Alkol kullanıyorsanız biraz rahatlatacaktır sizi.

Bu vajinusmusun bir psikolojik tedavisi vardı yanlış bilmiyorsam üç sene beklemeden keşke başvursaydınız ve kesin sonuç oluyor mutlaka yeniliyor bu durum bikaç sene önce burda altı bin tl falan diye okumuştum seansı yada toplam ücreti

Kesinlikle terapi almalısınız istanbuldaysanız özellikle çapada iyi bir doktor var cinsel fonksiyon bozukluğu diye geçiyor bölümün adı bende vajinismus yaşadım dokunamayacak kadar değildi belki kendimi çok kasıyordum seanslar sayesinde aştım bu sorunu

Valla bugün destek olmak için benim gibi bu derdi çekenlere kendi kullandığım krem önerisini sayfamda paylaştım ona bir bakın isterseniz isimlerini ezbere bilemedim şimdi

Valla bugün destek olmak için benim gibi bu derdi çekenlere kendi kullandığım krem önerisini sayfamda paylaştım ona bir bakın isterseniz isimlerini ezbere bilemedim şimdi
Saydam derken profil demek istediniz sanırım. Profiliniz gizli görünmüyor

Bende evliliğimde 7 ay vajinismus problemi yaşadım bu konuda İzmirde Mazhar Eserdağ hocam ile birlikte bu sorunu 3 günde çözdük şimdi gayet çok iyiyim

Bende evliliğimde 7 ay vajinismus problemi yaşadım bu konuda İzmirde Mazhar Eserdağ hocam ile birlikte bu sorunu 3 günde çözdük şimdi gayet çok iyiyim
Nasıl çözdü lütfen yardımcı olun İstanbul'dayım ben İzmir mümkün değil 3 günde hangi tedavileri uyguladı acaba?

Alkol kullanan biri olsam. Bu sorunu zaten yaşamazdım diye düşünüyorum.
Hiç alakası yok. Sorunun sebebi psikolojik. Alkol bir an rahatlatır kasları gevşetir o kadar. Sonraki ayık ilişkinizde yine kasabilirsiniz. Aman neyse çok bir şey anlatabilir olduğunuzu düşünmüyorum.

Hiç alakası yok. Sorunun sebebi psikolojik. Alkol bir an rahatlatır kasları gevşetir o kadar. Sonraki ayık ilişkinizde yine kasabilirsiniz. Aman neyse çok bir şey anlatabilir olduğunuzu düşünmüyorum.
Hemen hakarete varan ifade kullanmayın anlatılabilir olmasam eğitim durumum doktora olmazdı.

Saydam derken profil demek istediniz sanırım. Profiliniz gizli görünmüyor
Evet evet aynen profilim, sayfam derken bende bu konuyu açtım. Nasıl görünmüyor ki platform herkese açık asinda

Linki kopyaladım ama belki açılır ben bu kremleri kullanmıştım iyi gelmişti insalah size de iyi gelir üzülmeyin biraz zorlu bir süreç

Konu 'Vajinismus için ben bu kremleri kullandım'
Vajinismus için ben bu kremleri kullandım

Nasıl çözdü lütfen yardımcı olun İstanbul'dayım ben İzmir mümkün değil 3 günde hangi tedavileri uyguladı acaba?
İstanbulda'da subeleri var araştırın Süleyman eserdağ yazın zaten kurucusu kendisi ilk olarak bana ve eşime kadın anatomisinden bahsetti sonra muayene etti vajinismus tedavisi her kişi için özelmiş ve onların seviyeleri varmış ben en üst seviyedeymişim ona göre fiyat veriyorlar ve akupunktur falanda yapıyor egzersiz çalışmaları yaptı ama parmak egzersizleri yok emin ol korkmayın ben daha önce gitmediğime çok pişmanım

Kwdbini

Vajinismus hastalığını benden başka kimse anlayamaz, çok şeyler yasadım. Önemli olan kendinı gevşek bırakman, ne kadar kendini kasarsan o kadar olmaz, siz orta dilatorü yaptınızmı peki.?? Ben aştım sizede tavsiye bulunurum isterseniz

Merhaba 2 yıl süren vajinismusu yenmiş biri olarak size bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Öncelikle oraya diye hitap ettiğiniz şeyi benim cinsel organım, vajinam diye değiştirmeliyiz. İlk olarak kendimize güvenmeli ve ne olursa olsun bunu ben kendim için yeneceğim diyerek yola koyulmalıyız. Daha sonrasında nefes egzersizleri yapmalısınız diyafram nefesi alıp verirken kegel olarak adlandırılan vajinayı sıkıp bırakma egzersizini yapmalısınız. Bu ilişkide size en çok yarayacak şey diyebilirim. Daha sonra vajinanızla barışın lütfen ona dokunun ve zevk almaya çalışın. İlk dilatörü denerken diyafram nefesi alın biraz baskı uygulayın zaten vajina bir mıknatıs gibi onu içine çekecektir. Burada önemli olan istikrar. Sakın ertelemeyin. Düzenli olarak her gün günler sürsede almaya çalışın o dilatörü alışınca ikinciyi alışınca üçüncüyü artık üçüncü dilatörü de kolay bir şekilde aldığınızda penis denemelerine geçebilirsin. Ben dördüncü dilatörü almadan üçüncüyü sık sık yaparak birleşmeyi gerçekleştirdim. Eğer ki bir uzmandan destek almak istiyorsanız Pelvik taban uzmanı Fizyoterapistebru hanımdan destek alabilirsiniz. Hem maliyeti uygun olur hemde gerçekten alanında uzman birisi kendisi. Sorunuz olursa cevaplarım. Ama yeter ki sakın ertelemeyin her gün yapacağınız o diyafram nefesi ve kegel bile sizi 10 adım ileri taşıyacak unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…