• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus tam olarak yenemedim

Hepgulumsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
133
20
98
Merhaba, 8 senedir evliyim. 2 hafta önce fizyotherapiste gittim. Yapay penis girdi içine. Sonra eşimle deneme yaptık penisin başını sokabiliyor fakat tam olarak girmiyor kendimi çok kastığım için. Sonrasında yanma oluyor. Bana yardımcı olun nasıl kurtulabilirim bu iletten. Eskiden hiç olmuyordu buna bile şükür ama yinede tam istediğim gibi değil.

Merhaba, 8 senedir evliyim. 2 hafta önce fizyotherapiste gittim. Yapay penis girdi içine. Sonra eşimle deneme yaptık penisin başını sokabiliyor fakat tam olarak girmiyor kendimi çok kastığım için. Sonrasında yanma oluyor. Bana yardımcı olun nasıl kurtulabilirim bu iletten. Eskiden hiç olmuyordu buna bile şükür ama yinede tam istediğim gibi değil.
8 sene çokmuş. Sana sadece kendin yardımcı olabilirsin.
Krem sürerek denedin mi?

Kremle falan geçici çözümler aramayın kalıcı çözüm arayın. Vajinismusun tedavisi beyinde bitiyor. Cem Keçe'nin "10 adımda vajinismus tedavisi" diye bir kitabı var onu alın ve okuyun oradakileri uygulayın bir de ilişkiye girecekken acıyacak mı diye orayı düşünmeyin sizi mutlu eden başka şeyler hayal etmeye çalışın zihin oradan uzaklaşsın. Vajinismusu yenmiş biri olarak diyorum ki bu muymuş yani bu kadar kolaymıydı. Acı duyuyordum kendimi kasıyordum sonra kitabı okuyunca hayal etmeye başladım kegel egzersizi yapinca gevşeme nefes alıp verme egzersizleri yapınca hiç acısız ve çok zevk veren bi ilişki yaşadık, hiç kanama da olmadı. Tavsiyem o kitabı okuyun mutlaka. Nitekim psikologla görüşmüştüm 35 bin tl fiyat istemişti. Kitabı okuyunca bedavaya hallettik bu işi :D

Back
X