Vajinismus u yendim

sjjshdbffb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Kızlar ben yaklaşık 3 buçuk yıldır evliyim ve vajinismus tum ilişkiye giremiyordum burda yazılanları okuyup keşke bende yensem ve yazı paylassam diyordum ve istediğim oldu ben yendim benimle aynı problemleri olanlara yardimci olabilirim

Kızlar ben yaklaşık 3 buçuk yıldır evliyim ve vajinismus tum ilişkiye giremiyordum burda yazılanları okuyup keşke bende yensem ve yazı paylassam diyordum ve istediğim oldu ben yendim benimle aynı problemleri olanlara yardimci olabilirim
Tebrik ediyorum 3 buçuk yılın sonunda kendiniz başarmışsınız bende 3 yıllık evliyim daha yeni yeni düzeliyor tam ilişkiye giremiyorum acı hissediyorum ama korkularımı yendim eskiden eşimin hiç yaklaştıramıyordm kasılıyordum ama şimdi öyle deyil korkmadan alabiliyorum ama acı olduğu için 3-4 günde bir deniyorum ve buda daha çok ara verince acı geçmiyormus

Tebrik ediyorum 3 buçuk yılın sonunda kendiniz başarmışsınız bende 3 yıllık evliyim daha yeni yeni düzeliyor tam ilişkiye giremiyorum acı hissediyorum ama korkularımı yendim eskiden eşimin hiç yaklaştıramıyordm kasılıyordum ama şimdi öyle deyil korkmadan alabiliyorum ama acı olduğu için 3-4 günde bir deniyorum ve buda daha çok ara verince acı geçmiyormus

Merhaba, bana da yardımcı olur musunuz?

Çok teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim emin olun denedikce acı ortadan tamamen kalkıyor ben çocuk istediğim için 4 gün üst üste ilişkiye girdim ilk denemede aşırı yanmam olmuştu kendimi kastigim için ama diğer gunlerimde herhangibir yanma olmadi

Acı olmuyor mu peki af edersin ben ileri geri yapmakta çok zorlanıyorum bende çocuk istiyorum ama ileri geri yapamıyorum eşim içine şey yapamıyor her gün denemek mi lazım acı geçmesi için birde kaç dakika gel git yapmamız gerekiyor yani ileri geri

Çok teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim emin olun denedikce acı ortadan tamamen kalkıyor ben çocuk istediğim için 4 gün üst üste ilişkiye girdim ilk denemede aşırı yanmam olmuştu kendimi kastigim için ama diğer gunlerimde herhangibir yanma
Acı olmuyor mu peki af edersin ben ileri geri yapmakta çok zorlanıyorum bende çocuk istiyorum ama ileri geri yapamıyorum eşim içine şey yapamıyor her gün denemek mi lazım acı geçmesi için birde kaç dakika gel git yapmamız gerekiyor yani ileri

Acı olmuyor mu peki af edersin ben ileri geri yapmakta çok zorlanıyorum bende çocuk istiyorum ama ileri geri yapamıyorum eşim içine şey yapamıyor her gün denemek mi lazım acı geçmesi için birde kaç dakika gel git yapmamız gerekiyor yani ileri geri
Hafif yanma oluyordu ilk denemede özellikle çok oldu fakat 4 gün üst üste yaptığımdan mi yoksa dilatör kullandığımdan mi bilmiyorum ama bende ilk günden sonra yanma olmadi bide kadının pozisyonu çok önemli özellik belirtiyorum siz üstte eşiniz altta olsun ben hafif otur kalk yapıyordum affınıza sığınarak söylüyorum sevişmeyi uzun tutun eşiniz boşalmasına yakın icerinize alın hem sizin için alıştırma hemde bolasma olduğu için hamile kalma olasılığınız artiyor

Ben üstte oluyorum eşim altta oluyor ama hafif hafif yasamdan acı geçmiyor 2'3 dakika dayanıyorum af edersin içime boşalsın die tam geleceği sıra daha hızlı yapmaya başlıyor bu sefer ortam kasılıp ittiriyo çıkıyor sonra içimden

Ben üstte oluyorum eşim altta oluyor ama hafif hafif yasamdan acı geçmiyor 2'3 dakika dayanıyorum af edersin içime boşalsın die tam geleceği sıra daha hızlı yapmaya başlıyor bu sefer ortam kasılıp ittiriyo çıkıyor sonra içimden
Nasıl yendiniz acaba dilatör mü uyguladınız

Merhaba nasıl yendiniz tavsiye iyi gelecek bir cümle paylaşabilir misiniz

Ay bende doktora gitmeden yendimmm çok güzel bir duygu🌸 tebrik ederim canım

Canim bende ilk evlendimde 3 ay yaşamıştım bu durumu bol kayganlastirici ile inan hic acımıyor cok bol sureceksiniz ve ben vajina içine sıkılan uyusturan bi sprey kullanmıştım biraz yakıyor ilk ama sonra tamamen uyuşuyor o arada ilişki olmuştu hic hissetmemistim zaten 2.3 kez o şekil yapınca sonra onu sıkmadan yapmaya başlamıştık alıştım icin yardımcı olabilirim isteyene

Back
X