Vajinismus ve aşılama

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.561
788
73
29
Arkadaşlar merhaba

Vajinismus olup aşılama veya tüp bebekle hamile kalan var mı ve bu süreç nasıl ilerleniyor ?

Arkadaşlar merhaba

Vajinismus olup aşılama veya tüp bebekle hamile kalan var mı ve bu süreç nasıl ilerleniyor ?
Vajinusmusu yenmen gerek yoksa bu sana gebelikte de sorun yaratır. Lütfen önce bunu hallet gerisi değerlerinize göre aşılama veya tüp bebek doktorunuzla karar verirsiniz size uygun olanı

Arkadaşlar merhaba

Merhaba canım, benim çok yakınım olan biri aşılama ile bebek sahibi oldu vajinismusu vardı. Ama sana tavsiyem öncelikle bu hastalığı yenmen. Bebek olduktan sonra zaten cinsel ilişki arka planda kalabiliyor. Ve ilişki olmadan da karı koca arasında sağlıklı bir iletişim olamayacağını düşünüyorum. Çevremde de hep buna şahit oldum. Tedavisi olan bir rahatsızlık inşallah en kısa sürede çözer doğal yolla gebelik elde edersin. Çünkü evlilikteki bu tarz büyük problemler çocuk açısından da gelecekte sıkıntı oluşturuyor.

Arkadaşlar merhaba

Merhaba ben 10 sene vajinusmusla savaştım ama tedavi olmadım cünkü çok cekindim bu konudan. Eşimle aramız asla bozulmadı çok anlatışlıydı eşim Allaha bin şükür. Sonra kızlık zarımı aldırmaya karar verdim ve aldırdım ameliyatla yine olmadı ardından aşılama yaptırdım tutmadı sonra tüp bebek yaptırdım tuttu ama kalbi durdu sonra yurt dışında kalıyorum orda devam ettim tüp bebeğe diğer yaptırdığım herşey türkiyede yaptırdım çok zor bi sürec gecirdim her neyse yurt dışında kaldığım ülkede iki kere tüp bebek yaptırdım tutmadı şubat ayında o ara vagina mantarına yakalandım hayatımda ilk defa o kadar zordu ki gercekten herşey üst üste geldi yüzümde bişey alerji yaptı derken izine gittik geldik nisan ayında bi arkadaşımın ban darbesini öğrendim çok üzüldüm izin öncesi geri geldik izinden sonra bi andan vajinismusu yendim nasıl oldu anlamadım bi anda oldu tabi o ay hamile kalamadım regl gelmek üzereydi sonra reglm geldi gecti yumurtalama testi aldım ona göre ilişkiye girdik ve hamile kaldım Allahım bana bi ay icinde çifte mutluluk verdi ve onca üzüntüden sonra böyle güzel hediye. Suan 8+3 devam edermi etmez mi bilemiyorum ama buraya kadar başarmak bile mucize.
Umudunu kaybetme vajinusmus olsan bile hamile kalabilirsin doktor kontrolünde Vagina dan baktırabiliyomusun sıkıntı yaşıyomusun ben çok yaşamadım o sıkıntıyı sadece ilişkide sıkıntılıydı utandığım icin mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…