Bende bu durumu internette duydum doktoruma sordum teste kadar ilişki yasak demiştiBenim doktorum çatlatma iğnesinin olduktan sonra ilişki ertesi gün boş diğer günde aşılama yapmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu durumu internette duydum doktoruma sordum teste kadar ilişki yasak demiştiBenim doktorum çatlatma iğnesinin olduktan sonra ilişki ertesi gün boş diğer günde aşılama yapmıştı
Kaç gün var canım test gününeNasıl geçicek bu günlerr![]()
Canım olur mu aşılamadan sonra 3 gün ilişkide olsun dedi sonra fitile başladım onun da saatini ayarlayınca yine sıkıntı olmuyor hatta ilişki olmasının yararı var canım rahim kasılıyor kanlanıyorBende bu durumu internette duydum doktoruma sordum teste kadar ilişki yasak demişti
Aşılamadan sonraki gün mutlaka önerdi bize. Sonrası için de yasak demedi. İnternette baktığımda da şansı arttırdığı yazıyorduBende bu durumu internette duydum doktoruma sordum teste kadar ilişki yasak demişti
Pazartesi günü vermemi istedi doktorum. Senin ?Kaç gün var canım test gününe
Benim de salıdan sonra canım ama ben kan vermek için bi kaç gün bekleyeceğim adet olmazsam öyle cumaya falan vereyim diyorumPazartesi günü vermemi istedi doktorum. Senin ?
Sen benden önce aşılama olmuştun diye hatırlıyorum. Bana 12. Günde kan testi vermemi söyledi doktorum. Çok mu erken acabaBenim de salıdan sonra canım ama ben kan vermek için bi kaç gün bekleyeceğim adet olmazsam öyle cumaya falan vereyim diyorum
Evet varSelam kızlar umarım burada hepimiz sağlıklı pozitif haberleri alırızbende 28 kasımda aşılama oldum fitil kullanıyorum belirti olarak baştan beri adet belirtilerim var hep. Hastahane 12 aralıkta test ver dedi bugün 12. Günüm dayanamayıp bir kerede olsa o teste çift çizgiyi görme ihtimalini istedin idrar testi yaptım evde negatif
kanda 2 gün sonra pozitif olma ihtimali var mı sizce
![]()
Bence 14. Gün ver canım ama istersen 12.13.14 gün idrar testi yap evde benim aşılama 3 Aralık canımSen benden önce aşılama olmuştun diye hatırlıyorum. Bana 12. Günde kan testi vermemi söyledi doktorum. Çok mu erken acaba
Birde canım aşılama günü 0 ertesi gün 1 gün diye sayılıyorSen benden önce aşılama olmuştun diye hatırlıyorum. Bana 12. Günde kan testi vermemi söyledi doktorum. Çok mu erken acaba
Evet evet benimde aşılama 3 aralık :)Birde canım aşılama günü 0 ertesi gün 1 gün diye sayılıyor
O zaman pazartesi salı çarşamba test yapalım olumsuz bile olsa moral bozmayalım perşembe kan veririz canımEvet evet benimde aşılama 3 aralık :)
Ben ilk idrar testi yapmayacağım canım bundan 2 ay önce 2 kere idrar testim pozitif kan testim negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadımO zaman pazartesi salı çarşamba test yapalım olumsuz bile olsa moral bozmayalım perşembe kan veririz canım
Özür dilerim canım yaBen ilk idrar testi yapmayacağım canım bundan 2 ay önce 2 kere idrar testim pozitif kan testim negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım
Yok ne özrü :) ben kan sonucu daha kesin sonuç diye öyle söyledim. Predictor ve laboquick ikisi de yalancı pozitif sonuç verdi banaÖzür dilerim canım yaben böyle düşünüyorum canım ya ama test yaparsan haberim olsun. Bide testin markası neydi canım belki ondandır
Tabii veririz sizde bilgi verin süreçleriniziKizlar haber verin sonuclarinizi![]()
Anladım canım aslında güvenilir markalar ama sağlık olsun inşallah bu sefer güzel haber alırızYok ne özrü :) ben kan sonucu daha kesin sonuç diye öyle söyledim. Predictor ve laboquick ikisi de yalancı pozitif sonuç verdi bana
Tabi veririz canım sende yazKizlar haber verin sonuclarinizi![]()