• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende bu durumu internette duydum doktoruma sordum teste kadar ilişki yasak demişti
Canım olur mu aşılamadan sonra 3 gün ilişkide olsun dedi sonra fitile başladım onun da saatini ayarlayınca yine sıkıntı olmuyor hatta ilişki olmasının yararı var canım rahim kasılıyor kanlanıyor

Benim de salıdan sonra canım ama ben kan vermek için bi kaç gün bekleyeceğim adet olmazsam öyle cumaya falan vereyim diyorum
Sen benden önce aşılama olmuştun diye hatırlıyorum. Bana 12. Günde kan testi vermemi söyledi doktorum. Çok mu erken acaba

Selam kızlar umarım burada hepimiz sağlıklı pozitif haberleri alırız 🤍 bende 28 kasımda aşılama oldum fitil kullanıyorum belirti olarak baştan beri adet belirtilerim var hep. Hastahane 12 aralıkta test ver dedi bugün 12. Günüm dayanamayıp bir kerede olsa o teste çift çizgiyi görme ihtimalini istedin idrar testi yaptım evde negatif:( kanda 2 gün sonra pozitif olma ihtimali var mı sizce :(
Evet var

Sen benden önce aşılama olmuştun diye hatırlıyorum. Bana 12. Günde kan testi vermemi söyledi doktorum. Çok mu erken acaba
Bence 14. Gün ver canım ama istersen 12.13.14 gün idrar testi yap evde benim aşılama 3 Aralık canım

O zaman pazartesi salı çarşamba test yapalım olumsuz bile olsa moral bozmayalım perşembe kan veririz canım
Ben ilk idrar testi yapmayacağım canım bundan 2 ay önce 2 kere idrar testim pozitif kan testim negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım

Ben ilk idrar testi yapmayacağım canım bundan 2 ay önce 2 kere idrar testim pozitif kan testim negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım
Özür dilerim canım ya 🙁 ben böyle düşünüyorum canım ya ama test yaparsan haberim olsun. Bide testin markası neydi canım belki ondandır

Özür dilerim canım ya 🙁 ben böyle düşünüyorum canım ya ama test yaparsan haberim olsun. Bide testin markası neydi canım belki ondandır
Yok ne özrü :) ben kan sonucu daha kesin sonuç diye öyle söyledim. Predictor ve laboquick ikisi de yalancı pozitif sonuç verdi bana

İyi günler arkadaşlar pozitif haberler alırsınız insAllah Rabbim bekleyenleri beklediklerini kavustursun insAllah bende bu ay adetin 5. Günü 5 gün klomen kullandim bugün ultrasonda 13/15/15mm sağda 13 mm solda yumurta gördü doktor cuma kontrole çağırdı o zamana kadar 18/20 mm olur mu sizce çatlatma iğnesi vurulan arkadaşlar kaç mm olunca çatlatma iğnesi vurdurdu doktorunuz

Back
X