Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum Ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus rahatsızlığım var ama yenemedim eşimle çocuk istiyorum hele ben çok istiyorum geçen ay doktora gittim aşılama önerdi önce hormon testleri sonra rahim filmi çekildi tüplerim de bir problem çıkmadı hormonlarımda da eşim sperm örneği verdi oda temiz çıktı daha sonra iğneyle yumurtalarım büyütüldü falan geçen pazartesi de aşılama yaptırdık doktor yirmi gün sonra gel dedi ama ben dayanamadım 10. gün beta hcg yaptırdım 2.24 çıktı biraz umutsuzluğa kapıldım sonra eve geldim gebelik testi yaptım oda silik çıktı dayanamadım bu gün iki test yaptım ikisi de negatif çıktı çök kötü oldum ağlamaktan canım çıktı kızlar lütfe söyleyin 2.24 çok mu kötü yükselir mi bugün 13. gün ilerde değişebilir mi ?
Merhabalar. Oncelikle vajinismusu yenmen gerekir bence. Cunku vajinismus olan bir insanin hamile kalma olasiligi cok dusuktur. Ben 3. Yilinda vajinismusu yenmis bir kadin olarak cocuktan once bu dertten kurtulmayi dusundum ve neden bu kadar erteledigimi de hala anlamis degilim. Konuyla ilgili lutfen once bir vajinismus merkezine gorun sonra dogal yollardan hamile kalmayi denersin
Once icinde bulundugun durumu yenmeye calissan sen merviden cikmadan tepeye ulasmak istyosn asilama olduysa birliktede olablrsn asilamada sonucda ona benzer bsey once sikintini asmalisin omur boyu boylemi olucak