Vajinismus ve Aşılama

Diplonist

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
30
7
6
31
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum :KK52:Ben 5 yıllık evliyim ve vajinismus rahatsızlığım var ama yenemedim eşimle çocuk istiyorum hele ben çok istiyorum geçen ay doktora gittim aşılama önerdi önce hormon testleri sonra rahim filmi çekildi tüplerim de bir problem çıkmadı hormonlarımda da eşim sperm örneği verdi oda temiz çıktı daha sonra iğneyle yumurtalarım büyütüldü falan geçen pazartesi de aşılama yaptırdık doktor yirmi gün sonra gel dedi ama ben dayanamadım 10. gün beta hcg yaptırdım 2.24 çıktı biraz umutsuzluğa kapıldım sonra eve geldim gebelik testi yaptım oda silik çıktı dayanamadım bu gün iki test yaptım ikisi de negatif çıktı çök kötü oldum ağlamaktan canım çıktı kızlar lütfe söyleyin 2.24 çok mu kötü yükselir mi bugün 13. gün ilerde değişebilir mi ?

Merhabalar. Oncelikle vajinismusu yenmen gerekir bence. Cunku vajinismus olan bir insanin hamile kalma olasiligi cok dusuktur. Ben 3. Yilinda vajinismusu yenmis bir kadin olarak cocuktan once bu dertten kurtulmayi dusundum ve neden bu kadar erteledigimi de hala anlamis degilim. Konuyla ilgili lutfen once bir vajinismus merkezine gorun sonra dogal yollardan hamile kalmayi denersin

bende vajinusmus hastası ıdım 1 yıl bu ılletı cektım amaa ben o sekılde hamıle kalamadım bır sekılde yendım bu ılletı ama bır arkadasım tam bırlesme olmasada bır sekıld hamıle kaldıı normal dogum yaptı normal dogumdan sonr vajınusmus ılletınden eserı kalmadıı bencede madm hıc bır sekılde 4 yıldırr olmadıı asılama yapman banada mantıklı geldı ınsallah testınız asılamanız tutmusturr

Vajinusmusu yenmenin çok kay yolu var. Neden bunun için sıkıntı cekersin ki

Once icinde bulundugun durumu yenmeye calissan sen merviden cikmadan tepeye ulasmak istyosn asilama olduysa birliktede olablrsn asilamada sonucda ona benzer bsey once sikintini asmalisin omur boyu boylemi olucak

Canim bnm tabikide 2.24 cokda dusuk.degl. ama umutlanmada suan degerin negatif gebelik yok. adetin 10 gn gecms olsun doktora git ultrasonda gorunebilir yada gorunmezse test yaparsin varsa degerin artmstr bn bekleyemem diyosan 5 test alcaksn
5 gun.yapcaksin.2. Cizgi belirginlesedebilir gun gectikce. Eger belirginlesmeyip adet hala olmadiysan yinede umitsizlige kapilma test cogu zmn yaniltabiliyor.

Back
X