Selam sorununuz devam ediyor mu. Ben 8 senelik evliyim bu rahatsızlığı ilk 2 senede çözdüm çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı. Benim terapi anlamında işe yaramadı hiç. Ama size yazmak istedim bu işi yapan kadın doğumcular var. Onlara gitseniz seansları da birlikte yapıyorsunuz. Kendinizi şu an çok çaresiz hissediyorsunuz biliyorum ama inanın çok ağlayan çeken biri olarak söylüyorum o kadar basitmişki meğer. Korkmayın geçecek. Şu an 3 yaşında bir kızım var. Bu çözümsüz bir şey değil. Kolay kolay bir düğmeye basıp çözülecek bir durum da değil maalesef biz böyleyiz kabul et önce sonra da tedavini ol. Aslında şunu söylemeliyim korku hep çocukluk travması kızlık zarım patlamasın korkusuyla saçma sapan korkutulmuşuz ve sonuç evlenince de bilinçdışında devam ediyor. Aslında acı yok korku yok evet bunları bilsek de olmuyordu. Ama açıkça söyleyeyim bunu kimse yazmamıştı . Çişini yapar gibi ilk girişte yaparsan eğer ve ilk an zor sonrasında hiç bir sorun olmuyor ve şunu bil patlayacak delinecek bir şey yok orada orası düz bir yol sonra sonra bende üzüldüm ama bu da bir imtihan gibi düşün yine de büyük dert değil. Hayatında önce her şeyi düzene sok. Mutlu ol mutluluk gelecek. Keşke bana da bu satırları yazan olsaydı. Bunları okuyanlar korkmasınlar. Sıkı sıkı mutlu evine yuvasına sarılsınlar ve bakın nasıl değişecek her şey. Mutlu davransan bile mutluluk geliyor… ( benim kadın doğumcum Dr. yasemin yıldız o zamanlar sadece bu işi yapıyordu ona danışsanız sizi yönlendirir. Selamlar