Harika canım ben bakmaya bile tahammül edemiyorken şimdi 3. Dilatördeyim dilatörümü kendim yapıyorum ben boyutu 3.ye yakın ilk kulak çubuğunu streçe sarıp denemiştim çok rahatlatmıştı oraya bişey girebileceğine ikna oldum. Youtubede müjdegül Karacanın videoları var kızlık zarı vajinismus ilk gece korkusu diye onları izlemeni tavsiye ederim çok bilgilendiriciMerhaba evet bende duydum ve bu kaslari da kegel egzersizi ve dilatörle yenebilecegimi anladim ve dilarör siparis ettim hic konusamazken bu problemimi suan siparis verdim birgün vajiyide yenecegiz insallah
Bilgilendirme için teşekkür ederim canımKızlar ben araştırma yaparken vajinismus olanların sıktığı vajinal kasların bir adının da aşk kası olduğunu öğrenmiştim nedir bu aşk kası diye bakarken bu kasların psoas kası olduğunu fark ettim, psoas kası egzersizleri ile vajinismusu yenmem arasında sıkı bir bağlantı olduğunu düşünüyorum, vajinismus olanlara tavsiye ederim
İnşallah canım bu işe adım atmak bile büyük başarı kolaylıklar dilerimMerhaba evet bende duydum ve bu kaslari da kegel egzersizi ve dilatörle yenebilecegimi anladim ve dilarör siparis ettim hic konusamazken bu problemimi suan siparis verdim birgün vajiyide yenecegiz insallah
Merhaba evet bende duydum ve bu kaslari da kegel egzersizi ve dilatörle yenebilecegimi anladim ve dilarör siparis ettim hic konusamazken bu problemimi suan siparis verdim birgün vajiyide yenecegiz insallah
Canım tebrik ederim keşke bizde girebilsek artıkEgzersiz de çok önemli tabi :) aparatlarla egzersiz yaparak yenemeyecek yok bence, kegel de çok faydalı hala yapıyorum ben psoas kası esnetme yogası ve kegele devam aparat çalışmalarını bıraktım artık rahatça ilişkiye girdigim için,
Evet canım zaten bilgisizlik kaynaklı bi hastalık bence öğrendikçe biraz daha aşabiliyorsun bu durumuCanım çok güzel bir video atmışsın, biraz anatomi bilgisi de çok önemli bu konuda mesela ben evlenirken vajina hakkında hiçbir bilgim yoktu ve bence saçma birşey bu
Evet canım zaten bilgisizlik kaynaklı bi hastalık bence öğrendikçe biraz daha aşabiliyorsun bu durumu
Canım çok güzel bir video atmışsın, biraz anatomi bilgisi de çok önemli bu konuda mesela ben evlenirken vajina hakkında hiçbir bilgim yoktu ve bence saçma birşey bu
[/QUOTE video için teşekkürler aparatları halletim üstüne regl oldum gecti eşli denemeye cok korkuyorum hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?