Vajinismus

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
mrb kızlar esimle malesef birlikte olamıyoruz tam birlesme daha hiç olmadı. dr gittim herhangi bir fizyolojik sorun yok dedi vajinismus olabilir miyim bilmiyorum. bu sorundan dolayı dilatör kullanıp faydasını goren var mı??

mrb kızlar esimle malesef birlikte olamıyoruz tam birlesme daha hiç olmadı. dr gittim herhangi bir fizyolojik sorun yok dedi vajinismus olabilir miyim bilmiyorum. bu sorundan dolayı dilatör kullanıp faydasını goren var mı??

Canim eger vajinismussa bu kendi kendine yenebilecegin bi hastalik degil. Eger birleşme olacakken cok büyük bi korku aciyacak hissi kendine kasma titreme gibi seyler oluyosa malesef vajinismus olma ihtimali cok yuksek ama bunu yenmek o kadar kolayki. Ben yeni yenmis birisi olarak yazıyorum sana. Bunun icin canim reyyan hocama basvurdum ve cok kisa surede yendim. Sende emin olmak icin instagramdan dr Reyyan Özcan temizkan hocanın sayfasina bak ve oradaki basari videolarini izle o zaman emin olursun. Geciktirme biran önce sonucuna bak ben 15 ay cektim ama o kadar bosuna beklemişim

Bende korku yaşadım ve asla yenemeyeceğimi düsündüm inanın kafaya koyup 3 günde kendim yendim. Uzun süre yenemem diyerek yaşadım. İhtiyacınız olan sey anlayıslı bi es. Banlanmak istemiyorum cok acık yazmayayım ama kegel egzersizi ve parmagınıza gecireceğiniz eldiven, kayganlastırıcı deneyin derim. Zaten cogu sitede de yazıyor ben internetten arastırarak yendim. Tabi ileri boyutta mutlaka doktor tedavisi daha sağlıklıdır kendinize güvenin inanın

Back
X