- 21 Aralık 2020
- 13
- 8
- 38
- 27
- Konu Sahibi askeryareni00
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm sızı cok ıyı anlıyorum cunku bız naif kırılgan sessiz duygusal kadınlar ozellıkle ortak sorunumuz vajınal problem oldugundan aynı karakterde oldugumuzu yıllarca yaptıgım çalışmalar arastırmalar gosterdı 5 yıl bu sorunu yasadım kolay degıl, bes yıl.. sonunda defalarca hangi doktora gıdecegımı arastıran sureklı pskologlardan youtube bişiler dınleyen, kız arkadasların cınsellık konularında konuşurken off yanımda şimdi olucaktıkı ..... neler yapmazdım vs kadınsal hislerini açığa cıkarıcaksıbız, erkek evet onemlı ne yapacagı , kesınlıkle bakıre olmıcak, mutlaka bırkac defa baskasıyla olmuş olmalı, vajinismus maddı durumu ıyı olmayan kadın için ölümdür arkadaslar, kolay degıl 7 bin diyo 3 güne.. telkin önemli eşinin seni bu sekılde kac gun kac yıl bekleyebılecegını hesaba kat? 5 yıl uzun sureydı zordu .. yasamayın bunu .. erkeklerın malesef nefes alsın yeter mantıgı bence kesınlıkle karısına bıle bu açıdan baktıgını gosterdıgınden, tam kararlı baslıcaksınız, kayganlastırıcı içine içine akıtın ,v’ya. yere ustte olacagınız sekılde yatın , adamın her an baskasına gıttıgını sevıstıgını dusuneceksın istermısın? Asla mı.. goster o zaman usttesın kayganlastırsıgın ve doğal önsevısme ıle ıslanmış v’nana eline aldıgın tam sert.peni* alıp Hani o duvar var duvar dedıgımız nokta varya bıraz ılerletsen yırtılacak hıssı veren o pis duvar varya, onu zevk alarak yıkmak sert çubugu oldugu gıbı komple yavas yavaş agrısını bılerek Ki sonuçta agrısınınMERHABA ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 1.5 SENEDIR EVLİYİM EŞİMLE HİÇ BERABER OLMADIK VE NEDENİ VAJINISMUS DİYE Bİ İLLETMİŞ DENEMEDIGIM YOL KALMADI AMA OLMUYOR PSKOLOG İLAÇ ALKOL VS VS OLMUYOR VE KISA SÜRE İÇERİSİNDE PANİK ATAK GEÇİRDİM KANANAM GİL BANA KÖTÜ EŞİMLE ARAM AÇILDI SÜREKLİ KAVGA GÜRÜLTÜ YANI Bİ TÜRLÜ OLMADI BU İŞ EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ODA BENI AMA EVIN TEK ERKEK ÇOCUĞU AİLESI ONA ODA AİLEYE ÇOK DÜŞKÜN KI KAVGALARIN ÇOĞU BUNDAN OLDU VE BU NEDENLE O İŞ İÇİN PEK FIRSATIMIZ DA OLMADI VE ARKADAŞLAR EŞİMLE İLİŞKİ YERINI YENI ÖĞRENDİK EŞİM BANA YAKLAŞMAYI VE YAPMAYI BİLMİYOR TAM HAZIR OLACAK DİYORUM BO**LIYORODA YETERSİZ YA BEN BIKTIM ARTIK YEMINLE DAYANAMIYORUM HERŞEY ÜST ÜSTE GELIYOR SANKI HİÇ OLMAYACAK ASLA ANNE OLMICAM SÜREKLİ YAZDIKLARINIZI OKURUM AMA OLMUYOR EŞİMELE ANLAŞAMIYORUM KAVGA EDIYORUZ HEP VE BEN BEBEK GÖRDÜKÇE AĞLIYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK LÜTFEN BANA ÇOZUM KALDIRAMIYORUM ARTIK O DİLATÖR MU NE ADINI BİLE UNUTTUM ONU DA EŞİM KABUL ETMIYOR KI İMKANLR KISITLI LÜTFEN BANA YARDIM
Slm sızı cok ıyı anlıyorum cunku bız naif kırılgan sessiz duygusal kadınlar ozellıkle ortak sorunumuz vajınal problem oldugundan aynı karakterde oldugumuzu yıllarca yaptıgım çalışmalar arastırmalar gosterdı 5 yıl bu sorunu yasadım kolay degıl, bes yıl.. sonunda defalarca hangi doktora gıdecegımı arastıran sureklı pskologlardan youtube bişiler dınleyen, kız arkadasların cınsellık konularında konuşurken off yanımda şimdi olucaktıkı ..... neler yapmazdım vs kadınsal hislerini açığa cıkarıcaksıbız, erkek evet onemlı ne yapacagı , kesınlıkle bakıre olmıcak, mutlaka bırkac defa baskasıyla olmuş olmalı, vajinismus maddı durumu ıyı olmayan kadın için ölümdür arkadaslar, kolay degıl 7 bin diyo 3 güne.. telkin önemli eşinin seni bu sekılde kac gun kac yıl bekleyebılecegını hesaba kat? 5 yıl uzun sureydı zordu .. yasamayın bunu .. erkeklerın malesef nefes alsın yeter mantıgı bence kesınlıkle karısına bıle bu açıdan baktıgını gosterdıgınden, tam kararlı baslıcaksınız, kayganlastırıcı içine içine akıtın ,v’ya. yere ustte olacagınız sekılde yatın , adamın her an baskasına gıttıgını sevıstıgını dusuneceksın istermısın? Asla mı.. goster o zaman usttesın kayganlastırsıgın ve doğal önsevısme ıle ıslanmış v’nana eline aldıgın tam sert.peni* alıp Hani o duvar var duvar dedıgımız nokta varya bıraz ılerletsen yırtılacak hıssı veren o pis duvar varya, onu zevk alarak yıkmak sert çubugu oldugu gıbı komple yavas yavaş agrısını bılerek Ki sonuçta agrısının
Öncelikle sakin olun lütfen, biz de eşimle tam 1 buçuk yıl aynı problemi yaşadık.sonra buradan bir arkadaş beni emla kreme yönlendirdi sağolsun. Kendinize bir dilatör seti alın ve emla kremle deneyin. Göreceksiniz olac
eşiniz kac yasinda ? Nasıl iliski yerini yeni öğrendik ne demek ? Siz kac yaşındasınız? Sorun eşiniz bence yazdiklariniza göre. Yaklasmayi yapmayı bilmiyor diyorsunuz.EŞİMLE İLİŞKİ YERINI YENI ÖĞRENDİK EŞİM BANA YAKLAŞMAYI VE YAPMAYI BİLMİYOR TAM HAZIR OLACAK DİYORUM BO**LIYORO
Merhaba nasıl yendiniz yardımıcı olabilir misiniz?Canım özelden yaz yardımcı olayım bende kendi kendime yendim