Vajinismus

Linda39

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
21
-14
1
28
Arkadaşlar merhaba ben vajinismus olduğumu saniyordum burada yazılan bütün konuları okudum egzersiz yapmaya çalıştım kizlik zarı ile ilgili bütün konulari okudum kendi kendime bakmaya çalıştım. Dün doktora gittim muayne oldum. Ve kızlık zarim yırtılmış ben kanama beklerken hiç kanamam olmamisti ben hala yirtilmadigini düşünüyordum daha sonra ultrason ile baktı ve gerçekten kayıp gitti çok kolay geçti lütfen gözünuzde büyütüp burada yazılanları okuyup kendi kendinize egzersiz yapmaya çalışmayın

Arkadaşlar merhaba ben vajinismus olduğumu saniyordum burada yazılan bütün konuları okudum egzersiz yapmaya çalıştım kizlik zarı ile ilgili bütün konulari okudum kendi kendime bakmaya çalıştım. Dün doktora gittim muayne oldum. Ve kızlık zarim yırtılmış ben kanama beklerken hiç kanamam olmamisti ben hala yirtilmadigini düşünüyordum daha sonra ultrason ile baktı ve gerçekten kayıp gitti çok kolay geçti lütfen gözünuzde büyütüp burada yazılanları okuyup kendi kendinize egzersiz yapmaya çalışmayın
Siz neden vajinismus oldugunuzu dusunuyordunuz?

Siz vajinismus değilsiniz. Kan gelmemek demek değil vajinismus
Hayır kan gelmemek değil yapamadığımi düşünüyordum parmagimi dahi sokamiyordum sokmayı bırakın dokunamiyordum kendimi sürekli kasiyordum ve burada yazılanları okuyunca vajinismus olduğumu düşünüyordum o yüzden sizde benim gibi olabilirsiniz

Önce doktora gidin boş yere burada yazılan konuları okuyup kendi kendinize canınızı sıkmayın

Tabıkı önce doktor kontrolu sart zaten. Ki kan gelmek zorunda olmadıgını da bilmeniz gerekirdi ayrıca kızlık zarı yırtılan bısey degıldır
Kan gelmeyince acaba olmuyor mu diye düşündüm hep bide kendimi kastigim için olmadığını sandım . Benim durumum da olup doktora gitmeyip kendi kendine biseyler yapmaya çalışan arkadaşlar var ise önce doktora gidin

Ben hep acaba kızlık zarim mi kalın diye düşündüm ve elimi dahi suremiyordum

Asla aparat ile çalışmadım ve ultrason aletiyle saniyeler içinde oldu lütfen benim gibi psikolojinizi bozmayın

Ben de de korku vardı ve ben hiç aparat parmak egzersizi yapmadım

Dokunamamak tek vajınusmus belırtısı degıl kaldı kı bunun dereceleri var. Bu alanda uzman olan doktorlar psikologlar bılır. Mesela ben sızın deyımınızle anlatayım dokunabilıyordum bakabiliyordum bunlarda sıkıntım yoktu ama ılıskıye gec gırdım. Ve bu aparat sayesinde oldu. Herkesın alısma sureci farklıdır. Dedıgım gıbı once doktor kontrolu şart ama aparatların da faydası cok insanları yanlıs yonlendırmeyin 👍🏻

İnsanları yanlış yönlendirmeyin, doktor kontrolü şart evet..anatomigi öğrenmek açısından. Bu hastalıgi isteyen herkes yenebilir aparatlarla. Bir sürü başarı öyküsü var... Bir sürü kadın basardi sayı azimsanmayacak kadar çok..

Back
X