Vajinismus

Yakmadan sonra uyuşuyor değil mi? Bende vajinismus ile savaşıyorum bir yıldır . Bir de ilacı reçetesiz mi aldınız

Yakmadan sonra uyuşuyor değil mi? Bende vajinismus ile savaşıyorum bir yıldır . Bir de ilacı reçetesiz mi aldınız
Bence kesinlikle alın deneyin ben 4 aydır bunalımdaydım.ilk sıktığınızda yakıyor mentollü olduğu için ama on saniye de geçiyor yanması 5 dk sonra falanda uyuşuyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz ben iki defa böyle yaptıktan sonra açılma olduğu için 3. Defada spreysiz kolaylıkla yapabildik.Normalde parmak egzersizi bile zor gelirdi mutlaka deneyin

Bu ara
Bu arada reçetesiz alabilirsiniz 61 TL idi geçen hafta

Parmak ,dilatör baya zor geldi bana da inşallah işe yarar çok sağolun

Sağol kardeşim önerilerin içn öncelkle. Nasım sıkıyoruz spreyi içe sokarakmı

merhabalar öncelikle geçmiş olsun.çok sevindim adınıza.. spreyin uyusukluğu ne kadar süre oluyor yani denemeden ne kadar önce sıkmalıyız

Spreyi vajina içine mi sıkıyorsunuz parmağınıza sıkıp vajina içine mi sürüyorsunuz ?

Merhaba tekrardan,regl bitti ,sprey alındı ve yarın ilk deneme olacak inşaallah öncelikle bana şans dilemenizi rica etmek istiyorum ve soru sormak istiyorum spreyi nasıl sıkıyoruz içine gidecek şekilde mi kenarlar mı ortaya kadar mı ?

Merhaba 5 dakika beklemeniz yeterli uyuşuyor sıktıktan 5 dakika içinde
Uyuştuğunu hiissediyormuyuz merak ettim 2 senedir evliyim ve hiç bişey yapmadık ilk 1 ay dendik sonrasında hep erteledim eşimi hiç denemedik bile ama artık bir çocugum olsun istiyorum kesin faydası olurmu kasılmam filan olmaz değilmi çok korkuyorum o ana gelince istemsizce kasılmalarım oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…