• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus

kardelen0283

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
14
9
1
25
Kızlar 5 ay oldu hala atlatamadım denemeye bile korkuyorum artık, doktora gittim dilatör dedi ama ben inanın dilatör veya parmak ile iyileşmek istemiyorum bunun başka yolu yok mu veya dilatörsüz parmak egzersizi olmadan şu illeti atlatabilen yok mu ya lütfen yardımcı olun

Kızlar 5 ay oldu hala atlatamadım denemeye bile korkuyorum artık, doktora gittim dilatör dedi ama ben inanın dilatör veya parmak ile iyileşmek istemiyorum bunun başka yolu yok mu veya dilatörsüz parmak egzersizi olmadan şu illeti atlatabilen yok mu ya lütfen yardımcı olun
Bende senin gibiyim piakolojim çok bozulmuş.sizin zariniz yırtıldı mi

Bende senin gibiyim piakolojim çok bozulmuş.sizin zariniz yırtıldı mi
Bu durumda birine ne soruyorsunuz cehalet, kardelencim kendine güven o korkularını çok iyi anlıyorum ama şuan bakıyorum da ne kadar kolaymıs dıyorum ilk Dilatör sonra parmak hepsini alabilmiştim içime, cinsel terapi veren bir psilogtan destek alabilirsin benim öyleydi

Bu durumda birine ne soruyorsunuz cehalet, kardelencim kendine güven o korkularını çok iyi anlıyorum ama şuan bakıyorum da ne kadar kolaymıs dıyorum ilk Dilatör sonra parmak hepsini alabilmiştim içime, cinsel terapi veren bir psilogtan destek alabilirsin benim öyleydi
Vala herşey kafanda bitiyor inan kime gidersede eeve gelsen gene yapamazsın ,

İlk geceyi atlatim ama bidaha asla olmadı, deniyoruz tam oraya gelince korkuup geri çekiliyorum,.

Bir yere gitmeye gerek yok zaten karsındakine güvendikten sonra yapıyorsun ben yaptım herkes yapabilir
Ya güveniyorum ama olay tam o noktaya gelince korkuyorum ter basıyor resmen olsun bitsin istiyorum anda kalamıyorum acı ve kan korkusu baskın geliyor 😔 ne yapıcam bilmiyorum artık çok yoruldum

Aslında ilk geceyi atlattıysan o hissi yaşayıp bir şey olmadığını gördüysen şuan da rahat olabilirsin ağrı mı yaşıyorsun
Evet yani normal tabi sonicta vücut ilk defa yasicak zamanla açılır genişler diyor herkes ama dar olduğu için canım yanıyor ama bazı arkadaşlar ilk girişte öyle olur ama içine girerse Ağrı olmicak diyotlar.ben cesaret edemiylrum korkuyorum ve sürekli geri çekiliyorum cesaret edemiyorum başla bende bıktım kendimden en azından diyorum açıldı zarım vs vs yaparım ama iş öyle değilmiş tamamen kafada bitiyor inan ki,

Evet yani normal tabi sonicta vücut ilk defa yasicak zamanla açılır genişler diyor herkes ama dar olduğu için canım yanıyor ama bazı arkadaşlar ilk girişte öyle olur ama içine girerse Ağrı olmicak diyotlar.ben cesaret edemiylrum korkuyorum ve sürekli geri çekiliyorum cesaret edemiyorum başla bende bıktım kendimden en azından diyorum açıldı zarım vs vs yaparım ama iş öyle değilmiş tamamen kafada bitiyor inan ki,
Ben de aynı şekilde ilk eşikte çok canım yanıyor o yüzden devam edemiyorum aslında biz hazza değil acıya odaklanıyoruz

Ve dar olarak düşündüğün organ bir bebek çıkabilecek kadar genişleyen esnek yapıda bir organ Kimsenin vajeni dar olamaz Uygun koşullarda esneyebilir Hem de bir bebek kafası çıkacak kadar, Çünkü anatomimiz buna uygun yaratılmış

Bende senin gibi ellemem dilator kullanmam diyordum ama baktım kendimi çok şartlıyorum. Bir şeyler çapalamadan bir sonuca varamam dedim. Şimdi dilator aldım denemeler yapıyorum.

Ve dar olarak düşündüğün organ bir bebek çıkabilecek kadar genişleyen esnek yapıda bir organ Kimsenin vajeni dar olamaz Uygun koşullarda esneyebilir Hem de bir bebek kafası çıkacak kadar, Çünkü anatomimiz buna uygun yaratılmış
Evet biliyorum öyle gercten ama işte o korku endişe izin vermiyor buna ve beynim iknna etmiyor kendini

Canım kızlar sizi çok iyi anlıyorum:( ben tam 3 yıl yaşadım. dilerim sizler çok daha önceden halledersiniz.

Kendi tecrübelerimden bahsetmek isterim. Ben canı çok tatlı biriyim ve müthiş bir acı yaşayacağım kısmından çok emindim En büyük talihsizliklerimden biri de eşim de tecrübesiz ve isteksizdi. Zar Zor ikna edip doktora gittik. Doktorum çok iyi biriydi biraz erkek tarafını savunuyordu ama bana bunun geçeceğini çok net söyledi. Terapimiz güzel ilerledi. Bizim kişisel sorunlarımızdan ötürü geç çözdük ama onun dediğini yapsak en geç 21 günde tamamlanacaktı.

Ben vücudumu bile eterince tanımıyordum iki kitap önermişti önce onları okuduk ve orda yazılan şeyleri uygulamaya başladık Güzel bir masaj rahatlatıcı bir ortam falan derken parmak egzersizi ilk yaptığımda hıçkırarak ağladım. Çünkü ben fizyolojik olarak bir sıkıntı yaşadığımdan emindim kesinlikle bir şey gireceğini düşünmüyordum. Eşimin parmağını hissetmedim bile.​

Dilerim sizlerde doğru tedavilerle aşarsınız bu problemi. Ve yıllarca kendimi boşuna kasmışım ne ağrım oldu ne de doğru dürüst kanama yaşadım rahat olmak bu işin en zor ve önemli basamağı. Ama rahat ol deyince de olmuyor işte bunun da çok farkındayım. Egzersizleri yerine getirin eşinizle olanları da yapın sonuç alacağınıza inanıyorum.

Ya güveniyorum ama olay tam o noktaya gelince korkuyorum ter basıyor resmen olsun bitsin istiyorum anda kalamıyorum acı ve kan korkusu baskın geliyor 😔 ne yapıcam bilmiyorum artık çok yoruldum
Valla ne acı ne kan korkusu zevkli birşey yapınca anlarsın, bende öyleydim seni anlıyorum korkunun üstüne gideceksin

Back
X