Vajinismus

xxasasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
6
3
1
28
Merhabalar, öncelikle 4 aydır Vajinismus yaşayan bir yeni gelin olarak son iki haftada egzersizler ve dilatorler ile büyük bir ilerleme kaydettim en azından eşli denemelere başladık o konuda çok mutluyum ama hala ilk girişte biraz zorluk yaşıyorum sonra alışıyor ama zevk alma durumu henüz olmadı baskı hissediyorum benim merak ettiğim konu tam olarak ne zaman sorunsuz bir ilişki yaşayabileceğim kaçıncı denemelerde normale döner

Bu çok kişiye göre değişebilir bir durum. Acele etmeyin, zevk almak zorundayım diye kendinize yüklenmeyin. Fiziksel, hormonel ve psikolojik bir durum cinsel ilişkiden zevk alma durumu; ne kadar rahat olursanız o kadar kolaylaşacaktır, o da zaman ister. Eşinizin yaklaşımı çok çok önemli tabii.

Dediğiniz gibi sanırım biraz ben acele ediyorum bu konuda, insan böyle bir ilerleme kaydedince hemen bir sonraki aşamaya geçmek istiyor ama bu bir süreç ve bol bol pratik egzersiz istiyor çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Sadece merakimdan soruyorum vajinismus tedavisine cinsel içerikli film falan izlemek de dahil mi ? Böyle şeyler insanı tahrik eder yeterince tahrik olursanız acı falan gözünüz görmez. Gibi geliyor

Ya aslında şöyle evlenmeden önce bu tarz filmler haz alma konusunda işe yarıyordu ama evlenip bu sorunu yaşayınca psikolojik olarak o kadar kötü etkileniyor ki insan başamıyorsun hissinden dolayı cinsel bir isteksizlik oluyor insanın üzerinde, şey gibi düşün mutsuzken canın hiç bişey yapmak istemez ya onun gibi genel olarak çok tahrik olamıyor insan :)

Kullanıyorsanız bir şarap içip güzel romantik bir film izleyip birbirinizle güzel bir gece geçirip sonra deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…