Vajinismus

Trna

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
8
1
6
27
yaklaşık 7 8 yıldır birlikteydik eşimle 2 yıllık da evliyiz. Vajinismusum 2 yıldır ve aşamadım, eşim artık birkaç gün içinde bu durumu atlatamazsam ilişkiye artık girmezsek boşanacağını gideceğini söyledi bugün. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Artık sırf evliliğimi kurtarmak için değil onu bu sözleri için utandırmak kendime olan suçluluk duygumu bitirmek için yapmak istiyorum. Ne yapabilirim nasıl yaparım çok çaresiz hissediyorum

Nerede yasıyorsunuz? Öncelikle sakin olun çözümsüz birşey değil. Aynı şeyi yasamış biri olarak söylüyorum

Terapi almayı denedim ancak birkaç ayda çözemeyince bırakmak durumunda kaldım. O an sadece canım yandığı için ileri gidemedim.

Terapi almayı denedim ancak birkaç ayda çözemeyince bırakmak durumunda kaldım. O an sadece canım yandığı için ileri gidemedim.

Nasıl yendiniz ne hissettiniz ne yapmam gerek
Henüz tam anlamıyla yendiğimi söyleyemem ama baslangıcta hala benim de canım yanıyor. Keske terapiye devam etseydiniz. İsterseniz özelden yazın yardımcı olayım. Doktor tavsiyesi verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…