Vajinismus

kahkulhanimm1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
bu hastalığı yaşayan bir çok kadın gördüm hastalık mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum 6 aylık evliyim ve ben hala ilişkiye girme konusunda başarısızım bu yüzden çok mutsuzum napmam gerek bilmiyorum biri beni vajinismustan kurtarsın

Doktora gittiniz mi?

bu hastalığı yaşayan bir çok kadın gördüm hastalık mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum 6 aylık evliyim ve ben hala ilişkiye girme konusunda başarısızım bu yüzden çok mutsuzum napmam gerek bilmiyorum biri beni vajinismustan kurtarsın
Bende 6 ay sonra yendim uzman eşliğinde kısa sürede fazla ertelemeden doktor gidin yada dilatör seti alıp başlayın tek çaresi dilator

Bir an önce doktora gitmen gerektiği yorumlarına bende katılıyorum. Bence önce bir kadın doğum uzmanına gidin muayene olun fizyolojik bir problem var mı diye sonrasında cinsel terapistler var onlara eşinizle gidebilirsiniz faydası eminim ki olacaktır. Çabalamadan hiçbir şey düzelmiyor bu hayatta çabalamanız lazım. Adı üzerinde erteleme hastalığı da deniliyor evliliğinizi de zedelemeyin daha fazla bir yerden başlayın.

Ben de 3 yıldır vajinismusum ve boşanma sürecine giriyorum bu yüzden. Ama kendim için aşmak istiyorum parmak egzersizi dilatör vs yapamıyorum bazı doktorlar birkaç seans ile yapıyormuş nasıl oluyor bilmiyorum öyle bir doktor önerisi varsa ben de öğrenmek gitmek isterim

Ben de 3 yıldır vajinismusum ve boşanma sürecine giriyorum bu yüzden. Ama kendim için aşmak istiyorum parmak egzersizi dilatör vs yapamıyorum bazı doktorlar birkaç seans ile yapıyormuş nasıl oluyor bilmiyorum öyle bir doktor önerisi varsa ben de öğrenmek gitmek isterim
Bende vajinusmusum 14 yıl savaştım yapamıyorum bende boşandım sizi anlayabiliyorum bende çok korkuyorum ben doktora gittim fakat bende kızlık zarım komple kapalıymış onun için ameliyat oldum

Vajinismus yenemedıgınız içinmi bosanıyosunuz hıc dılatorle denedınızmı

Bende vajinusmusum 14 yıl savaştım yapamıyorum bende boşandım sizi anlayabiliyorum bende çok korkuyorum ben doktora gittim fakat bende kızlık zarım komple kapalıymış onun için ameliyat oldum
Esınızmı problem yarattı aslında dılatorle yenmek kolay

ameliyat sonrası aşabildiniz mi peki gerçekten çok yıpratıcı Allah kimseye yaşatmasın yaşayan herkesin en kısa zamanda aşmasını dilerim

ameliyat sonrası aşabildiniz mi peki gerçekten çok yıpratıcı Allah kimseye yaşatmasın yaşayan herkesin en kısa zamanda aşmasını dilerim
Ben eşimden ayrıldım çok oldu şuan hayatımda birisi var evlenmeyi düşünüyoruz bu sorunumu biliyor ameliyattan sonra doktor dilatörle çalıştırma yapacaktı ama Mevla yüksek geldi gidemedim

Ben eşimden ayrıldım çok oldu şuan hayatımda birisi var evlenmeyi düşünüyoruz bu sorunumu biliyor ameliyattan sonra doktor dilatörle çalıştırma yapacaktı ama Mevla yüksek geldi gidemedim
Gerçekten vajinismusla 14 yıl mı uğraştınız

Ya bu konudan çeken birisi olarak yorum yapıcam maalesef doktora git demek bu kadar kolay değil devlet hastanesinde doktorlar maalsef bişey yapmıyor özellerde ise 60-100 bin tl arasında fiyat veriyorlar yani bu rakamlar insanların kolaylıkla karşılayabileceği rakamlar değil ne yazık ki bende 2.5 yıldır çekiyorum en son çare kendim dilatör aldım evde çalışıcam yapacak bişey yok söyledikleri rakamlar çok ucuk

Back
X