Evet 14 yıl uzun bi sure inanın amcamin kızıyla aynı zamanda evlendik ve onun 3 çocuğu var şuan 2012 yılında evlendim ben denemeler yaptık olmadı ilk başlarda böyle bir hastalık olduğunu bilmiyordum ben kendim psikolaga gittim nereye hangi bölüme gidecegimi bile bilemedim neyse doktorun odasindan ben ağlayarak çıktım eşinle birlikte gelceksiniz eşle tedavi oluyor dedi vajinusmus var dedi eşim gelmek istemedi ben delimiyim doktora gidicem dedi ben vajinusmusu araştırmaya başladım aradan zaman geçti baska doktora gittim oda aynısını dedi tabi ben yeni evliyim kime anlatılır bu durum içimde yasadim ilk baslarda anlatamadım ailem çocuk yapın diyip duruyordu benim canım iyice sıkıldı bu sorular artmaya başladıkça herkes çocuk sormaya başladı kimse bilmiyordu icimde neyle savaş verdiğimi sonra sonra sorunlar çıktı bosanmak istedim çünkü eşim sanki halinden memnun gibiydi üstüne düşmedi ona sorsan çocuk istiyor ama yapılması için bı hastalık var ortada önce onun tedavi edilmesi gerekti boşanmak istememe annem karşı çıktı duzelir sabret falan dedi bekleye bekleye onca zamanın gitti arkama dönüp baktığımda koca bir 14 yılım öldü en sonunda ben restimi cektim anneme ya arkamda ol bana destek ol ben istemiyorum bosancam dedim yada ölümüme sebep olursun dedim annem bu cumlemden sonra bütün fikri değişti bosanmama engel olmadi bide köy insanıydı annem yeni nesil gibi dusunmedi köylüler laf eder bosanmana dedi kimse bana laf edemez benim ne çektiğimi senin köylülerin bilmiyor bilemezde dedim biraz uzun oldu ama kusura bakma daha yazacak çok şeyim varda