Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyorum çoook denedim olmuyorO sırada gözlerini kapa hayal kur kendini eşine bırak ve eşinin penisine hiç bakma sonra göreceksin ki bu 9 aylık sürece gülerken yakalayacaksin kendini. Tabi dua etmeyi de unutma...
Tamamen senin elinde canım benim ama yine de olmuyor diyorsan bir psikologa git onunla da care bulamazsanız kadın doğum doktorlari hallediyorlar ama yine de doğal yollardan olması en iyisi Allah a Sığın gerisi kolay canımyapıyorum çoook denedim olmuyor
hangi konuBunun için bir konu var oraya git istersen arkadaşlar çok yardımcı oluyor bir çok arkadaş öyle yendi... Allah kolaylık versin.. Gerçekten kafada bitiyor..
çook teşekkur edrim ilgilendiğin için çok saolTamamen senin elinde canım benim ama yine de olmuyor diyorsan bir psikologa git onunla da care bulamazsanız kadın doğum doktorlari hallediyorlar ama yine de doğal yollardan olması en iyisi Allah a Sığın gerisi kolay canım
hangi konu
çok teşekkur ederrimmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-19468
Sanırım konu burasıydı... Muhakkak bir bak...