vajinismus

mecelli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
320
111
34
merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz:KK43:

DR: SULEYMAN ESERDAG canım Ankara da Hera Klinik ben orada yendim .

nasıl yani ben bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum ve ilk defa burda yazdım kaç sürdü sizin nasıl yendiniz biraz anlatabilirmisiniz çoook ihtiyacım var

canım bende bugün vajinusmu yendim çok şükür bi şükür yerimde duramıyorum..seni okadar iyi anlıyorummmkiii hissettiğini mutluyken bile aklına geldiğini ..aslında hiç aklından çıkmadını...inşallah hepsi geride kalır... sana tafsiyem şiddetle egzersiz yapman...ben çok çabuk ilerlettiim egzersizten sonra... kendimi tanıdım önce asla yapamam dediğim şeyi yaptım.. insan çaresiz kalınca ertelesede tak ediyo canına ve eninde sonunda egzersiz yapıyosun,,o yüzden ricaediyorum erteleme ...insan denemeyince yapamam sanıyo.. dene yavaş yavaş acele etme ve denerken nefes kontrolu yap ...geçicek Allahın izniyle dualarım seninle ve bu dertle uğraşanlarla...çektim ben sizi çok iyi anlıyorum..sen daha 9 aymışın benim nerdeyse evliliğimin 2.yılı..strese girme üzülme ağlamak yerine kendi doktorun ol çare sende egzersizi asla erteleme..

bugun mü ben hiç inanmıyorum yenebileceğime ve bir gün bu huzur dolu evliliğim yıkılacak diye her gün düşünerek kendimi kahrediyorum, sokakta yürürken her çiftin gözüne bakıyorum düşünüyorum acaba benim gibi olan var mı diye. çook kötü bir durum bir kadın böyle bir şey yaşaması çok kötü kendimden utanıyorum.:KK43:

Bunun için bir konu var oraya git istersen arkadaşlar çok yardımcı oluyor bir çok arkadaş öyle yendi... Allah kolaylık versin.. Gerçekten kafada bitiyor..

yapıyorum çoook denedim olmuyor :KK43:
Tamamen senin elinde canım benim ama yine de olmuyor diyorsan bir psikologa git onunla da care bulamazsanız kadın doğum doktorlari hallediyorlar ama yine de doğal yollardan olması en iyisi Allah a Sığın gerisi kolay canım

Tamamen senin elinde canım benim ama yine de olmuyor diyorsan bir psikologa git onunla da care bulamazsanız kadın doğum doktorlari hallediyorlar ama yine de doğal yollardan olması en iyisi Allah a Sığın gerisi kolay canım
çook teşekkur edrim ilgilendiğin için çok saol

Bende çoğu kişinin benim gibi olduğunu düşünürdüm ,hatta şüphelendiğim çok kişi olmuştu..kendimi avutuyodum burdada yazılanları okuyunca çok kişi böyle sadece ben değilim geçer diyodum..kendimi rahatlattımı sansamda hep içimde stresti acıydı..kadın gibi hissedemiyodum ezik gibi hissediyodumm..atlattam ve şöyle düşünmeye başladım biz çok duygusallaşıyoruz ve kendi kendi kendimizi çok aşırı üzüyoruz,,denemiyoruz okuyoruz egzersiz yapıcak olsam eşimlede hallederim diyoruz saçma geliyo,,işin aslı korkuyoruz yapmaya onun arkasına sığınıyoruz erteledikçe erteliyoruz kendimizi üzüyoruz eşimiz azıcık kıssa onu ona bağlıyoruz hayatı zindan ediyoruz..egzersize başlayınca geçiçeğine garanti verebilirim inan başlaman tedavimizin yarısı..üzme kendini yıpratma...ve sakın er-te-le-me..

merhaba ben sadece bu vajinismusu yendim demek icin geldim bu siteye sizlere yardim olsun diye biliyorumki cok kotu bir illet bu 4senedir evliyim ama tam 6 aydir uzerinde durdum ve yendim cok sukur oyle bir haldeydimki asla yenemem diyordum imkansiz diyordum ama kendi basima yendim doktora gittim kadin doktoru dediki dunyada butun kadinlar yapiyor neden sen yapamayasin herseyin normal ve sonra internetten yenen arkadaslarin mesajlarini okudum ve basladim denemeye once mum denedim olmadi mum cok tuaf hissettim imkansizdi hicbirsey girdiremiyordum sonra hergun bu cocuk suruplarin kucuk plastik cöpleri var onla denedim kayganlastirici surdum kendimi kasmadan nefes alarak azar azar girdi bayagi bunla yaptim sonra anladimki pozisyon cok onemli vajinanin deligi asagiya dogru gidiyor komik gelecek ama ben yukari gidiyor saniyodum:) doktorun dediklerini hep aklimdaydi vajinadan bir cocuk cikiyor istedigin kadar acilir hersey kafanda bitiyor beynine acimiycagini soyle .....
yavas yavas duzeldim sonra ne deniyor bu spekulom kullandim dedim onu giridirsem girince vidasini gevsetir ve icinde vajinam genisler hic bikmadan denedim girdirmeye ve vajinamda alisti birsey girdirince beynim aciyor diyodu bende kendi kendime ne acimasi bazen parmagini bicak kesiyor ozaman dayaniyonda simdi ölmedin ya :) beynimle savasiyordum...
hafif grdirince spekulumu gevsetiyordum oda aciliyordu vainam genisliyordu umutlandikca daha cok yaptim sonra her ilerledikce daha fazla girdirdim ve genislettim ... girdirince 5 dakk bekliyordum sonra esimle denedim ilk zamanlar zorlandim ayni sey deildi ama esim cok duyarli alla razi olsun yavas yavas denedik hala kasiyordum kendimi ozaman ama uzun uzun nefes almak cok onemli iste boyle spekulumla yapiyordum egzersizi sonra esimle boyle yapa yapa en sonunda yendik simdi cok sukur hala ruya gibi inanamiyom kasiyorum kendimi yine ama bu kadarini yaptik allahima bin sukur once allahin izniyle ve azimle oldu. cok isime yaradi spekulum kullandiktan sonra kaynar suda yikadim baska birsey olsa yapamazdim ... insallah yardim eder sizede unutmayin ben basardiysam herkes basaririr

arkadaşlar merhaba malesef bende vajinismusum 7 aylık evliyim allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun benimde kendimde umudum azalmaya başladı inancımı yitiriyorum inanılmaz korku duyuyorum : (

Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim bugün vajinismus ü yendim :) şükürler olsun . Ankara lina kadın hastalıkları merkezinde doktor hamiyet hanim ve zeynep hanım sayesinde yendim çok ilgili çok güler yüzlü çok anlayışlar .aynı zamanda fiyat olarakta diğer yerler gibi değil çok uygun fiyat . Birdakika bile beklemeyin hemen arayın ve gidin . O kadar güzel bi duygu ki yeni den evlenmiş gibiyim eşimle. Hiç anlamadım bile ne acı ne yanma hicbirsey . İnşallah hepiniz bu hastalığı yenersiniz . Unutmayın lina kadın hastalıkları jinekolok zeynep hanım psikolog hamiyet hanim. Eğer benim gibi ileri boyuttaysa hastaliginiz yardım almanız lazım .allah yardimciniZ olsun. Merak ettiğiniz bişey olursa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
X